Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Çok iyi olacak gibi duruyor. İlk başta beğenmemiştim ama bun görüntüler ümit vaadediyor cidden. O karamsarlığı ve karanlığı yakalamışlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 grafikler bence yeterince iyi değil güncel bir oyun için... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 3 dakika önce, TiesTorN said: grafikler bence yeterince iyi değil güncel bir oyun için... bay kemalmisin la Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 PoE niye oynamıyorsunuz ki? Biraz duygusal bir bağlılık var bence sizde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 @wazzap ocak dışısın. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Fiyatı umarım TR için ayarlanır. Forumlarında şikayet vardı € üzerinden Türkiye'de satılıyor diye. Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Bence gayet iyi olmuş, sevdik:) Ancak bu zamanda Elden Ring neymiş yahu, pek beğendim:) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 On 14/04/2022 at 9:23 PM, stardust said: https://www.youtube.com/watch?v=LYtrw1Xzpkw çıkar çıkmaz almam diyordum ama lafımı yiyeceğim gibi... Ben bi numara göremedim açıkcası. Zamanında dark mod giydirilmiş D3 de böyleydi. 1000-1200 lira falan olmazsa alırım muhtemelen ama efsane durumu falan yok. Dümdüz diablo işte. Lazımsa D2:R kralını yapıyor TiesTorN and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 26 minutes ago, allreadydead said: Ben bi numara göremedim açıkcası. Zamanında dark mod giydirilmiş D3 de böyleydi. 1000-1200 lira falan olmazsa alırım muhtemelen ama efsane durumu falan yok. Dümdüz diablo işte. Lazımsa D2:R kralını yapıyor seni de parti içi disiplin kuruluna sevk ediyorum. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 16, 2022 gerçekleri görmeye başla Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 On 4/15/2022 at 11:25 AM, RFID said: Fiyatı umarım TR için ayarlanır. Forumlarında şikayet vardı € üzerinden Türkiye'de satılıyor diye. Ben hiç görmedim Battle.Net / Blizzard'ın Türkiye'ye özel TL fiyat yaptığını, yine kalın kalın satarlar. Ben almam diyeceğim de büyük konuşmak istemiyorum. RFID beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 https://forum.donanimhaber.com/battle-net-turk-lira-destegi-geliyor--152654766 iyi olarak yorumlayabiliriz bu haberi, hayırlı olsun. RFID beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 30, 2022 9 saat önce, stardust said: https://forum.donanimhaber.com/battle-net-turk-lira-destegi-geliyor--152654766 iyi olarak yorumlayabiliriz bu haberi, hayırlı olsun. Süper bu haberi bekliyordum. Sağol star. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2022 son videolar https://www.youtube.com/watch?v=D72kc3mO7pM Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2022 Geçmişten bugüne yaptıkları iyileriyle ve yaptıkları sıçışlardan çıkar sağlayıp en iyi Diablo oyunu gelecek gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Çabuk söyleyin inarus mu tyrael mi o ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 400e versinler oyunu bu iş huzurla bitsin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Oyun 1200 tl. Path of exile oynarım bende napalım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Muhtemelen; Diablo 2'yi burada oynayan en kötü kişi olarak Diablo 4 'ün bedava versiyonunu denemeden 70 dolar verip oriinal oyunu almam. Sizleri takip edip kendimi avuturum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 4 saat önce, wazzap said: LOL Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Oyunun yanında verilenlere bakınca sanırsın sirkeci vapurunda satışa çıkmış brizzard. AQ lilith in rengini kırmızıdan turuncuya çekecem diye bu kadar saçma şeye para verilir mi? TiesTorN and AranelSurion beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10, 2022 Dolar bozdurursam, ya da kriptodan kazanırsam alırım. Gerçi oyun oynama hevesim bayadır kalmadı büyük ihtimalle almam boşuna masraf. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş