Mesaj tarihi: Ekim 31 ben bu buildi yaptım https://maxroll.gg/d4/build-guides/quill-volley-spiritborn-guide dediğin gibi hem ölmüyor karakter hem aşırı yüksek dmg vuruyor. mythic gearları da buldum. bu aspect muhabbeti bende de var. karakter 255 level sanırım ama aspectleri fulleyemedim ve düşmüyor. ancestral legendaryler ile yükseltebiliyormuşuz aspectleri level 16 ve üzerine ama yok çıkmıyor ben şu an öylesine oynamaya devam ediyorum. eşim yanda laptopta dizi açıyor ben tv de sesi kısık diablo. hem dizi izliyorum hem diablo oynamış oluyorum. karakter de ölmediği için çok dikkat etmem gerekmiyor oyuna Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 31 İnternette araştırırken gördüm GA' lılardan yükselebiliyormuş evet. Da oyun zaten aşırı basitleşti şu an hani diablo 3' teki gibi şu an Torment 10 seviyesi falan olmalı ki oynayasın. Build benimde ona benziyor, baştan öyle yürümüştüm sonradan dediğim değişiklikleri yaptığımda bi kaç tık daha iyi olduğunu gördüm. Hıza dayalı yapınca Jaguar+Jaguar biraz daha iyi oluyor. Gorilin weapon dps armordan kazancı ve mystic circle arasında gel git yapıyorum. Hani atla deve farklar yok hemen hemen aynı gibi zaten. 1 aspect daha olsa belki biraz daha etkili göreceğim onada en çok devreye leggingsi alıp yapılabilecek gibi duruyor. Onada amuletteki aspecti kaydırarak olabilecek gibi, çünkü çoğu itemda ofansif defansif ayrımıda oluyor aspect takmak için. Oynarken ekrana pek dikkat edeceğin bir şey kalmadı gibi gerçekten, hani haritanın nerden devam edeceğini bilsen gözün kapalı oynarsın neredeyse o durumda oldu. PC kısmında bir kaç update çektiler birde oyunda bir sıçış durumu oluştu, aptal blizzard sağlam şeyide bozmayı çok seviyor. Şu an bende şöyle bir durum mevcut; atıyorum pcyi kapatıp açtım ve ya restart çektim diyelim, oyuna girmek istediğimde ilk 2 diablo 4 videosu girdikten sonra login ekranına gelirken oyun kilitleniyor ve uygulama çöküyor. Ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir durum var. Sürücüyü tekrar yüklediğimde oyuna giriliyor ama pcyi dediğim gibi restart falan attığında aynı problem yine oluyor. Belki 5 gündür böyle problem yaşıyorum, içimden sikerler yapacağınız işi demedim değil tabi ki Benzer sorunu yaşayanlarda var anladığım. Ayrıca optionsda normalde nvidia dlss vardı oda yok oldu. Daha önce arkadaşımın başına gelmişti bişiler yapıp çözmüştük, da şimdi hangi probleme bakayım anlamadım. Scan repair falan çektim kaç kez aptal aptal problemler devam ediyor. Sanırım yetti artık oynama diyor artık bana Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1 On 10/30/2024 at 23:40, Deathknight said: Temper olayına hâlâ limit olayını kaldırmamışlar, istediğin özelliği getiremedin item bitti çöp... Hani en azından şu resetleme özelliğinde temperleride sıfırlayıp itemı başlangıç seviyesine getirilebilmesini dilerdim. Bu yüzden build değişim yapacaksan ayrı item bulup onada özelliğini tam ayar tutturmakla uğraşcan falan. Scroll of restoration var? Her item bir sefer sıfırlanabiliyor, yine şanssızsan brick ama Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1 3 saat önce, CandleGarden said: Scroll of restoration var? Her item bir sefer sıfırlanabiliyor, yine şanssızsan brick ama Limitsiz değil işte mesele orda, %75 istediğin özellikleri tutturuyorsun o süreçte ama hepimizde vardır benzer takıntı, örnek veriyorum % nin max verceğini ararız ya gidiyor maxı 100 ise 95 oluyor mesela hak olarakta 1 2 kalıyor, zaten tekrar basmakta istemiyorsun artık çünkü o özelliğide kaybedebilirsin Yani bişileri yapcaz derken yarım yapmışlar. Bu resetleme olaylarına icabında 100m para verseydikte ama istediğimiz gibi yapabilseydik. Dün biraz takılayım derken piti miti bıraktım gittim, GA ancestral turladım. Finalde %1 daha resolve veren aspect malından buldum %10+1 oldu daha 4 tane bulmak lazım. Son bir değişiklik olarakta çift yıldız güzel bir leggings düşürmüştüm, 5. aspecti deneyimlemek adına onu bir kullanayım dedim. Hoş botlarda ki temperlar çok kısıtlı ve boktan özellikler verdiğinide unutmuşum. Her neyse yine de yapıp görmek istedim; Yen's Blessingden geçince haliyle defansif saçmalama oldu resistlerim zaten max değildi, onun verdiği bufftan sonra daha iyice sıçmış oldu ama farkettiğim bir şeyde var bu adamın endgame buildde barrier olayı nerdeyse invul modunda dolaşmasını sağladığı için daha da seride ilerlediğinden bir farkı olmadığını gördüm diyebilirim hemen hemen. 4. aspectte farklı şeyler deniyordum bir ara kepeleke yokken silahta faydalandığım quill için olanı takıyordum bunu tekrar amulette denemeye karar verdim. Diğerlerine göre çok daha fazla bi hasar ve seri ilerleme olduğunu farkedince bunu kullanmaya başladım. Pit 100 gerçekten artık normalde gittiğinde ki değdiğin ölüyor moduna düşmeye başladı, belki şu an 120+ zorlanabilecek ama öldürme olayı uzun süreceği için resistance düşük kalma muhabbeti bi handikap olabilir. Velhasıl şunu yapsam bi tık daha iyi olur mu denemeleri hariç bir şey kalmadı. Girip 3 5 tur pitte bunları denerken birazda paragon leveli uplıyorum en çok bi yandan. Kendimi bazen tekrar ediyor hissediyorum ama PoE' de bu kadar daralmıyordu oyun, diğer modlarında da seviyeleri yükseldiği için farklı şeyleri yapıp oyalanabiliyordun. Diablo da tekdüze pite bağımlı kalma ve dediğim gibi 100' den sonrasında aslında sadece seviye zorlamak için yaptığın, ne exp ne gear ilaveten bi kazancı olmaması büyük bir saçmalık. Challange mantığında arkadaşlarınla bak ben daha üst seviye yaptım yarışın yoksa çok monoton ve kısır. Hemen hemen paragon 240' dan sonra zaten tüm paragon boardda full oluyor bir nevi diğer şeyleri açsan kazancın kalmayacak durumda, 300 olana kadar 60' ı kazanıp biraz daha zorlayabileceğin event ya da oynanabilirlik modlarla kasabilir olmasını dilerdim. Şu an %35 muhabbeti olmasına rağmen zaten bi 10 tur falan pit çektikten sonra lvl atlıyor durumu artık her seferinde girdiğinde daha da sıkıcı hal almaya başlıyor. Biliyorum Diablo 3' te de benzer bir durum vardı ama hatırladığım kadarıyla onda 2 3 tur Greater rift çektiğimizde lvl alınıyordu ki benim hatırladığım paragon 800' de her şey max olmuştu stat basarak biraz daha ileri taşıtmaya çalışıyorduk ona rağmen 1400 falandı herhalde paragon durumum vardı. Diyeceğim kıstas bunda ki zor atlanabilirlik konusuda seni bi oynamamaya itiyor. Bende istemiyorum 5 günde char max olsun ama skala olayınıda becerememişsiniz ki, eyvallah yukarda yazdığım gibi aspectlerde henüz max olmadı ama bana sunabileceğin bi oyun çeşitliliği yelpazen hatalı. Pit harici PTR yapıyorlar hiç mi bu durumlar gündeme gelmedi enteresan. Tüm bunlar deneyimleme benim gibi şikayetleri bildirenler oluyordur illa ki bunlarda sonra ki sezonlara malzeme oluyor. Ek paketle gelen ana oyunun üzerine olan özellikler bu kadar kısıtlıyken sezon updatelerle artık ne derece bişileri aşabilirler bilmem ama ciddi değişiklikler gelmedende oturup tekrar baştan yeni char falanda kasmam sezonda artık. Şu an ek paket ve yeni char muhabbeti olmasa ona bile niyetim yoktu açıkcası, oturur ethernal realmde daha önce ki karakterlerime kısa bir bakış yapar geçerdim. Neyse 1 2 hafta daha oyalanabilirsem oyalar sonra poe 2 gelince ona bi bakarız. Üzgünüm diablo yeterince doyuramadın Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1 Birinize yönlendirme açısından faydası olacaksa da şu an ki build ve charın son halini buraya bırakayım. Hem video eşliğinde ne demek isteiğimide kısmen anlarsınız. https://youtu.be/KKQhHRFCO8s Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5 Oyunda artık Spiritborn görmekten kusacağım.. Bari burada güzellemesini yapmayın Hiç açmadım açmayacağım da o karakteri.. Ben oldschool Rogue'm ile 260'a kadar geldim.. Dance of Knives da bir yerden sonra sıkıcı hal alıyor ama en azından klasik bir karakterim var diyerek avutuyorum kendimi.. Bu arada benim de oyunla alakalı notlarım var.. Bir defa kesinlikle sezon araları daha kısa olmalı.. Bir yerden sonra bitiyor oyun.. Pit kas kas nereye kadar.. Aynı şeyi yapıyoruz sonuçta.. Dün 350Mio damage vururken bugün 450Mio damage vuruyorum ne farkı var.. Aynı olayın etrafında dönüyoruz yani.. Bütün Mhytic eşyaları da düşürdüm bosslardan.. Olmayanları da gidip kendim ürettim.. Onda da bi amaç kalmadı yani.. Lan D2 deki gibi bi set ekipman sistemi getir bari de fellik fellik dungeon kovalayalım eksik ekipmanı bulabilmek için.. Ama o da yok.. Ayrıca acilen ama acilen ya Spirit'e nerf gelmesi lazım.. Ya da canım Rogue'ma buff Bir de şu item bulamadım diyen dostlarım Diablo Trade'a aradığınız itemlerin allahı var.. Ben vallahi oyunu saldım oradan ucuza item alıp milyar coine oyunda birilerine çakıyorum.. Acayip keyifli bi olay.. 120B coin biriktirdim.. Oyunu oynamayı bıraktım bu işe girdim He diyeceksiniz ki nooluyor para kasıyorsun da.. Hiç bir bok Neyse ocak ayını bekleyeceğiz bakalım yeni sezon için.. Orada da ele avuca gelir oyuna tekrar fanatik şekilde bağlar bir yenilik yapmalarını bekliyorum.. Şu an yaptıkları gibi shrine'e tıkla ya loot goblin gelecek ya butcher tadında bi etkinlik yaparlarsa vah halimize.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5 Set olayı kesinlikle gelmeliydi, ek pakette olur düşüncesindeydim ama olmadı. Onun yerine getirdikleri runewords bile keyif vermedi. Hani en azından ona özenilip değişik özelliklere sahip itemlar yapılabilirdi. Runelar oyunda nerdeyse tamamen çöp zaten, belli 2 tanesini yapıyorsun buildine uygun olan. Düşen tüm runeler daha sonra anca eksikte olan mitiğin varsa onu craftlaman için. Ben daha evvel tüm sınıfları kastığım için ki necroyu 2. kez kasmıştım. Yeni sınıfı görmek must be kılıfı oldu açıkcası ama sınıfın op olmasına katılıyorum. Herkes sırf spiritborn oynuyor, sezonda diğer sınıfları görmek oldukça zor. Biz arkadaşlarla öyle doyduk elemanlar 2. charları öyle farklı açalım moduna girdiler. Yazın sistemsel değişiklik olan sezonda bende öyle 2. hatta 3. charı kasmıştım sanki ama ek pakette tekrar onu yapayım moduna girmedim. Zaten şu an diğer sınıfların sb kadar op olma durumu yok ne kadar kasarsan kas pit yarışına göre değerlendirirsen -10 -20 şeklinde olabiliyor. Kendimde yazdığım gibi ve denildiği gibi bir yerden sonra oyun bitiyor çeşitlilik kalmıyor. Ben oynamayı bıraktım zaten geçen haftadan sonra, hani gireyim 1 saat bi level alayım keyfim bile kalmadı gerçekten. Yanlış hatırlamıyorsam bende 255 260 gibi bişi oldum en son. Ordan geriye baktığım hesaplamalarda 40 level daha alıp paragon boardda neyleri açabilirim modunda kalmıştım, oradan gelecek 3 5 güçlendirmede bana +5 +10 pit yaptırtmaktan başka bişi olmadığı için anlamsızlaştı. Oyunun trade işine hiç girişmedim. Sadece bir kaç sefer satan birilerinden 4 yıldız kepeleke falan sormuştum öyle milyarlar vs acaip rakamlar çekmişlerdi. Yanisi şu an saçma sapanda bir pazarı var. D3 de ki gibi bir AH sistemi olsa deli gibi oynardık ayrı mesele ek paket çıkmadan önce sezonla birlikte epey yüklü değişiklik yaptıkları gibi bir şeyler çıkmazsa, son ek paket çıkmadan kolay kolay pek yüzüne bakmam gibi artık. Keyiften çok zaman kaybı hissini vermeye başladığı yerde insan duruyor zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 14:40 On 05.11.2024 at 14:08, NoFlyZone said: Oyunda artık Spiritborn görmekten kusacağım.. Bari burada güzellemesini yapmayın Hiç açmadım açmayacağım da o karakteri.. Dedim... Ama açtım.. Ama bi sorun neden açtım Ya cidden merak ettim nedir olayı diye açtım karakteri.. Böyle saçma sapan OP bir karakter ve build yok.. Quill Volley midir nedir.. Ne sebeple koymuşlar oyuna hiç bişi anlamadım.. Yani oraya bir düğme koy.. Biz o düğmeye basalım bölüm bitsin direkt.. Kasmayalım hiç build falan.. Yani çünkü hakkaten boss moss dinlemeden tek atıp geçiyor ortada ne varsa.. Benim rogue ile zar zor ite kaka bitirdiğim Pit 85'i, 90-100 saniyede falan tamamlıyor bu eleman.. Pit 110'dan falan başladım direkt denemeye... Hakkaten acil ama çok acil düzeltmeleri lazım bu karakteri.. Aşırı dengesiz bir yapı.. Yazık yani DLC almayanlara.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 06:10 DLC satmaya devam etmek istiyorsa her DLC'ye en azından bu seviyede OP bir karakter koyulacaktır. İnsanlar içeriği kolayca tüketmek ve hayattaki zorluklardan kaçmak için para harcıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 08:08 Dün mid-season sohbeti vardı geliştiricilerin. Tüm oyuncuların %62'si spritborn oynamış Bir sezon önce en çok oynanan Sorc %32 imiş. Op olması beklenmeyen etkileşimlerden dolayı olmuş. Ama çok kişi vakit harcadığı için şimdi nerf yok, S7'de düzelteceklermiş hepsini. Bence oyuna gelmesi gerekenler: 1- Adı Armory mi olur, başka bir şey mi olur artık neyse, farklı skill + paragon slotları saklayan bir sistem. Şu an farklı iki tane build denemek istiyorum ama çok iş, bir de sevmezsem geri dönmek çok iş x 2 2- Loot filter: Sadece istediğim şeyleri göster (ör: greater affix olanlar), diğerlerini direkt kır gitsin. 3- End game. Genelde en fazla bir aydan sonra yapacak bir şey kalmıyor. Ben aynı zırhın 2 yerine 3 GA olanını kovalamam. Zaten şimdiye kadar tüm yeni sezonda eskileri çöp oldu, boş iş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce On 13.11.2024 at 11:08, CandleGarden said: Dün mid-season sohbeti vardı geliştiricilerin. Tüm oyuncuların %62'si spritborn oynamış Bir sezon önce en çok oynanan Sorc %32 imiş. Op olması beklenmeyen etkileşimlerden dolayı olmuş. Ama çok kişi vakit harcadığı için şimdi nerf yok, S7'de düzelteceklermiş hepsini. Bence oyuna gelmesi gerekenler: 1- Adı Armory mi olur, başka bir şey mi olur artık neyse, farklı skill + paragon slotları saklayan bir sistem. Şu an farklı iki tane build denemek istiyorum ama çok iş, bir de sevmezsem geri dönmek çok iş x 2 2- Loot filter: Sadece istediğim şeyleri göster (ör: greater affix olanlar), diğerlerini direkt kır gitsin. 3- End game. Genelde en fazla bir aydan sonra yapacak bir şey kalmıyor. Ben aynı zırhın 2 yerine 3 GA olanını kovalamam. Zaten şimdiye kadar tüm yeni sezonda eskileri çöp oldu, boş iş. Aynen izledim ben de.. Utanmasalar Spirit Quill Volley'i nerfleyeceğiz diyeceklerdi neredeyse Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş