Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Adamın demek istediği, araba çok janti ama ben hamala benziyorum, benim tipi gören manita araba için bile gelmez Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 (düzenlendi) araba japon degil mi uyani benim gocumde 40 yillik eski bi kulustur alayidi eski oturakli bir markanin daha havasi olurdu peki bu egsoz otturme olayi ne hadi motorlarda hem zor hem havali duruyo kismini kesek arabada ne ulan bu adamla bi kaza yapsan kizima vurdun diyip silahini cikartip vurabilirde akil mantik cervesinde anlamdirabilmenin imkani yok oyle bir zeka kubu ki parayi bulsa mclearan arac alip lpg taktirabilir yani ben bu film olayini dedigi gibi anlamiyorum kendinden camlari daha koyu araclari limizundi vip aracti bisiler eyvallah oda yine on cama olmasin bi zahmet o derece full kapkara ties kiziyo ama bu kroyum ama para bende hisse veriyo 10-15 sene once boyle arac yenilmeme programlarini belgesel kanalarda bakarken boyle bagaca dev woofer isiklar sistemler var 30 bin dolarlik araca 50bin dolar modife edip kro gibi dolasmanin mini versionu egsoz ortam intnetecek dinedigin muzik 2 sokak titretecek nedir ulan bu arabada en cistak muzigi bile aciccaksam arabada benduyuyim diye guzel muzik versin sorun olmasin biraz bas olsun. gotunu basini cem yilmazin dedigini gibi keskul gibi titrecek seyden cikan sey muzik sinifina girmez zati vibrator gorevi grur anca su amerikaninda ala ala kroluklarini almayi bir biraksak biri su ustaki trabzonlu mala amerikaya da gitse buyuk ihtimal o aracikulanacagini falan anlatsa https://www.seattletimes.com/seattle-news/transportation/whats-with-all-the-cars-with-over-tinted-windows/ acep anlar mi Kasım 5, 2017 nazareth tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Benim araçta bi kaç tane film vardı bugün yazlığa gittiğimizde çektim fönü tuttum 15dkda hepsini söktüm öyle bir derdim olmasın. Azda değil canım yancağına cezadan böyle sürerim, yapcak bişi yok bu ülkede şartlar neyse o... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Valla kim taktıysa bu sefer fena takmışlar. Serbest oluyor derken eskisinden bin beter. http://www.hurriyet.com.tr/ilk-ceza-206-lira-ikincisinde-trafikten-men-ediliyor-40634660 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 dediler iste agir kusur oldugu icin teis saniyo ki bi muyanane dert ama laf tikiyo uyaranlara soyliyenlere pek fark yok diyo bi onceki yazida trafikten men ederlerse ne edeceksin dedim ama kendisi yok ortada demedi bisi jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 (düzenlendi) Instagram'da bir suru video var cam filmi sokerken cekilmis, ozellikle Ankara'dan... Ceza uygulaniyor demek ki... Kasım 6, 2017 JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 (düzenlendi) ben bile çevirmeye girdim ki güvenli olduğunu gördüğüm yolları tercih etmeme rağmen ama Allahtan çakmadı adam. Bir de benimki koyu olmadığından dolayı yırttım ama şakaları yok. Ters bir ekip'e gelirseniz geçmiş olsun. İstisnasız Ankarada herkesi durduruyorlar. Her caddede çevirme var neredeyse. Kasım 6, 2017 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 (düzenlendi) Bu nasil bir fiyatlandirma ya; A3 Sedan 1.6TDI Design - 208.971 TL A4 Sal. 1.4 TFSI Design - 226.757 TL A5 Sportback 1.4 TFSI Design - 246.791 TL Kasım 6, 2017 JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 2 dakika önce, JardeL said: Bu nasil bir fiyatlandirma ya; A3 Sedan 1.6TDI Design - 208.971 TL A4 Sal. 1.4 TFSI Design - 226.757 TL A5 Sportback 1.4 TFSI Design - 246.791 TL MINI John Cooper Works Countryman Türkiye Paketi Otomatik Benzin 1998 231 % 110 352.883 TL Anahtar teslim fiyatı olan yerde A5'in fiyatı çok normal. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 (düzenlendi) hayit anlamadim kki zati modeline gore 60 kusur bin euro araclar bunlar a4 ler hata donanima pakere derken 80bin leri de geciyordu sanirtim bu bahsetigim tanidigim aldigi akp oncesi idi fark ozaman euro 1.8 di simdi 4.48(edit aslinda akp oncesi kirzde 2.4 e hatta daha da cikmisti da sonra dustu diye hatirliyorum) kusuratli olusuna mi modeller arasi farka mi genel fiyata mi neye itiraz bu Kasım 6, 2017 nazareth tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 (düzenlendi) A3 gibi bir aracin 200.000TLlere cikmasi abes... A5'in fiyati cok cok iyi A3'un fiyatina baktiginizda... N11'de Golfleri gorunce merak edip baktim nedir fiyatlar diye, Highline Golf bile (talep anlaminda "bile" diyorum) 142.000TL iken A3 fiyati 200.000lere gelmis... C segmenti aractan behsediyoruz... Kasım 6, 2017 JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 abi tirt renault symbol bile 80.000 lira olmus bu absurt memlekette Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 O listelerde dikkat edilmesi gereken bir nokta var. A3 gibi nispeten orta karar arabalar standart paketle de alınır, kullanılırlar. Üretiliş amaçları budur zaten. A5 gibi biraz daha "kalbur üstü" modeller ise çoğu durumda dolu satılır. Yani A3'ün müşterilerinin çoğu arabayı o haliyle alır kullanır mutlu olur, A5 için ise o 246k sadece başlangıç fiyatıdır, çoğu müşteri en az 300k öder çünkü bir sürü donanım ekler.Bu arada (özel bir sebep yoksa) cam filmi ameleliktir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 http://m.hurriyet.com.tr/cam-filminin-dereceleri-yok-yasak-hepsini-kapsiyor-tek-istisna-40636113 Fabrika çıkışlı hariç tüm cam filmlerini kapsıyormuş yasak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 2 hours ago, lawnmower said: Bu arada (özel bir sebep yoksa) cam filmi ameleliktir. ya apacilerde ya da mafya ve politikacilarda gordum cam filmi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 ne saçmalıyosunuz abi siz trafikteki araçların en az yarısı filmli hala daha, sadece apaçilerin kullandığı bir şey olsa tek tük görünürdü bu kadar fazla olmazdı. faydası var ki millet kullanıyor. jackjoker and rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 (düzenlendi) ben mafyayım o kesin de cam filmini mafya olduğum için kullanmıyorum. zengin gösterdiği için deri koltuklarımın daha az ısınmasını ve dolayısıyla kalçayı daha az yakmasına sebep olmasından dolayı kullanıyorum. mafya ne abi adam mafya dedi. Kasım 6, 2017 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 ne saçmalıyosunuz abi siz trafikteki araçların en az yarısı filmli hala daha, sadece apaçilerin kullandığı bir şey olsa tek tük görünürdü bu kadar fazla olmazdı. faydası var ki millet kullanıyor.E memleketin yarısı apaçi zaten, seçimlerde belli olmuyor mu bu durum? infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 apaçi demiyoruz onlara koyun diyoruz, cam filmiyle alakası olmayan insanlar çoğunluğu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Mesela apaçiler bardaktan su içiyorsa biz de mi içmeyelim Sevmediğimiz kesimdeki insanların yaptığı bir şeyi sırf onlar yapıyor diye yapmamak sağ duyuma uymuyor. Faydalı ise ve hoşunuza gidiyorsa yapın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 (düzenlendi) ucu kendine dokunca sevgi pitircigi oluyo gunesi pek gormeyen boz gibi yerlerde de cam film yapanlar var herkeste yukardaki videodaki kro gibi mofiyeli cabrio honda sendeki gibi bmw falan yok 1974 model haci murati bile herifler filmliyo morlu isiklar falan takiyo cogunluk kroluk apachilik turkiyeyede ozgu degil mac bitimi havaya kursun sikan adamlarin bollugundan fazlalar ama gup kumesi cok farkli degil sizin gibi 3-5 istisna baska ayrica bide renk olayi var sen hafif soyle polirze gozluk hafif dinlendirici gibi gozluk takiyorsan herifler su stalonun gecnlik donemi filmlerindeki gibi kapkara takiyo on cam dahil kapkara trafikte 1000 kisiyi cevirip 10 tane adam akilli yapmis adami gorseler belki boyle sert uygulamazlar ama geri kalan 400 kiside 10 dk yukardaki videodaki gibi kapkara on cama da yapilmis film icin ya yasak degil valla boyle bu boyle olmasilaimdiyip sorun cikartiyo ayrica amerikada yasadin ettin ee ordada yasak bi cok tipte ve koyu tiptekiler ondaki zenci kuroluklari basta burayalara tasimak latinamerikali zenci usulu hoplayan arabalardan da yatirmasin millet sonra edit bi kac dk ile arya ramm girmis. faydaki degil apachiligin bu yonude dunyadada agir filmler yasak cogunluk uyulama da bu yonde devlet basaedmiyo herkes kendini hakli goruyo dogru duzgun yapilmais koyu cam sahipleri de illa bici icmekten bahsedecsen onlar tiner cekiyo antifiriz iciyo.su degil su icersede yaptigi apahcilik degil o bizim yaptmiigi yapmis oluyo not otherway around Kasım 6, 2017 nazareth tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Antalya'da yaşıyorum, İki küçük çocuğu olan bir arkadaşımın ufaklıklar film yaptırmadan önce arkada hep vızıldıyor, güneş geliyor diye şikayet ediyormuş ama filmden sonra (şeffaf, içerisi görünüyor) hiç şikayet etmemişler. Var bunun faydası, sadece görünmemek vs. değil ama dışarıdan hiç görünmeyen olmaması gerekir bence de. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Autobild 2018'de gelecek araclarla ilgili bir haber yapmis, suradan galeriye bakilabilir; [ http://www.autobild.de/bilder/alle-neuheiten-2018-10887615.html#bild1 ] ... Audi A7 Volvo S60 Daha bir suru model var yeni 3 serisi, Cayenne Coupe vs. ... Yeni A serisi de goruntulenmis ama cok kotu gozukuyor; Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Hanım bir çalıya yakın geçerken aracın sağ tarafında yüzeysel çizikler oluşmuş. Bunları bez ve elle uygulayarak geçirebileceğim bir ürün var mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş