Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Hallettik, sanırım kendim kodu denemek için bir kere işyerindeki laptoptan nvidia portala login olmustum ondan sorun oldu herhalde. @TatanQa Rica ederim, şu aralar zor ama antalyaya geçince haber eder 2 biranı içerim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 17 dakika önce, Psikobat said: Hallettik, sanırım kendim kodu denemek için bir kere işyerindeki laptoptan nvidia portala login olmustum ondan sorun oldu herhalde. @TatanQa Rica ederim, şu aralar zor ama antalyaya geçince haber eder 2 biranı içerim Bira tam benim alanım doğru yerdesiniz. Aslında Hollanda/Belçikaya iş için gitiiğimde içtiklerimin yanında birşey değil ama olsun maksat muhabbetler şenlensin .. Kesin sözümdür gelirken haberleşelim biralar benden Ekleme ; işin ispatı Psikobat beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Anlaştık ya orada 2 yazıyor ama 0 basmamış herhalde... şaka bir yana inş gelebilirsem görüşür/tanışır iki kafın belini eğeriz(kırmak yok) TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 yanındaki sıfırdan sonra sabah Van 'da uyanırsak ne ara geldik buraya yaw Psikobat beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş