Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Çok sinsi bir şekilde, ufak ufak ratio hilesi yapsam da yıllar sonra yakalanmayı başardım. Çok yoğun kullandığım bir site olmasa da, bazı şeyleri bulmak açısından şahane bir kaynak. Ekmeğimden olmuş gibi hissediyorum kendimi, davetiyesi olan varsa 1 dal alırım, hemen hileye başlamayacağım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Hazır konusu açılmışken, stardust'tan sonra elinde fazladan varsa ben de yancı olabilirim. İki arkadaş ortak kullanıyorduk aynı anda abanınca banlanmış hesap. @stardust hangi program ile fake yapıyorsun? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 1 hour ago, omertocarlos said: Hazır konusu açılmışken, stardust'tan sonra elinde fazladan varsa ben de yancı olabilirim. İki arkadaş ortak kullanıyorduk aynı anda abanınca banlanmış hesap. @stardust hangi program ile fake yapıyorsun? mRatio, hem de o kadar az ve o kadar düşük hızla, ve çok leech edilen dosyalara yapıyordum ki... 4 sene sonra nasıl anladılar çözemedim. bu arada senin invite yolladığın torrentleech hesabını kullanıyorum hala, çocuğum gibi seviyorum onu, öz-hakiki upload yapıyorum oraya Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Bazı dosyalar için uploadı kapatın sadece uploaderlar yapsın gibi vıcı vıcılar var ondan ban atabiliyorlar. Belki de bu yakalama mevzularını geliştirdiler diyeceğim ama mratio direk ram de dahi sisteminde olan utorrent bilgilerini clonelayıp kendini tanıtıyor. Torrentleech'e seedbox almıştım bir aralar ama o dahi ratio'mu düzeltmeme yetmedi. Seedbox ın süresi bitti fakat profilimde halen seedbox kullanıyor ibaresi var o yüzden istediğim hızda uploadı bassam bile mratio'dan sıkıntı çıkmıyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 (düzenlendi) Bana şu mesaj geldi; Quote Subject: WARNING !!! You have received a 1 week warning from jirro because: Invited cheater stardust. Aralık 1, 2018 ZvAnA tarafından düzenlendi rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Korhan abiiii... Pardon Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş