Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 (düzenlendi) 9 saat önce, atp said: Ben talibim hcm, ozel msjdan bağlantı kuralim cevapladım hocam. Bu arada baktım ilana yazmayı unutmuşum iPad 'in şarjı kayıp ben iPhone şarjımla şarj ediyorum. 5000mAh hiç kullanılmamış seminerden verilen taşınabilir şarjı yanında gönderiyorum. Kasım 13, 2018 TatanQa tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Selamlar , pc parçaları işyerindeki bir arkadaşıma sistem toplamak için ona satıldı ( tabii ben toplayacağım zira kendisi bilmiyor ) . iPad mini1 16gb wifi forumdan @atp nickli arkadaşımıza satıldı bugün nasipse kargosunu gönderiyorum. Herkese hayırlı uğurlu olsun , teşekkür ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 On 11.11.2018 at 16:24, Narcissus said: Ekran kartı terfisi olmadan bu güncellemenin bi etkisini pek görmiceksin hocam söyliim.. Ryzen 5 2600 terfisini yaptım , şöyle söyliim 4.2ghz çalışan fx8300 ve 16gb 1600mhz cl8 ramli sistemden sonra çok ciddi fark yaşıyorum. bf1 64 kişilik sahada fps çok arttı ve micro stuttering adı verilen eski sistemdeki nane artık yok. Yağ gibi akıyor farcry5 single mode da inanılmaz değişim oldu , yağ modu on. sistemin açılma ve tepkileri ciddi şekilde arttı. sadece cpu mobo ve ram üçlüsü değişti ve ram yarı kapasitede 8gb benzer güçteki sistemi olan ve gücelleme düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Bu başlıkta iyi kötü bir bilgi paylaşımı olmuş, niye silinsin ki. silinemez TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Zaten "silinebilir" mantalitesini anlayamam hiç... Bu başlığın altında yeni bir macera başlamamış olsaydı bile özünde bi yaşanmışlık, tatlı bir anı, ders alınası bir tecrübe var.. niye silinebilsin ey tatanqa .. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Bu başlık altında neler yaşadınız öyle ben kaçırmışım TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 (düzenlendi) 1 saat önce, pentaman said: Bu başlık altında neler yaşadınız öyle ben kaçırmışım Yaşandı bitti, saygısızca. Aralık 4, 2018 ZvAnA tarafından düzenlendi TatanQa and pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Bizim buralar epey prim yapmış iyi ki zamanında değersiz mezbele diye almamazlık yapmamışım , yatırım yatırımdır ObiWan beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Bu başlık silinemez, silinmesi teklif dahi edilemez. Başlık bir anda en yararlı bilgiler başlığına dönüştü. Bir şekilde transform edelim bu başlığı. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 22 dakika önce, ObiWan said: Bu başlık silinemez, silinmesi teklif dahi edilemez. Başlık bir anda en yararlı bilgiler başlığına dönüştü. Bir şekilde transform edelim bu başlığı. SAbah sabah iyi güldüm Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 28 dakika önce, ObiWan said: Bu başlık silinemez, silinmesi teklif dahi edilemez. Çok iddialı olmuş bu; sözü Arnold Civardagezer abimize bırakıyorum... TatanQa and Psikobat beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Çağlar'ın yeni oyuncaklarını yeni başlığa taşıdım, ordan devam ediniz arkidişler: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş