Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Hmm acikmis kapattim ama yine devam ray tracing i kapatmak da olmadi renderin cozunutlugu 1080p ye dusmek de kar etmedi.. nvidia gaming experience optimize deneyecegim ama o da ayarlari kisiyor shadow texture vb. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 War zone ‘u 3 günlük çetrefilli indirme mevzusundan sonra 2 gündür oynuyorum ve epey sardı beni. Ortam , akıcılık , silah çeşitliliği çok iyi olmuş. Pubg kabzımal motorundan sonra bu ilaç gibi , ek olarak tekrar oyuna getirilebilme şansı vs çeşitlilik güzel. yine diyeceğim “fak dı kempırs” bu oyunun da zaman zaman içine ediyorlar. quad mode blood money olayı da ayrı keyifli, para toplama/çalma başka bir tad katıyor. İndirim yakalarsam oyunu alabilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 4. sezon başladı. WarZone Battle Royale için oyun içi yeni içerikler dışında bir de Team Deathmatch geldi. Dün biraz TDM oynadım gayet keyifliydi. https://www.youtube.com/watch?v=3p4mx7dzRCQ&feature=youtu.be TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Deatmatch de bedava mı oldu ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 (düzenlendi) 4 saat önce, T800 said: Deatmatch de bedava mı oldu ? Evet abi. Yeni mod gelmiş oldu warzone'a. Diğer MW oyunu satın alanların multi içerikleri de bu hafta sonu açıldı yine, onlarda hafta sonu boyunca oynanabilir. Ama onlara şahsen ilgi duymuyorum. Haziran 12, 2020 ZvAnA tarafından düzenlendi rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş