Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 (düzenlendi) Arkadaşlar selam, Malum rtx 2070 aldığım için şuan sistemimde kullandığım başlıktaki kartım satılıktır.Amazon.com üzerinden alındı(turuncu forumda satan birinden) ilk sahibi benim Kutusu kutu içeriği vs hepsi ilk günki gibi duruyor(hatta pci-ex kablosu poseti bile acılmadı diye hatırlıyorum) Evga global garantisi için aldığım gün kayıt ettirdim,yaklasık 2 senedir kullanıyorum 1 sene kadar daha garantisi sürüyor. Kutusu şuan yanımda değil pazartesi sanırım elime ulaşacak.Ozaman kart ile birlikte resimleri ekleyeceğim. Forumdaki tanıdık arkadaşlara kartı önce gönderir test eder ücretini sonra alırım, onun haricinde önce havale/eft sonra kargo şeklinde alışverişi gerçeklestirebiliriz. Muğla/bodrum da kamet ediyorum elden de teslim edebilirim yerinde test edip görebilirler. Anlaşmalı kargo ile kargo ücreti uyguna gönderebilirim(yurtiçi ile) Fiyat 1700 lira. bence uygun Edit:Turuncu foruma ilan açmadım biraz bekleyeceğim, umarım bizden birine gider. Kasım 24, 2018 Psikobat tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 1 saat önce, Psikobat said: Muğla/bodrum da kamet ediyorum elden de teslim edebilirim yerinde test edip görebilirler. Rutubetli ve sıcak ortamda kullanılmış kart, hmmmm İşin şakası bir yana, bence kartı bir müddet elinde tut RTX'i 3 vakte kadar garantiye gönderme durumun olabilir. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Just now, Najaz said: Rutubetli ve sıcak ortamda kullanılmış kart, hmmmm İşin şakası bir yana, bence kartı bir müddet elinde tut RTX'i 3 vakte kadar garantiye gönderme durumun olabilir. Hocam kasayı yanıma yeni aldım sayılır önceden antalyada idi, aslında dedikleriniz orası için geçerli ama bodrumda gram nem(haliyle rutubet) yok mis mis... Evet her an yanabilir bozulabilir kaygısı ile gtx 1070 değilde vasıfsız dumduz bir pci-ex arabirimine sahip bir kart kenarda tutmak benimde aklımda, en azından garantiye gidince internette gezerim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Ulan nvidia nasıl bir kart yaptığına bak, insanlar sipariş verdikleri rtx kart daha gelmeden RMA sürecini düşünür oldu. Psikobat and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 2070’te falan sorun var mı ? 2080Ti dışında pek birşey yok sanıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Vallahi iyi fiyat . Kart 4gb mı 8gb mı ? RX470 'in üzerine iyi gelirdi şimdi ama nakit sorunu var bu ara Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 8gb hocam, zaten 4gb lik modelleri yok Rtx 2070 için de bildirilen sorunlar var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 4 saat önce, T800 said: 2070’te falan sorun var mı ? 2080Ti dışında pek birşey yok sanıyorum. 2070 de bozulan kartlar var. nvidia forumlarında da yazıyorlar. yeni çıktığı için sorunlarıda yeni yeni gelmeye başladı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 @Psikobat hocam taksit imkanı için pm attım Psikobat beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 On 11/26/2018 at 9:36 AM, jackjoker said: 2070 de bozulan kartlar var. nvidia forumlarında da yazıyorlar. yeni çıktığı için sorunlarıda yeni yeni gelmeye başladı. Adamın memeleri ne yahu öyle Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Kart hala elime ulaşmadığı için ve sök tak ile uğraşmamak adına resim ekleyemedim, bu arada kart ile gelecek olan BFV i de hediye ediyorum. Hadi.. jackjoker and TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 BF V takip ... Psikobat and jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 (düzenlendi) BF V takip ( ankaraya geldiğinde yaşatılır her türlü ) Aralık 1, 2018 jackjoker tarafından düzenlendi Psikobat and TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Resim eklemeyi unutmuşum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Dana gibi kart maşallah Psikobat beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Yahu bizim forumda belli bir süre geçince neden edit olmuyor acaba varsa incitmeden gösterin yerini. Şunuda ekliyim; Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Turuncu forumda talipliler var, gidecek gibi TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 2 saat önce, Psikobat said: Turuncu forumda talipliler var, gidecek gibi Aah ah , para olsa kaçırmazdım Psikobat beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Beni turuncu forumla uğraştırıyorsunuz ya nediyim... @TatanQa gene bir ciddi alıcı var gibi oyun haric indirim istedi aklına yattı gibi anlasırsak bf5 in geliyor TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 3 saat önce, Psikobat said: Beni turuncu forumla uğraştırıyorsunuz ya nediyim... @TatanQa gene bir ciddi alıcı var gibi oyun haric indirim istedi aklına yattı gibi anlasırsak bf5 in geliyor Oleeeeeyyy ! ay hadi inşallah Lütfen olsun yani çünkü ... Psikobat beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Turuncu forumda Satıldı @TatanQa beyler pm bakınız sizede hayırlı olsun. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 45 dakika önce, Psikobat said: Turuncu forumda Satıldı @TatanQa beyler pm bakınız sizede hayırlı olsun. Hayırlı uğurlu olsun çok teşekkür ederim pm attım ... (kodda bi sıkıntı var galiba ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Sıkıntı yok hallederiz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 hatırladığım kadarıyla RTX serisi ile gelen BF5 sadece RTX kartlarda çalışacak şekilde ayarlı. Tamamen yanlış da biliyor olabilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Burada tekrar @Psikobat a teşekkürlerimi bir borç bilirim . Sağolsun origin hesabıma girip gerekli redeem işini kendisi yaptı BF5 indirmeye hazır. Yani ne diyeyim Allah Razı olsun Antalya 'da her zaman yerin hazır Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş