Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 (düzenlendi) Dünkü e3 sunumunda ergen amerikalı veletlere yönelik oyunlar dışında dikkat çeken bir oyundu. Çıkış tarihi vs. belli değil gördüğüm kadarıyla. playstation daki heay rain, detroit tarzı birşey olacaktır. Haziran 14, 2021 emre666 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Twelve Minutes – Official Date Announce Trailer – Xbox & Bethesda Games Showcase 2021 Duyuruluşundan 2 sene sonra çıkış tarihi ile birlikte yine benzer bir video yayınlandı. 19 Ağustos 2021 de çıkıyor. Gamepass e ilk günden geliyor. Bakalım nasıl bir oyun olacak... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 oyun çıktı. Türkçe altyazı var. biraz oynadım. güzele benziyor ama point click yerine daha pratik birsey olsa daha iyiymiş. baya bir seçenek olasılık var gibi olabilecek olaylarda... film gibi oyunların değişik bir versiyonu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 oyun güzelde aynı şeyleri sürekli baştan yapmak biraz sıkıcı oluyor. dene yanılma yöntemi ile zamanı kısa süreli geriye alma koysalar iyiymiş. yine de oynanır bedava olduğu için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Ben tüm sonlarıyla bitirdim. Bence oyun sıkıcı falan değil, tam tersine çok iyi düşünülmüş ve oyun olarak yedirilmiş bir senaryo var. Her elde edilen yeni bilgi, ipucu vs doğru yorumlanırsa aynı şeyleri sık sık yapmak gerekmiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 oyun tabiki sıkıcı değil ama elde edilen yeni bilgiye göre baştan başlamadan devam etse daha iyi olurmuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2021 Ben bugün başladım %100 yapmadan bırakmam gibi duruyor. Tam bana göre. Yayın da yaparım az iyileşeyim nezleden. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş