Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Arkadaşlar merhaba, Aklıma takıldı windowsun kendi içerisin de sql soru cumlesindeki gibi detaylı bir arama yapabilen program var mı ? dosya formatı özellikle resim ve pdf kapsarsa harika olur ufak bir ornek vermek gerekirse, çizim_01012017_salon bir kaç program aradığımda mesela salon diyorum içinde salon yazan binlerce kayıt getiriyor doğal olarak.Benim istediğim ise atıyorum ilk 5 haneyi pas geç sonu 2017_salon olanları getir yada _0105 yılı gormezden gel sadece içinde bu geçeni getir diyebiliyormuyuz ? Olabilirmi böyle birsey lütfen olsun çünkü Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Şöyle bir makale var ama denemedim açıkcası: https://docs.microsoft.com/en-us/windows/desktop/search/-search-sql-folderdepth Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 görmezden gelinecek karakterler yerine ? yazarak denediniz mi? ?????_01012017_salon ya da çizim????2017_salon gibi... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 @OnurSiz yazınca denedim ama burada tek sürücü belirtmek gerekiyor, ve çok yavaş çalışıyor bende tam becerememiş olabilirim ama istediğim olmadı. @Forgotten Onu denemedim hocam, akşama denerim. teşekkürler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 @Forgotten Hocam oldu harikasınız, teşekkürler. Forgotten beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 @Psikobat rica ederim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş