Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Selamlar. Elime 3004A versiyon, 500GB'lık, yazılım olarak da 4.81 bir PS3 geçti. Yıllar önce PS1 vardı. Tamamen koptum ortamdan. Bu cihaz kırılabilir mi? Detayları ve rehber olabilecek linkleri özel mesaj ile yazabilirsiniz. Oyun dışında bir şeyler yapılabilir mi? Bluray player olarak kullanmak dışında, örneğin netflix veya medya oynatıcı gibisinden bir şey olabilir mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2019 Netflix ve YouTube üzerinde var zaten. Kibitzer beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 Standart bir medya oynatıcının yaptığı herşeyi ps3 yapabilir. Bir zamanlar bende de vardı, film izlemek için falanda kullanmıştım bir kaç kez... Kibitzer beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 2 saat önce, Deathknight said: Standart bir medya oynatıcının yaptığı herşeyi ps3 yapabilir. Bir zamanlar bende de vardı, film izlemek için falanda kullanmıştım bir kaç kez... Her şeyi yapamıyor maalesef. Codec desteği konusunda eksikleri var PS3'ün. Bence şu zamandan sonra, mutlaka oynamam gereken PS3 oyunu var denmiyorsa pek bulaşmamakta fayda var. Kibitzer beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 On 10/20/2019 at 10:01 PM, Kibitzer said: Oyun dışında bir şeyler yapılabilir mi? Bu cihaz kırılabilir mi? Hocam su saatten sonra hani eski exclusiveleri de aradan cikarim gibi bi derdiniz yoksa (rdr1, last of us, uncharted vs v) zaten o cihazi kirmak disinda bi sansiniz yok.. O nedenle 3. veya 4. kattan atarsaniz kirilabilecegini saniyorum.. Kibitzer, Hamso, CandleGarden and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 ya da çağlar'ın kafasına da atabilirsin, daha garanti olur kırılması... Kibitzer and Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 22, 2019 1 saat önce, Najaz said: Her şeyi yapamıyor maalesef. Codec desteği konusunda eksikleri var PS3'ün. Bence şu zamandan sonra, mutlaka oynamam gereken PS3 oyunu var denmiyorsa pek bulaşmamakta fayda var. Haliyle şu saatten sonra 4k video çözecek hali yok canım o kadarda demedik Bunun haricinde bende kırık versiyonlu ps3 vardı onda sanırım multiman mı ne öyle bir zamazingoydu açmadığı formatta hd film yoktu. Kibitzer beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 24, 2019 İstanbul'da bunu düzgün kıracak Khalkedon'dan başka bir yer bilen var mı? Yarın sabah Bakırköy'e gidiyorum, başka yer aramakla uğraşmayayım mı hiç? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş