Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 arkadaslar merak sardim aracim icin bir OBD-II adaptoru almak istiyorum boyle android telefonla calisanindan. kullandiginiz var midir? veya "sunu tavsiye ederim" dediginiz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Adres gönderin, ben yollayayim size.Kargoyu ödersiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 ben de geçen sene bir tane ucuzundan aldım android cihaza bağlanabilen adaptörlerden, daha hiç denemedim bile. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 30, 2019 Benim alıp denediğim bozuk çıkınca attım bir kenarda duruyor öyle. Hevesim kırılınca bir daha girişmedim o işe. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Ben almıştım bir ara, muhtemelen benim araçla ilgili bir uyumsuzluğu vardı. Aldığım ucuz birşeydi gerçi ama bluetooth ile bağlanmama rağmen uygulamada verileri alamıyordum... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Ben almıştım bir ara, muhtemelen benim araçla ilgili bir uyumsuzluğu vardı. Aldığım ucuz birşeydi gerçi ama bluetooth ile bağlanmama rağmen uygulamada verileri alamıyordum...Kia 2010 öncesi cevap vermiyor sanırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Olabilir @Hamso hatırlarsın belki kiaclubtr forumunda da bir dönem maceraları döndürmüştüm. Sonra araç servis işi yapan birisine satmıştım, belki onun işine yaramıştır. Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 4 saat önce, Hamso said: 11 saat önce, Deathknight said: Ben almıştım bir ara, muhtemelen benim araçla ilgili bir uyumsuzluğu vardı. Aldığım ucuz birşeydi gerçi ama bluetooth ile bağlanmama rağmen uygulamada verileri alamıyordum... Kia 2010 öncesi cevap vermiyor sanırım. Veriyor hocam. 2006 kia rio verileri okuyordu bende Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş