Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 @T800abi senin söylediğin şeye niye şaka diyeyim? Bende olan bir sorunu dile getirdim sadece. Ama deneyemedim henüz, akşam oturup deneyeyim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Yok ondan değil ya. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Gerçekliğine inanamayan kişi olan bana söylemiştir Tolga abim onu haha.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Delirtmeyin len adamı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Az önce Wagnard'ın programı ile BF1 oynadım. Bütün stuttering gitti. Sağolasın Tolga abi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Rica ederim. Destiny 2’de tamamen, %100 aşamıyorum bir türlü, bir şekilde bir kenardan çıkıveriyor. Oyunda da problem var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 bu wagnardın programı hangisi gençler? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Wagnard Intelligent Standby List Cleaner şeklinde yaz Google’a çıkar Korhan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Windows 10'da bazı donanımlarla ilginç alışılmadık hatalar çıkabiliyor, suttering'le karşılaşmadım daha doğrusu olmuşsa bile farkettirmedi. ben daha çok recovery'den geri gelememe, .net zımbırtısının tamir dahi edilemeyecek hale gelmesi, update'in sapıtıp kendi kafasına göre yüklemeye devam etmesi, chrome FF IE 'de restart sonrası zaman zaman sifreleri silmesi bazende müdahale etmeden sifre kaydı yapmaması, manasız ram doluluk yaşatması, dolu bir masaüstü varsa uykudan geri gelememesi yada açılması fakat ekrana görüntü vermemesi siyah ekranda çalışması gibi zotttrikten problemlerle hayatımı sürdürüyorum. uzun bir süredir ciddi bir oyuncu olmadığımdan o alandaki problemleri görmediğim ve windowstan daha bir tiksinmediğim için çok memnunum.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 ben de sorun kendi kendine düzelmiş. herhangi bir stuttering yaşamıyorum artık . herhangi bir programda kullanmadım. ilginç Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 2-3 haftadır Firefox'ta yotube izlerken çözünürlük değiştirmek için ayarlar ikonuna tıkladığımda hiç bir cevap alamıyorum. Chrome'da bu sorun yok. Donmalar hatta bazen restart devam ediyor. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş