Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Hayırlı olsun Çağlar, kazasız belasız bin inşallah. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 2 hours ago, MilesTeg said: Selesi beklediğimden sert, j Güle güle kullan ama sele olayı biraz devamlılıkla alakalı. İlk 3-5 gün rahatsızlık ve ağrı oluyor ama düzenli kullanılmaya başlayınca geçiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 1 hour ago, ZvAnA said: Hayırlı olsun Çağlar, kazasız belasız bin inşallah. Teşekkürler Korhan, sağol varol 51 minutes ago, Whooosh said: Güle güle kullan ama sele olayı biraz devamlılıkla alakalı. İlk 3-5 gün rahatsızlık ve ağrı oluyor ama düzenli kullanılmaya başlayınca geçiyor. Teşekkürler. Evet biraz mabadımızı alıştırmamız gerekecek sanırım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 (düzenlendi) 16 saat önce, MilesTeg said: Teşekkürler. Evet biraz mabadımızı alıştırmamız gerekecek sanırım Valla benim bisikletin selesi acayip adiydi, hiçbir zaman alışamadım. Bisikleti artık ayakta kullanıyordum. Geçenlerde kullanma fırsatım oldu, değişen birşey yok. Eğer o kadar sert ve rahatsız ise hiç boşuna g.tünüzün rahatını bozmayın, rahat bir sele alın. Lakin alışılacak düzeyde ise durum farklı. Hayırlı uğurlu olsun bu arada. Mayıs 14, 2019 Onur tarafından düzenlendi MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Hayırlı olsun @MilesTeg, güzel bisiklet. İyi günlerde kullan. Seleyi bir süre daha kullanmaya devam et hocam. Eğer alışamıyosan ve gerçekten sert geliyorsa (ki platin olması da bir süre sonra daha çok rahatsızlık hissettirebilir) jel dolgulu seleler var, onlar deneyebilirsin. Ben şöyle bir sele almak istiyorum planlıyorum mesela: https://www.decathlon.com.tr/trekking-900-gel-bisiklet-selesi-id_8315962.html MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 (düzenlendi) 57 minutes ago, SEP said: Hayırlı olsun @MilesTeg, güzel bisiklet. İyi günlerde kullan. Seleyi bir süre daha kullanmaya devam et hocam. Eğer alışamıyosan ve gerçekten sert geliyorsa (ki platin olması da bir süre sonra daha çok rahatsızlık hissettirebilir) jel dolgulu seleler var, onlar deneyebilirsin. Ben şöyle bir sele almak istiyorum planlıyorum mesela: https://www.decathlon.com.tr/trekking-900-gel-bisiklet-selesi-id_8315962.html Sağol hocam Sele güzelmiş ama biraz pahalı benim için. Orijinal sele üzerine giydirilen jel kılıflar var dedi montajı yapan arkadaş. Onlara bakmayı planlıyorum. Şöyle birşey olabilir mesela: https://urun.n11.com/bisiklet-aksesuarlari/bisiklet-yumusak-dolgulu-jel-rahat-koltuk-sele-kilifi-P268528244 Mayıs 14, 2019 MilesTeg tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 13 minutes ago, MilesTeg said: Sağol hocam Sele güzelmiş ama biraz pahalı benim için. Orijinal sele üzerine giydirilen jel kılıflar var dedi montajı yapan arkadaş. Onlara bakmayı planlıyorum. Jel kılıflardan kullanıyorum ama çok faydasını göremedim 1 senedir, o yüzden selenin tamamını değiştirme fikrine yakınım. Evet, biraz pahalı malesef. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Sele konusunu fazla takma hocam bir süre sonra iron ass olacaksın alışman lazım.. Hamso and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Elimdeki tablete takas düşünür müsün, bisiklet var dediler. 1000TL değer biçmiş.Foto rica ettim, Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş