Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Aslında sadece Doğuş değil neredeyse tüm firmalar aynı şeyi yapıyor. Geçen yıl Auris bakarken bayideki adam "O renkten yok abi, ama beyazını hemen vereyim. İstersen o rengi de getirtiriz ama 1 ay sonra gelir, o zaman da geldiği günkü dolar kurundan parasını alırız" demişti. Sonra o kur 1 haftada 2,80 oldu. Kia yetkili bayisi de aynı şeyi söyledi hatta. Peugeot'a falan gitsen onlar da aynı şeyi söyleyecek. Amaç stok eritmek ve en çok stok beyazda var (ucuz renk). @@allreadydead hocam, imkan varsa aksesuarlarına da bir göz atın. Kauçuk bagaj bölmesi vs. gibi işe yarar aksesuarlar var Skoda'da (tabii eğer araçla birlikte gelmiyorsa). Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Hocam bir dönem beyaz renk için fark verilirdi henüz piyasada kuş serisi çok popülerken, o günlerden gelen bir toplumuz biz, alışkanlıklar kolay değişmiyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Bugün kaporasını verdik bakalım. Yarın gidip işin kağıt kısmını halledeceğiz.. 17 yıl sonra yeni araba acaip bir durum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Hangi araçtan geçiyorsunuz bu yenisine? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 On 6/10/2016 at 15:34, allreadydead said: Bugün kaporasını verdik bakalım. Yarın gidip işin kağıt kısmını halledeceğiz.. 17 yıl sonra yeni araba acaip bir durum Hayırlı olsun şimdiden, yeni arabanın heyecanı ayrı bir güzellik Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 eski arabaya ford escord diyerek bir sallamasyon yapacam ama tutacak mı bakalım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ondan bir önceki öyleydi. şu an gidici olan Fiat Brava. @@pentaman teşekkürler Bugün işlemlere başladılar. ruhsat vs halledecekler. Haftaiçi tamamlanıp, haftasonuna doğru alırız gibi.. bakalım. pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Aman araba yeni diye, cok yol tutar, cok acayip sollar falan yapmayin. Baravayi nasil surduyseniz devam edin. Gule gule kullanin aracınızı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 On 6/11/2016 at 15:52, Hamso said: Aman araba yeni diye, cok yol tutar, cok acayip sollar falan yapmayin. Baravayi nasil surduyseniz devam edin. Gule gule kullanin aracınızı Hocam ben Tipo'dan Corolla'ya geçerken arabayı aldıktan 1 km sonra kaza yapıyordum. Tipo çok sola çekiyordu o alışkanlıkla sağa doğru sürme ihtiyacı hissetmişim, bariyere giriyordum zor toparladım. O günden beri her yeni araca bindiğimde en az 10 dk arabayı inceliyorum, bu en az yarım saat çok yavaş kullanıyorum. Alışıp eski halime dönmem 2-3 günü buluyor. Kiralık araçta büyük problem olsa da sıkıntı yaşamadım çok şükür Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Brava, ilanı sahibinden onayladıktan sonra yarım saat içinde satıldı... Diğerinin işlemleri tamamlanıp, sonra teslim edileceği için sanırım bir süre arabasız kalacağım @@Hamso , o lastiklerin mumu falan erimeden, rodajını tamamlamadan Brava'dan da sakin giderim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Trt 95.0 i radyoda kaydediyoruz. Sonra hafizada baska kanala geciyoruz. Ardindan trtyi kaydettigimiz yere donuyoruz ve hobaa ses yok, kanal 92.1 e dönmüş. Kayitli kanal zipliyor. Böyle birşey var mi sizde. Vw caddy Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Ankara'da boya koruma icin onereceginiz yer var mi?.. Bestekar'daki Meguiar's bayiisi 550TL diyor... Cok gibi geldi bana?.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 o paraya bence apachi stili dukkan bile düzülür, sonra tofaslara pasta polish atılır Ben boya korumaya toptan karşıyım, yorumu mu dikkate almayınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 "Dizel araçlar 18oC'nin altında daha fazla kirletiyor"muş: http://www.bbc.com/turkce/haberler/2016/06/160622_dizel_arac_kirlilik Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Selamlar , Ben de araç tavsiyesi alayım topic 'i bulmuşken. bizim bütçe biraz kısıtlı , hem modeli 2004-2006 civarı hem abs - airbagi olan , 130bin km yi geçmemiş benzinli veya benzin-lpg li , içi dışı temiz (boya olması sorun değil) , motoru ve yürüyeni sağlıklı , 20k max bütçeye öneri alabilir miyim ? klima da şart tabii şehir antalya olunca bir edit yapayım : Daihatsu sirion 1.3 2004 model var ilk kasa nasıl araç acaba ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-sahibinden-102-beygir-mini-canavar-314656871/detay şunun gibi ? gidip bakayım diyorm bugün . kullanan bilen varsa yorum çok iyi olurdu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Corsa 1.2 falan bulunur belki. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Corsa 1.2 essentia 2006 model bir tane buldum afyonda 23500 tl diyor sıkı pazarlıkla 21 e falan düşerse alabilirim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 2000modelini 2013 e kadar kullandik. Memnundum acikcasi. Sizinkide oyle olur umarim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 2000 model corolla 1.6 vvti aracım yağ yakıyordu. Sanayiye bıraktım olay rektifiye etmeye kadar gitti. Allah hayırlısını versin ne diyim umarım sorun çozulur bununla. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Gecmis olsun, lpg ve Km kacta idi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 285k yı gormuştum sanayiden az evvel. 3 gundur sanayide kaputu kaldırdım motor yoktu yazık garibim duruyor oylece. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Geçmiş olsun, umarım ucuza çözülür Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Eğitim şu bu derken pek birikmiş kalmadı. Birikim olursa duzgun bir araç alacağım aslında ama bakalım.kısmet. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Kullandığınız araç aslında güzel bir araç, şanssızlık olmuş, Toyota aşkı başkadır:) Kendi paramla ilk aldığım araç Corolla'ydı, nasıl bir bağlandıysam artık:) Umarım kısa sürede ve çok cep yakmayan bir şekilde çözülür. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Valfler gomlekler segmanlar komple değişmiş. Motorun parçaları lego gibi dağınıktı pazar gunu yola çıkacam hala toplanmamış yetişmeyecek herhalde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş