Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Teknoseyir Gundem'de RX100 Mark VII haberini duyunca aklima geldi... Ilk ciktigi zaman aldigim RX100'de soyle bir sikinti yasiyorum; cihazi acik biraktigimda bu lens kismindan sanki zoom veya autofocus calisiyormus gibi ses geliyor... Surekli cebimde tasiyordum acaba sarsintidan dolayi birsey olmus olabilir mi?.. Cekim yaparken filan bir sikinti, en azindan benim farkedebilecegim bir sikinti yok ama czz czz etsin de istemiyorum bos dururken... Sikinti ne olabilir, tamiri asagi yukari ne kadar tutar bilgisi/tahmini olan var mi?.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 O ses stabilizerin sesi olmasın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2020 6 saat önce, Whooosh said: O ses stabilizerin sesi olmasın. Hacım eve internet yeni mi bağlandı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 https://www.dpreview.com/forums/thread/3594168?page=6 özeti: firmware güncellemesi ile düzeliyormuş JardeL beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 On 6/24/2020 at 18:05, Peregrine said: https://www.dpreview.com/forums/thread/3594168?page=6 özeti: firmware güncellemesi ile düzeliyormuş Bana boyle seylerle gelin ya, tesekkurler... Pili gebermis sanirim benim makinenin, pil gelsin update edeyim hemen... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 (düzenlendi) Pil geldi, guncellemeyi yaptim ve duzeldi kontrol ettigim kadariyla... Cok tesekkurler @Peregrine ... Cebimde kilifsiz cok tasidim bu makineyi, kesin o aralar bozuldu vs. diyordum... Iyi ya sevindirik oldum bak... Temmuz 1, 2020 JardeL tarafından düzenlendi Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 On 6/22/2020 at 11:45 PM, Najaz said: Hacım eve internet yeni mi bağlandı? Gördün mü? Benim hort sayesinde adam çözüm buldu. Her şeyde bir hayır vardır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 (düzenlendi) 18 hours ago, Whooosh said: Gördün mü? Benim hort sayesinde adam çözüm buldu. Her şeyde bir hayır vardır. Hakikaten ya, geçen senenin konusuymuş; ben de yeni uyandım. Temmuz 2, 2020 Peregrine tarafından düzenlendi imla Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş