Mesaj tarihi: Ağustos 15 Superonline devam kampanyasından ilk altı 480 TL sonraki altı ay 540 TL’ye 1000 Mbps bir yıl daha uzattım ben de. 1000 Mbps bu fiyata çok iyi ancak çoğu yerde böyle bir download hızı yakalanamıyor, Steam’de olabiliyor artık daha önce Steam’de de olmuyordu, Epic ve EA genellikle 500 Mbps civarı oluyor hız, Gamepass çok kötü 100-200 Mbps civarında dolanıyor. Diğer sıkıntı buffer bloat durumuna karşı QoS kullanıyor olsam da oyunlarda halen bağlantı problemleri ortaya çıkıyor, geçen sene sabit IP de denemiştim ancak aşamamıştım, bir daha deneyeyim belki bu defa olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 15 İyi haber dün Telekomdan geldiler, fiber bağlantı yapılacağını bu yüzden eski başvurumu (DSL) iptal etmemi istediler, kendiler tekrar fiber başvurusu oluşturdu, kötü haber net süre veremediler ancak 1-1,5 ay içinde bağlanacak dendi. Bekleyip göreceğiz. SEP, MilesTeg and Omfs beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 29 On 15.08.2024 at 9:55 AM, T800 said: Superonline devam kampanyasından ilk altı 480 TL sonraki altı ay 540 TL’ye 1000 Mbps bir yıl daha uzattım ben de. Bunu ben de yapacaktım ama taahhüt süresinin dolmasına daha 50 gün var diye sallamıştım. Bugün tekrar kontrol edeyim dedim ve çakallar fiyatı güncellemiş. Şu an ilk 6 ay 620, sonraki 6 ay 720 liradan geçiş yapılabiliyor. Yine zarardayız... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 31 Kablonet'e mahkum biri olarak Aralık'ta sözleşmem bitiyor. Arasam aylık 400 küsurlu bir şey diyecekler, ben de küfür edip "20 yıllık müşterinize böyle mi fiyat veriyorum" diyeceğim, sonra da başka tercihim olmadığı için ağlayrak olaylaı günlüğüme yazacağım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 31 3 saat önce, wazzap said: Kablonet'e mahkum biri olarak Aralık'ta sözleşmem bitiyor. Arasam aylık 400 küsurlu bir şey diyecekler, ben de küfür edip "20 yıllık müşterinize böyle mi fiyat veriyorum" diyeceğim, sonra da başka tercihim olmadığı için ağlayrak olaylaı günlüğüme yazacağım. Ben Ankara'da 12-13 yıldır KabloNet kullanıyorum. Açıkcası adresime hizmet veren diğer işletmelere göre sunduğu hizmet açısından en hesaplısı yine KabloNet. Zira diğerlerinin benzer hızlar için verdikleri fiyatlar çok daha yüksek kalıyor. Ayrıca diğer şehirleri bilmiyorum ama Ankara'da, en azından benim adresimde çok nadir sorun çıkıyor, çıksa bile aradığımda çok kısa sürede gideriliyor. Epey de ilgileniyorlar sorunun kaynağını bulup çözmek için. Yine de önceki yıllara göre hem kampanyalarında gözle görülür bir düşüş var içerik olarak hem de fiyatları epey katlandı. Ama benzer kalitede hizmeti alabileceğim en uygun fiyatlı işletme yine KabloNet, bu yüzden de yıl sonunda tekrar 2 senelik taahhüt yapmayı düşünüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 31 @Rj0lnirben de %90 memnunum ama şu IP havuzu işi, ping değerleri vs. canımı sıkıyor. Doğruya doğru, bir sorun olup arayınca anında geliyorlar. Gerçi ben 6 yıldır aynı modemi kullanıyorum, belki onun değişmesi lazımdır. Bilemedim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 31 3 saat önce, wazzap said: @Rj0lnirben de %90 memnunum ama şu IP havuzu işi, ping değerleri vs. canımı sıkıyor. Doğruya doğru, bir sorun olup arayınca anında geliyorlar. Gerçi ben 6 yıldır aynı modemi kullanıyorum, belki onun değişmesi lazımdır. Bilemedim. Benim son taahhüt yenilememde eski modemimi (bana ait olan) kullanamayacağımı, yeni modem vermeleri gerektiğini (çünkü istediğim hız olan 100mbit'i desteklemiyormuş ama ben 4 senedir 100mbit hızla kullanıyordum zaten) ve o modemin de kiralama ücreti olduğunu söylediler. Mecbur kabul ettim. Getirip bendekinden farklı bir modem taktılar (H&D (Hong Kong NE1611C)). Her ne kadar bu modemin özellikle de WiFi sinyali konusunda daha iyi olduğunu söylediyseler de ben çok daha fark edilir bir performans artışı hissetmedim. Kısacası modemi değiştirirsen mecbur KabloNet'ten kiralamak zorunda kalıyorsun. En azından 2 sene önce öyleydi, muhtemelen hala öyledir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 31 @Rj0lnirbenim de modem kira zaten,o yüzden sıkıntı yok. wifi için kendi meshimi kurdum evde, modemi bridge mode'da kullanıyorum. sadece masaüstü ethernet ile modeme bağlı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1 12 saat önce, wazzap said: @Rj0lnirbenim de modem kira zaten,o yüzden sıkıntı yok. wifi için kendi meshimi kurdum evde, modemi bridge mode'da kullanıyorum. sadece masaüstü ethernet ile modeme bağlı. Aynı şekilde kullanıyormuşuz Ben de Multy 3'lü Mesh aldım uygun bir kampanyada görünce. Sadece iki tanesini kurmam yetti. PC zaten kablo ile bağlı modeme. Diğer cihazlar da Mesh üzerinden bağlanıyor, gayet sorunsuz kullanıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş