Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 O kadar yaşlandık ki, Orhan Gencebay kasetlerinin cdye aktarılması gibi, bu oyun da 4K olarak sonbaharda gelecekmiş. Bina yıkılma ve asker hareketlerinde yeni ve detaylı animasyonlar var mı tam anlayamadım ama birşeyler yapmış adamlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Bugüne kadar kimse AOE'yi grafikleri yüzünden oynamadı. Bu saatten sonra da bu yüzden yeni oyuncu çekebileceklerini sanmıyorum. Zaten hali hazırda deli gibi online oynanan bir oyun. Grafik yerine adam akıllı netcode'u iyileştirseler bile hali hazırda oynayan adamlara deli gibi satarlar. Mesela bana. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 O değil de, forumda bir Definitive vardı ne oldu ona? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 O değil de, arasıra latife yapılan "stardust edition" gibi olmuş.. @stardust Ben geçenlerde steam'den aldım oğlana oynayıp duruyor aoe2 yi, o yüzden iyi haber oldu bizim için... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 11 hours ago, Najaz said: O değil de, forumda bir Definitive vardı ne oldu ona? saçmasapan bi konudaki tartışma yüzünden çocukça küstü gitti çok önce... lüzumsuz tripler serisi vol 35 kendisi bu mesajı görürse alınmasın ama gerçek bu, lüzumsuz bi konu için gitmemesini rica etmiştim ama dinlememişti... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş