Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 o ne ya hastalıklı beyin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Hakkaten ne mantığı vardır, video şeklinde koysan neysede doom çalıştırmanın nasıl bir amacı olur ilginç Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Nerd Porsche sahibi olunca böyle oluyormuş demek Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Aslanım Porsche, Doom çalıştırıyor. Fransız arabası olsa ancak Frozen Bubble oynatırdı. infestor, Trexxx, War Ensemble and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 @@lawnmower senin fransiz arabalarina olan nefretini saygiyla takdir ediyor ve destekliyorum Trexxx beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Yakin zamanda mevzusu gecmisti, soyle bir videoya rastladim; The Differences Between Audi Quattro and BMW xDrive TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=tHMCEd6seyw daha izlemedim. edit: ben seviyorum bu adamaları. görgüsüzlük, kıroluk vs. yapmıyorlar. adamlar yaşıyor valla. türkiye de bu motorları özel siparişle getiriyorlardır herhalde çünkü bmw.com.tr fiyat listesinde yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 2018 Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid pumps out 680 horsepower The most potent Panamera ever. https://www.engadget.com/2017/02/25/2018-porsche-panamera-turbo-s-e-hybrid-pumps-out-680-horsepower/#/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Nissan'ın konsepti köpek sahiplerine yönelik. Biraz 5 yıldız olmuş. http://www.carscoops.com/2017/02/new-nissan-x-trail-concept-was-made.html Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Evcil hayvanlar için böyle ilginç şeyler yapıyorlar bazen. Honda'nın da bir modelinde arkada dahili elektrik süpürgesi vardı mesela. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 mark Zuckerberg NNASCAR deneyimi: https://www.facebook.com/zuck/videos/10103571914965571/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 "KIA Cerato 2016 1.6 CRDI Otomatik Concept Plus" Nasıl bilirsiniz Düşük km.'li bakıyorum şu aralar, 75-80 arası bulunabiliyor. lawnmower beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Kemal selamlar, https://teknoseyir.com/kia-cerato-otomobil-incelemesi Burda incelenmiş, fikir olur en azından. YaRiLeTkEn beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 "KIA Cerato 2016 1.6 CRDI Otomatik Concept Plus" Nasıl bilirsiniz Düşük km.'li bakıyorum şu aralar, 75-80 arası bulunabiliyor. Eğer sedan şart değilse aynı motoru kullanan Ceed modelini öneririm. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Eğer sedan şart değilse aynı motoru kullanan Ceed modelini öneririm. Emre bey oğlum merhaba, ben Şadi dayın. Tahmin ediyorum yoğun olduğunuzdan dolayı facebook'tan yolladığım sorularıma (toplam 147) cevap veremediniz, isminizi aratınca bu foruma üye olduğunuzu gördüm. Satın almada son aşamadayım şuan, son 3 seçeneğe indirdim, bunlar arasından sizin fikrinize göre araç alımını yapacağım, lütfen yardım edin. Suzuki Maruti, Desoto AS 950 ve Lamborghini Aventador Superveloce Roadster arasında kaldım. Maruti şehir içinde uygun olur, AS 950 taşınırken pratik olur, aventador ise performans beklentimi karşılıyor. Bu üçü arasından sizin öneriniz ne olur acaba, ya da üçündeki özellikleri tek bir araçta bulabilir miyim ? Hemen karar verip satın almak üzereyim, lütfen acil yardım. Çok rahatsız ettim, kusura bakmayın. Dönebilirseniz sevinirim. İmza: Şadi Özcan @@lawnmower Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 şimdi burda biri yeni range rover alacaktım ama araç koftiymiş vazgeçtim diyor diğerleride ''evet hacı maalesef range dandik araç'' diye olayı onaylıyormu? Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 şimdi burda biri yeni range rover alacaktım ama araç koftiymiş vazgeçtim diyor diğerleride ''evet hacı maalesef range dandik araç'' diye olayı onaylıyormu? Kofti değil de fiyatını sormadan alacak kadar kalantor değilsen bulaşılacak araç değil deniyor sanırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Emre bey oğlum merhaba, ben Şadi dayın. Tahmin ediyorum yoğun olduğunuzdan dolayı facebook'tan yolladığım sorularıma (toplam 147) cevap veremediniz, isminizi aratınca bu foruma üye olduğunuzu gördüm. Satın almada son aşamadayım şuan, son 3 seçeneğe indirdim, bunlar arasından sizin fikrinize göre araç alımını yapacağım, lütfen yardım edin. Suzuki Maruti, Desoto AS 950 ve Lamborghini Aventador Superveloce Roadster arasında kaldım. Maruti şehir içinde uygun olur, AS 950 taşınırken pratik olur, aventador ise performans beklentimi karşılıyor. Bu üçü arasından sizin öneriniz ne olur acaba, ya da üçündeki özellikleri tek bir araçta bulabilir miyim ? Hemen karar verip satın almak üzereyim, lütfen acil yardım. Çok rahatsız ettim, kusura bakmayın. Dönebilirseniz sevinirim. İmza: Şadi Özcan @@lawnmower Dönmüyorum yav. Annem bana tanımadığın adamlara arkanı dönme dedi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Eğer sedan şart değilse aynı motoru kullanan Ceed modelini öneririm. Sedan şart maalesef. Cerato'da sıkıntı mı var ki, Ceed önerdin? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Sedan şart maalesef. Cerato'da sıkıntı mı var ki, Ceed önerdin? Cerato'nun arka süspansiyonu yarı bağımsız, Ceed'in tam bağımsız (çok kollu). Cerato'nun aksesuar paketleri Ceed'e göre daha zayıf. Genel olarak Ceed birazcık daha iyi yani. YaRiLeTkEn beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 arabayı "midnight purple" gibi ekzantrik renklere boyayabilecek iyi mekanlar var mı türkiyede? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 bu ne ya, foruma yeni bir abeci üye olmuş, atıyoruz atıyoruz yine geri geliyor bu tipler. napalım bunu da atalım mı yoksa bir şans verelim mi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 MUHAHA merak edemez miyim la hırto Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Ümraniye Cadde Tuning resmi hesabı gibi... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 generic ruhsuz osman abi hesaplarıyla dolaşmaktan iyidir arabayı "midnight purple" gibi ekzantrik renklere boyayabilecek iyi mekanlar var mı türkiyede? onu bunu bırakın da, soruma cevap alayım. aranızda vardır iyi boyacıları bilen. boyatacağımdan falan değil zaten de, ileride bir gün lazım olabilir siyaha boyatacak olsam bile iyi bir yer lazım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş