Mesaj tarihi: Mart 5, 2019 (düzenlendi) Monitör ionian arkadaşımıza satılmıştır. İlgilenen ve fiyatı "çok pahalı" bulan herkese teşekkürler @Atrin geç kaldın maalesef Orijinal satış metnini olduğu gibi bırakıyorum. Selamlar dostlar, Yaklaşık 2.5 senedir kullandığım DELL U2713H 27" 2K IPS monitörümü model büyüttüğüm için satıyorum. Garantisi yok ancak sorunu da yok. Görüntü kalitesi ve renkleri çok başarılıdır. 2K (2560 x 1440) 60Hz IPS bir panele sahip. Ankara içinde görmek ve elden almak isteyen olursa başımın üzerinde yeri var Kutu içeriği tamdır. Orijinal kutusuyla vereceğim. Az önce çektiğim videosu: Fiyatı CHW'ye özel 1000TL. Muadilinin sıfır fiyatı 4000 TL'nin üzerinde. Ürünün resmi sayfası: https://www.dell.com/tr/sletmeler/p/dell-u2713h/pd Buradan özelliklerine bakabilirsiniz, uzun uzun yazmayayım buraya. Kargo alıcıya aittir. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım Mart 30, 2019 MilesTeg tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 5, 2019 42 dakika önce, MilesTeg said: Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım Çok mu pahalı acaba? TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 5, 2019 Ya gelsin @Najaz buna da "çok pahalı" desin. YUH ARTIK! Just now, Najaz said: Çok mu pahalı acaba? Lol aynı anda msg Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 5, 2019 Ahhhaha kesin çok pahalı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 6, 2019 Fiyat çok pahalı ama iyi Aynı monitörün 25inç olan versiyonunu ofiste kullanıyorum. Gerçekten başarılı bir monitör. Dizaynı falanda oldukça şık. Büyütme ihtiyacı hissetseydim kesin alırdım sizden. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 3 ay önce iş yerine ihtiyaç vardı, çok daha alt limit bir şey ama iyiymiş valla şimdi denk gelseydi düşünürdüm. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Ben bu ilana ara ara girip nefsime hakim olup çıkıyorum. Bir gün kafam güzelken MilesTeg'e mesaj atmaktan korkuyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 2 hours ago, Atrin said: Ben bu ilana ara ara girip nefsime hakim olup çıkıyorum. Bir gün kafam güzelken MilesTeg'e mesaj atmaktan korkuyorum Bira mı, viski mi? Ya da sen seç sevgili Atrin En kısa zamanda bekliyorum mesajını Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 1 minute ago, MilesTeg said: Bira mı, viski mi? Ya da sen seç sevgili Atrin En kısa zamanda bekliyorum mesajını Genelde kırmızı şarap ama bazen viski bazen sek vodka / cin. Düşünüyorum valla hocam. Bakalım kısmet Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Ben de kırmızıyı tercih ederim. Açarız bir şişe ayıp ettin Yİne buradan bir arkadaşım daha niyetlendi iki kere ama sonra vazgeçti. Hayırlısı. Turuncu siteye henüz koymadım ilanı ama yakındır (korku salayım biraz). Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Bugün gidip MilesTeg'in kendisinden satın aldım. Monitör gerçekten harika ama daha da iyisi kendisini yakından tanımak oldu. Evinde ağırladı ve çok sıkcak davrandı sağolsun, buradan kendisine teşekkür ediyorum. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Just now, ionian said: Bugün gidip MilesTeg'in kendisinden satın aldım. Monitör gerçekten harika ama daha da iyisi kendisini yakından tanımak oldu. Evinde ağırladı ve çok sıkcak davrandı sağolsun, buradan kendisine teşekkür ediyorum. Her zaman beklerim DHW-CHW sayesinde tanıdığım güzel insanlar listesine bir kişiyi daha eklemiş oldum. Umarım artık yüzyüze de görüşürüz bundan sonra Monitör de hayırlı olsun bu arada... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 30, 2019 Aynen, bundan sonra yüzyüze de görüşeceğiz. Monitördeki renk doygunluğu da benim asus kardeşlerden daha iyimiş bu arada onu farkettim, yeniden teşekkürler her şey için. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 @ionian hayırlısı olsun hocam güle güle kullan @MilesTeg yeteri kadar içemedim kaçırdım monitörü bir dahakine sağlam içip girecem ilanlara TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Teşekkürler @Atrin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş