Mesaj tarihi: Kasım 25, 2019 (düzenlendi) Tidal Hifi 4 ay 1,99 TL / Tidal Premium 4 ay 0,99 TL. Daha önce deneme üyeliği kullanmış hesaplar da fırsattan yararlanabilir. Premium: https://offer.tidal.com/campaigns/5dc98ca6e58e8000108fe9ce/products?geo=TR&campaignId=5dc98ca6e58e8000108fe9ce Hifi: https://offer.tidal.com/campaigns/5dc98f76e7618e0017843783/products?geo=TR&campaignId=5dc98f76e7618e0017843783 Kasım 29, 2019 Najaz tarafından düzenlendi Squall and Chandos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Bunu denemek istiyorum ama yeni hesap açıyorum. Free trial ile başlayıp, onun üstüne bunu alamıyoz mu? yeni hesap açınca direk CC istiyor start free trial'a bassam bile Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Ben de anynı sebepten yarım bıraktım kaydı, en sevmediğim şark kurnazlığı bunlar... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 ben free trial başlattım. CC bilgilerini girdim. Sonra hemen cancel ettim. 27 aralıkta bitecek HiFi kullanım. Sonra @Najaz'ın linkten girip subs'ı uzatayım dedim ama you are not eligible for this offer dedi. Sanırım zaten free trial olduğumdan. fakkkk detttttt... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 14 dakika önce, ObiWan said: ben free trial başlattım. CC bilgilerini girdim. Sonra hemen cancel ettim. 27 aralıkta bitecek HiFi kullanım. Sonra @Najaz'ın linkten girip subs'ı uzatayım dedim ama you are not eligible for this offer dedi. Sanırım zaten free trial olduğumdan. fakkkk detttttt... Farklı bir hesap & kredi kartı ile deneyebilirsin Obi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Salla, biraz denedim, bir kaç çok bildiğim parçada falan. Benim ekipman ve kulaklarla farka algılayamadım. Başka bir zaman artık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Bende de durum aynı. Hissedilir hiçbir fark yok Spotify ile aralarında. Ya kulaklar ya da ekipman yetersiz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 1 saat önce, Mono said: Bende de durum aynı. Hissedilir hiçbir fark yok Spotify ile aralarında. Ya kulaklar ya da ekipman yetersiz. Zamanında uygun fiyata LG Hi-fi plus usb dac almıştım. Cep telefonu üzerinden Tidal uygulaması & LG dac & Etymotic HF5 kulaklik ile denedim; Spotify'la aralarında hissedilir derecede fark var. Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Hem kendime hemde kardeşime aldım teşekkürler. Master seviye olanlarda ses kalitesi dehşet. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş