Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Aa, kafayi mi yediniz siz ya? Blizzard'a bu saaten sonra guvenmem, hic bir oyununa da 5 kurus para vermem. Bunlarin oyundan anladigi yalnizca adam soguslemek. EA'den beter bence blizzard. TatanQa and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 Ben söyleyecektim de zaten hiç oyun almadığım için adamlardan bana pek laf düşmez diye diyememiştim. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 2021-2022 daha gerçekçi bence bu oyun için, zaten UI 'dan vs. Blizzard 'ın bu oyunu konuyu değiştirmek için duyurduğu izlenimini de aldım biraz, oyuncu tabanında herkese bir boncuk dağıttılar bu Blizzcon 'da. (SC2 hariç, kim takar SC2 'yi dediler herhalde ) "Not even 'Blizzard soon'" demelerinden de ben bu izlenimi alıyorum, yakında çıkmayacak gibi. Tanıtımı ve Rhykker 'in gameplay videosunu izledim biraz, bana öyle aman aman şahane gelmedi. Renk paletini revize edip, dünyayı biraz daha karartmaları güzel olmuş, bir de open-world/MMO olayına daha bir odaklanmışlar. Onun dışında combat bildiğiniz D3 gibi görünüyor. Benim canımı sıkan taraf ise artworkun, hem dünya hem karakterler vs. çok sıradan ve biraz dandik görünüyor olması. Bunu indie yapımcı, PoE falan yapsa söz söylemem ancak D3 'den sonra bayağı bir downgrade olmuş yetenek anlamında. Bir ümit, belki düzelir sonrasında diyorum. Diablo 3 üzerinden evrimleşerek gitmişler gibi, ben çok büyük fail beklemiyorum ama bence öyle çılgın atılacak, acayip bir şey de olmayacak D4. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 blizard oyunlarindan baska bisi hatta fazlasoyledim wowdan baska bisi decade uzeri oynamadigim icin pek alisigim blizard bi tarih verir bunu verirken de e kadar der genelde bu seferdiabloya bakmadim diabloyu alirsam colector edition yok epic version zirt pirt gibi wow a pet bisi veriyo diye alirim o kadar su tarihe kadar der iste genelde o taihden once cikabilir.gecmiste boyle diyim 1-2 ay oncesinde cikartigi durumlar var yada soyle yapiyo piclik olarak preorder verenlere 1-2 hafta onceden aciyo yda open beta test diyip herlese acces veriyo kisa sureli. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 @wazzap Vallaha ben aldim, aliyorum. Buyuk bir gazla ciktigi gun starcraft 2'yi yine full price diablo 3 ve exp. pack ini aldim. Bi daha tovbe. Ben diablo oynadigim zaman beni diablo 1-2 deki o kasvetli ortama soksun. Diablo 1'de butcher'la ilk karsilastigimda yerimden ziplamistim Diablo 3'te daha ilk gunden isi sanal kilic, kalkan ticaretine vurdular, cinliler sabah 8 aksam 5 mesai yapiyolardi altin toplayacaz diye. Boyle oyun mu olur la? Is gibi. Sonra bu yeni oyunu ilk cep telefonlarina yapiyoz diye duyurmadilar mi? Garanti ediyorum, yine sacma sapan bisey itelemeye calisacaklar bu oyunla birlikte. Bunlarin derdi oyun yapmak falan degil cunku. Sittirsinler gitsinler afedersin. Eski anilarimin icine sicimasin bos yere. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2019 7 dakika önce, MonkeyBusiness said: Diablo 1'de butcher'la ilk karsilastigimda yerimden ziplamistim Zindanlara ilk girdiğimde arkaplanda çalan müziğin içinde bebek ağlama sesleri vardı. O bebek ağlamaları tam 1 hafta rüyalarıma girmişti... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 O zamanlarda küçüktük, ondan TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 @MonkeyBusiness yok ben tamamen Honk Kong olaylarından dolayı öyle söylemiştim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 O da isin baska bir boyutu, ama oradan zaten zarali cikacaklar gibi... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 honk yazmışım allah da belamı vermesin... TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2019 Zindanlara ilk girdiğimde arkaplanda çalan müziğin içinde bebek ağlama sesleri vardı. O bebek ağlamaları tam 1 hafta rüyalarıma girmişti...O zindanlarda gezerken Ağustos depremi olmuştu gece 3 te. İzmir'de kitaplık duvara vurmuştu patpat. Hemen bilgisayarı kapatıp yatağa yatmistim. Sabah haberleri izlerken olaylar malûm. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2019 Yeni gameplay videosu: https://www.youtube.com/watch?v=6ZtmNAMxwMM Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Diablo IV beta sign-up https://diablo4.blizzard.com/en-us/signup Psikobat and rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Umut yoksulun ekmeği, deneyelim şansımızı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 D1'den Rogue eklenmiş.. D2 assassin ve D2 amazon kırması gibi duruyor karakter.. ve Trailer gene güzel https://www.youtube.com/watch?v=GPKbEgzp3Qo Ranilin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 (düzenlendi) PvPvE özelliklerinden bahsettiler dün, Blizzard 'da birisi The Division serisini iyi takip etmiş. Anlattıkları kadarıyla tam olarak Dark Zone 'u Diablo 4 için yapıyorlar. PvPvE için özel alanlar olacak, orada topladığınız shardları bir yere götürüp teslim etmeniz gerekecek, ama önce davranan oyuncular sizi öldürüp çalabilecek. Öldürenler haritada işaretlenecekler ve hayatta kalmaya çalışacaklar vs. vs. Anlatılan mekanikler bire bir uyuyor. Güzel de olur, DZ taze bir konseptti, TD serisinin dışında da benzer tarz oyunlarda yaşaması güzel. Şubat 20, 2021 AranelSurion tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 https://www.youtube.com/watch?v=Ygz21oiv20A gameplay rammstein and Ranilin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 36 minutes ago, stardust said: https://www.youtube.com/watch?v=Ygz21oiv20A gameplay beğendim. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 ben de beğendim. umalım da microsoft'un activision/blizzard'ı satın almış olması Türkiye'ye özel fiyat getirir. Gears 5 mesela çok uygun fiyattan gelmişti. ne kadar beğenmiş olsam da öyle 60-70 euro gibi çıkış fiyatı ile almam... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 Oyun güzel ama gelmesi çok uzun sürdü. 2023 diyorlar inşallah erkene alırlar. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 erkene almaları için bir sebep yok, ne acelemiz var ki. oyun düzgün olsun bir kaç ay geç çıksın. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 En son telefonlara gelmiyor muydu bu oyun? PC'ye de mi gelecek? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2022 21 dakika önce, wazzap said: En son telefonlara gelmiyor muydu bu oyun? PC'ye de mi gelecek? Telefonlara gelecek olan Immortal, bu Diablo 4 ayrı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 https://www.youtube.com/watch?v=LYtrw1Xzpkw çıkar çıkmaz almam diyordum ama lafımı yiyeceğim gibi... Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 collector edition gelir umarım. diablo 3 olanı çok iyiydi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş