Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2019 Akasa Viper 120mm fan arıyorum. 2 adet alacağım. Kenarda kosede yatan varsa talibim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 16 saat önce, hakancez said: Akasa Viper 120mm fan Hocam neden özellikle bu fan? Sayın Yılmaz.. Neden mizah? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Kaliteli olduklarından olabilir mi sayın hocam? @Najaz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 8 hours ago, Najaz said: Hocam neden özellikle bu fan? Reveal hidden contents Sayın Yılmaz.. Neden mizah? Static pressure olup fiyati en makul fan bunlar. Bende Apache ler var cok memnunum. Radyatore iki tane viper takayim diyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 (düzenlendi) @hakancez Arctic'in P12 serisi fanları da işini görebilir hocam. Bunlar da static pressure fanlar; fiyatları da çok uygun: https://www.bilisimport.com/urun/arctic-p12-silent-120mm-kasa-fani Temmuz 12, 2019 Najaz tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Onların static pressure değerleri Viperlara göre çok düşük. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 (düzenlendi) Bilmiyorum şuan fiyatları ne durumda ama Viper/Venom fanlar uygun fiyatları da düşünülürse piyasadaki en sağlam radyatör fanlarıydı bir ara. Akasa'nın bu güne kadar ürettiği en iyi şey olabilir. Temmuz 13, 2019 Whooosh tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 3 saat önce, Whooosh said: Akasa'nın bu güne kadar ürettiği en iyi şey olabilir. Aynı fikirdeyim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 (düzenlendi) Valla ben konuya vakif değildim PC toplarken ne alayim derken o zaman Korhan Bey sağolsun Akasa alabilirsiniz demişti. Ben siyah olmaları hasebi ile Apache tercih ettim ancak Viper i de merak ediyorum. Radyatörde iki tane deneyeceğim. Aslinda herhangi bir isinma sorunum yok. Açıkçası negatif ve pozitif basınç konularını deneyeceğim. Arti push pull yerlesimi. Tabii ki hic masraf yapmadan deneme yapmak mumkun ancak yaz mevsiminde pek mantikli olmaz. Akasa nin soğutucusu ve fanlarını kullanıyorum. Açıkçası gürültü orani vs mutluyum ancak tabii ki daha iyi sistemler denemediğim icin iddiali konusamam. Ama parasına gore performans cok iyi benim gözümde Temmuz 14, 2019 hakancez tarafından düzenlendi ZvAnA beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Kasamda bir tane bir tane Apacahe, bir tane Arctic Silent var, sanırım işlemcinin üstündeki de bu iki modelden biri de şu an haırlamıyorum... Şu sıvı rulmanlı diye çıkan modeller ikisi de. 10 sene oldu hatta geçmiştir herhalde; bu fanlar tık demediği gibi en ufak ses yok hala...Bir tane Arctic yedekte duruyor. Bileydim zamanında bir kaç tane daha atardım yedeğe... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-corsair-sp120-2-adet-710706236/detay Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Fanlar tedarik edildi wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 5 saat önce, hakancez said: Fanlar tedarik edildi Nereden, nasıl, ne kadara? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 @Najaz https://www.cursedhardware.com/topic/1505-en-son-aldıklarınız/?page=74#comment-108449 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 3 saat önce, Najaz said: Nereden, nasıl, ne kadara? Çok mu pahalı ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 45 dakika önce, pentaman said: Çok mu pahalı ? Henüz bir veri akışı olmadı, ona göre nihai kararımızı vereceğiz... pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 10 hours ago, Najaz said: Henüz bir veri akışı olmadı, ona göre nihai kararımızı vereceğiz... Scythe Slip Stream SY1225DB12SH 120mm 1900 RPM tanesi 20TL Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2019 49 dakika önce, hakancez said: Scythe Slip Stream SY1225DB12SH 120mm 1900 RPM tanesi 20TL Wundebach.. Şukela.. Fevkaladenin fevkinde! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2019 On 8/23/2019 at 11:47 AM, Najaz said: Wundebach Doğrusu: Wunderbar https://www.duden.de/rechtschreibung/wunderbar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 11 saat önce, rammstein said: Doğrusu: Wunderbar https://www.duden.de/rechtschreibung/wunderbar Ben VHS Almancası konuşuyorum... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 6 saat önce, Najaz said: Ben VHS Almancası konuşuyorum... VHS Almancası nedir yahu öyle bir Almanca mı var? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 80'lerde onlar vardı xxx olarak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş