Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Merhaba, 20 yıllık bir kalorifer vardı. Sökülürken fayans üzerine mazot döküldü. Bunu ince talaş ile emdirip, süpürüp, toparlamaya çalışıp sonra Arap sabunu ile yıkamayı düşünüyorum.Herhangi bir başka önerisi olan var mı acaba ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Tahminimce gliserin içeren temizleyiciler (bulaşık jeli) iyi gelecektir. Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Migros'larda Turmepa'nın ağır yağ sökücüleri satılıyor. Portakal özütünden imal edilmiş ve doğada %100 çözülebilen, çevre dostu bir ürün. 5-10 lt. kadar alıp son temizlik için kullanabilirsin. Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 İlk aşama olarak, cekpas-kürek ve kova yardımı ile kabasını toparladım. Yerde tutuşabilecek bir sıvı birikimi kalmadı.Şimdi arındırma yapacağım ama haftaya falan ilgilenirim muhtemelen. Yer bodrumda, giren çıkan yok şimdilik, sakin bir noktada. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Mazot zaten normal şartlarda tutuşmaz diye biliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Abi, ben de kucukken mazota kibrit atan abinin anilarina binayen oyle dedim, cos diye sonuyordu.Asetilen gazini yiyen tank oyle bi tutustu ki Sari basit alev cikardi mazot yanarken, kolay sonduruldu ama . O kadar harş bir ortam yok tabi, dokuldugu yerde tekrar tutusamaz.Yerlere akti iste sonra da , o eski sac tank ikiye bolununce, 20 yildir ucmamis kurumamis, 2-3 litre dibinde kalmis. Dip vanasini da tabana sifir kaynatmamislar sanirim, sinirli miktarda akitabilmisiz islemden once. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş