Otomobil Hakkında Her şey
6 6

Bu konuda 4.189 mesaj var

@Atrin Hayirli olsun, Allah kaza bela vermesin, super arac...

On 31.03.2021 at 11:40, JardeL said:

MB baskaninin gorevden alinmasi sonrasi :facepalm: hayatimin en buyuk FOMOsunu yaptim, insallah patlamam;

m09JhB.jpg

Gonul sedandan yanaydi da 35bin TL fark istedikleri icin almadim... 

Tam 4 sene evvel bunu yazmisim... 4 sene sonra bu sefer de Imamoglu olayi sonrasi makyajli A3 Sportback Advanced aldim... :icon_rolleyes: Hic aklimda yoktu, kur delirince ve Tesla'nin %10'dan gelme ihtimali kalmadigini dusununce bayideki son araci aldim... 

Hatirlayan vardir belki dunya kadar sikayetim vardi makyajsiz A3'ten, zaten 4 ay sonra satmistim ama makyajli A3 sanki olmuş gibi... Eskisine gore navigasyondu, adaptifti, kor noktaydi vs bir suru sey eklenmis standart ozellikler arasina... 

wazzap, infestor, Atrin and 4 others beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@JardeL hocam hayırlısı olsun kazasız belasız. audi'de şu an tasarımını en çok beğendiğim benim A3 ve Q8. Yeni tasarımlar çinli araba gibi. Sen 4 sene önce bir sorundan bahsetmiştin. hız sabitliyeci ile otobanda giderken araba boşa mı alıyordu starstop gibi motoru mu durduruyordu neydi. bu nedenle klima falanda duruyordu. onu çözmüşler mi bari :D 

JardeL beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

1 saat önce, Atrin said:

@JardeL hocam hayırlısı olsun kazasız belasız. audi'de şu an tasarımını en çok beğendiğim benim A3 ve Q8. Yeni tasarımlar çinli araba gibi. Sen 4 sene önce bir sorundan bahsetmiştin. hız sabitliyeci ile otobanda giderken araba boşa mı alıyordu starstop gibi motoru mu durduruyordu neydi. bu nedenle klima falanda duruyordu. onu çözmüşler mi bari :D 

Ahah evet evet, daha denemedim onu, S moduna almadan sabit hizda arac motoru kapatiyor ve klima da duruyordu... Haftasonu bir bakarim ona ben de merak ediyorum... :D

1 saat önce, Mono said:

@JardeL hayırlı olsun. Ex'ten next olur mu görelim :)

Valla tamamen "duygusal" yaklastim buna, 2024 DS4 fiyatina geldi neredeyse, ama ilk izlenim de iyi simdilik... 

JardeL tarafından düzenlendi
Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@JardeL hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inş.
ancak ben arabadan çok piyasa koşullarından faydalanıp mal edinme stratejisine bayıldım :mrgreen:
tebrik ediyorum

JardeL beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de arabayı değiştirmeyi düşünüyorum ama içten yanmalı, hibrit, elektrikli geçişi esnasında ne yapmam gerektiğini hala çözebilmiş değilim. 2021 model Skoda Scala 1.0 TSI benzinli sahibiyim. Aslında arabamdan genel olarak memnunum sadece hanım arabayı basık bulduğundan kullanmıyor ve SUV'a geçiş kaçınılmaz duruyor. Kısa aralıklarla araba değiştiren birisi değilim bu yüzden ilerideki norm artık ne olacaksa o zamana kadar kullanacağım bir araba alma niyetindeyim. Aklımda da N-Line donanımlı 2023 Hyundai Kona 1.6 T-GDI benzinli var. Araba donanım yönünden oldukça zengin ciddi bir eksiğini görmedim. Bir süredir bakınıyorum ve 1.7 milyon civarına alınabileceğini düşünüyorum. Siz ne dersiniz? :)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
11 hours ago, SEP said:

@JardeLHayırlı olsun, güzel günlerde kullan.

Hiçbir versiyonuyla ısınamadığım tek Audi muhtemelen A3'tür. Bi de bu var ama hanıma station wagon aldıramıyoruz (cenaze arabası gibiymiş)...

Hanımlar gerçekten sevmiyor SW. Eşim SW'ye okey oldu allahtan ama ilk başlarda ona da garip geliyordu SW'lar. Yıllarca A4 Allroad empoze ettim ona resmen beynini yıkadım. Audi hastası olduğundan o taktiği kullanarak SW sevdirdim :D Hele yolda RS6'ya falan denk gelirsek ''offff götüne heybetine bak arabanın'' gibi gaz konuşmalar da etkili olabiliyor :D Köpeğiniz varsa o da etkili oluyor karar vermelerinde. bizde Corgi var. Çok tüy döküyor. ''bagaja koyarız onu da ferah ferah takılır'' gibi taktikler de işe yarıyor. Ha bu arada bagaja hiç koymadım ben köpeği. Çok güzel bir tane 4 taraflı köpek örtüsü aldım. bunun sayesinde kıl tüy vs hiç arabayı kirletemedi. İleride araba alacak olsak yine SW alırım kesin. 

snc-tr, SEP and allreadydead beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Çalışan, ailesi hobisi falan olan adam için SW dışında araba olmaz yaw. Nereye atacaksın onca ıvır zıvırı. Sedan olsa delirmiştim herhalde. 

Şu an Octavi yerine Suberb alsaydım keşke diye pişmanım ama araba da hiç sorun çıkarmıyor namıssız. Kıyamam şimdi, satarım yenisi başıma bela olur biliyorum. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
6 6

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok