Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 yeni monitör almam dolayısıyla satıyorum aleti bilen biliyor zaten anlatmaya gerek yok. 1 ölü pikseli var, onun dışında sorunsuz. https://www.asus.com/tr/Monitors/VG278HE/ fiyat buraya özel: 1000 TL not: kutusu olmadığı için ancak İstanbul içerisinde elden verebilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 ben sana kutusuyla vermedim mi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 18 minutes ago, stardust said: ben sana kutusuyla vermedim mi ? yok, arabayla gelip monitörü alıp gitmiştim... aldıysam da hatırlamıyorum açıkçası, çok yer kaplıyor diye çöpe atmışımdır büyük ihtimalle. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 amerika'dan kutuyla gelmişti, ben o kutuya kıyamamışımdır. neyse, 500 liraya geri alırım, vermezsen de monitörün faturası bende, polise ihbarda bulunacağım bana ait malı internetten satıyor diye rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Fiyat yüksek değil mi yahu? Freesync bile yok diye biliyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 freesync olmaması bir kriter değil, piyasada kaça satıldığı kriter. 1300-1400'den aşağı görmedim ben. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, wazzap said: Fiyat yüksek değil mi yahu? Freesync bile yok diye biliyorum. aslında iyi bir sisteminiz varsa bu Freesync ya da Gsync olayı biraz süs oluyor. Monitörün verdiği 144hz aralığı seviyesinde zaten ekranda yırtılmaları ve kırılmaları yaşama olasılığı çok düşüyor. kötü bir ekran kartı veya donanıma sahipseniz asıl o zaman problem. bu nvidia ve amd teknolojileri stabil olmayan fps dalgalanmalarında ki aksaklıkları gidermek için çıkardıkları bir sistem. bence fiyat gayet makul. Mart 29, 2019 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Bence yüksek yine de. Hayırlı satışlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 8 saat önce, TiesTorN said: fiyat buraya özel: 1200 TL Çok pahalı... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 1000 lira atın bu itin önüne hemen verir bence Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Bu monitör kaç yıllık ? Gerçek kocası kim ? Kutusu varsa ve çok eski de değilse düşünmeden edemedim .. daha yeni monitör almıştım 3-4 ay oldu ama bu iyi bir marka/model. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 abi kutusu olmadığı yazıyor zaten ilanda gerçek kocası @stardust , ben 2. evliliğiyim TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 ben sana kutuyla vermişim TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 (düzenlendi) 7 saat önce, stardust said: ben sana kutuyla vermişim Kutu olaydı kesin anlaşırdık ... Artık siparişi verdik , yby* . * : yapacak bişey yok Nisan 5, 2019 TatanQa tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 2 saat önce, TatanQa said: yby sçs, kib, aeo, bye (çp) TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 hasta bu millet yeminle... şu ana kadar 4 kişiyle anlaştık her şey tamam gelip alacak, son dk da vazgeçtim diye mesaj atıyor. ya troll'ün biri var farklı hesaplardan beni kekliyor ya da gerçekten millet kafadan hasta neyse sıkıldım fiyatı 1000'e düşürdüm burası için. niyeti olan varsa alsın geçsin gari. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 12 saat önce, TiesTorN said: neyse sıkıldım fiyatı 1000'e düşürdüm burası için. Zaten başından beri 1000 TL değil miydi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 17 hours ago, TiesTorN said: hasta bu millet yeminle... şu ana kadar 4 kişiyle anlaştık her şey tamam gelip alacak, son dk da vazgeçtim diye mesaj atıyor. ya troll'ün biri var farklı hesaplardan beni kekliyor ya da gerçekten millet kafadan hasta neyse sıkıldım fiyatı 1000'e düşürdüm burası için. niyeti olan varsa alsın geçsin gari. Abi fiyat aslında yüksek değil de ekonominin mevcut durumunu biliyorsun. Elinde elektronik cihaz olup normal bir fiyata satamayan çok insanla karşılaştım son dönemlerde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 helal yoldan kazanılmış 500 TL + hayır duası verebilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 On 18/07/2019 at 0:23 PM, TiesTorN said: hasta bu millet yeminle... şu ana kadar 4 kişiyle anlaştık her şey tamam gelip alacak, son dk da vazgeçtim diye mesaj atıyor. ya troll'ün biri var farklı hesaplardan beni kekliyor ya da gerçekten millet kafadan hasta neyse sıkıldım fiyatı 1000'e düşürdüm burası için. niyeti olan varsa alsın geçsin gari. boş adam işi o işler. ya narc ya da tatildeyse stardust yapıyordur Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş