Otomobil Hakkında Her şey
6 6

Bu konuda 4.189 mesaj var

Hayırlı olsun @Atrin. Araç güzel.

Siz de bayi-servis çalışanı olsanız bu koltuk riskine girmezsiniz emin olun. Ben de araç sahibi olsam yeni araçta böyle işlere girmem doğrusu.

Bu arada 10 yaşındaki manuel arabayı düşük km olsa da iyi fiyata satmışsınız. Bu  piyasada bravo.

Atrin beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 hours ago, infestor said:

yazdiklarini okuyunca anladim ki arabalara "spor" diye konulan herseyden tiksiniyorum  buyuk cant, sert suspansiyon, maxi cosi koltuk

8799672110_2020_maxicosi_carseat_babycar

Bu da spor sayılır aslında... :mrgreen:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
41 dakika önce, SEP said:

8799672110_2020_maxicosi_carseat_babycar

Bu da spor sayılır aslında... :mrgreen:

Evet, gercekten spor :zuh: azmi salladim oglani bunun icinde, ellerim nasir olduydu. Uyumuyordu namssuz,  caresizlikten ne yapacagimizi bilemiyorduk. Bayagi adale yapmistim. :lol:

SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yaz gelmeden arac alayim diye bakiniyorum... Gercekten bizim insanimiz kafayi yemis, "sifr bir araba alayim da ne odedigimin onemi yok" kafasi zengin ediyor sektoru... Lan Kamiq denilen araba nasil 1.65 milyon TL olabilir , Seat Arona nasil 1.5 milyon TL olabilir olm kim aliyor bunlari :D ... Ozellikle de kredi musluklarinin kapatildigi , faizlerin zirve yaptigi donemde... Bunlar liste fiyati da degil, liste fiyatlari 1.9 milyon TL, 1.75 milyon TL filan...

Ondan sonra "Skoda Yüce Auto'nun sahibi calisanlarina 28 maas ikramiye verdi", verir tabi keriz gibi bu fiyatlara arac alirsaniz... 

Hayir bir de nasil bir psikolojiyse "oo Kamiq'e 1.65 milyon TL istenen yerde A3'e 2.4 milyon TL normal aaagbi" deniyor... Saka gibi ya bu otomotiv piyasasi... 

Mono and SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
28 dakika önce, JardeL said:

Ozellikle de kredi musluklarinin kapatildigi , faizlerin zirve yaptigi donemde...

Türk halkı kirli çıkıdır. Beyan ettiği resmi geliri kadar da kayıt dışı geliri vardır ve ev-araba almak için zulada, yastık altında bekler. İşte bu yüzden bu ülkede asla sosyal patlama olmaz, 2 milyonluk araçlar, 10 milyonluk evler peynir-ekmek gibi satılır.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
46 minutes ago, Najaz said:

Türk halkı kirli çıkıdır. Beyan ettiği resmi geliri kadar da kayıt dışı geliri vardır ve ev-araba almak için zulada, yastık altında bekler. İşte bu yüzden bu ülkede asla sosyal patlama olmaz, 2 milyonluk araçlar, 10 milyonluk evler peynir-ekmek gibi satılır.

maaşlı çalışanlar dışındakilerin ezici çoğunluğu evet öyledir. yoksa fabrikada çalışan mavi-beyaz yakanın yanında ek bir işi yoksa zaten devlet daha maaşı alamadan ümüğünü sıkıyor bordroda :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
54 dakika önce, infestor said:

maaşlı çalışanlar dışındakilerin ezici çoğunluğu evet öyledir. yoksa fabrikada çalışan mavi-beyaz yakanın yanında ek bir işi yoksa zaten devlet daha maaşı alamadan ümüğünü sıkıyor bordroda :D

Öyle düşünme. Mavi yakalıya da en kötü köyden tarhana-turşu geliyor :) O yastık altlarında neler neler birikiyor aklın hayalin durur.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
14 saat önce, Najaz said:

Öyle düşünme. Mavi yakalıya da en kötü köyden tarhana-turşu geliyor :) O yastık altlarında neler neler birikiyor aklın hayalin durur.

Bu konuda mavi yakaymış, maaşlı çalışanmış tanımam.. Bu işin kitabını bizden bir üst nesildeki ev hanımları özellikle de anneler yazmıştır..

Türk annelerinin evine atıyorum ayda 30.000 TL giriyor.. 6 Ay sonunda bir bakmışsın 250,000 TL birikimi var.. En kral simyacının eline verir valla anneler..

Najaz and Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 minutes ago, NoFlyZone said:

Bu konuda mavi yakaymış, maaşlı çalışanmış tanımam.. Bu işin kitabını bizden bir üst nesildeki ev hanımları özellikle de anneler yazmıştır..

Türk annelerinin evine atıyorum ayda 30.000 TL giriyor.. 6 Ay sonunda bir bakmışsın 250,000 TL birikimi var.. En kral simyacının eline verir valla anneler..

Buna kesinlikle katılıyorum. Rahmetli annem de böyleydi şimdi kayınvalimde böyle. Bazen diyorum ki git bu kadının evine yerleş iki yıl otur, tüm gelirini ver eline onun kabul etmediği hiç bir harcamayı yapma, iki yıl sonra muhtemelen 4-5 milyon TL verir elime gönderir. Nasıl oluyor da birikiyor o paralar/altınlar hiç aklım almıyor. :icon_think:  

Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
6 saat önce, NoFlyZone said:

Hocam iyi guzel yazmışsında benim aklım biraz karışti. Simyada bir kural vardır "law of equivalent exchange" yani hic bir seyden bir sey üretemezsin. 30KX6K = 180K nasıl olurda 250K üretirsin? :lol: :icon_think:

In the context of alchemy, particularly as portrayed in "Fullmetal Alchemist," the fundamental rule is the Law of Equivalent Exchange, meaning that something cannot be created from nothing, and to obtain something, something of equal value must be given in exchange or lost. 

Peregrine beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 dakika önce, Hugh Bullet said:

Hocam iyi guzel yazmışsında benim aklım biraz karışti. Simyada bir kural vardır "law of equivalent exchange" yani hic bir seyden bir sey üretemezsin. 30KX6K = 180K nasıl olurda 250K üretirsin? :lol: :icon_think:

In the context of alchemy, particularly as portrayed in "Fullmetal Alchemist," the fundamental rule is the Law of Equivalent Exchange, meaning that something cannot be created from nothing, and to obtain something, something of equal value must be given in exchange or lost. 

Simyacı olmasına inandım ama 3 girdiden 5 üretmesine inanmadım diyorsun  :mrgreen:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Just now, NoFlyZone said:

Simyacı olmasına inandım ama 3 girdiden 5 üretmesine inanmadım diyorsun  :mrgreen:

Evet abicim aynen. Hani biliyorum, annelerimiz kutsaldir, yaraticidir, bir kilo kiymadan iki ogun yemek cikarir, peşimizi toplar, terlikleri ölümcül misillere donüştürebilirler ama demigod lar'in bile güclerinin siniri vardir. :lol:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 17/03/2025 at 4:31 PM, JardeL said:

Yaz gelmeden arac alayim diye bakiniyorum... Gercekten bizim insanimiz kafayi yemis, "sifr bir araba alayim da ne odedigimin onemi yok" kafasi zengin ediyor sektoru... Lan Kamiq denilen araba nasil 1.65 milyon TL olabilir , Seat Arona nasil 1.5 milyon TL olabilir olm kim aliyor bunlari :D ... Ozellikle de kredi musluklarinin kapatildigi , faizlerin zirve yaptigi donemde... Bunlar liste fiyati da degil, liste fiyatlari 1.9 milyon TL, 1.75 milyon TL filan...

Ondan sonra "Skoda Yüce Auto'nun sahibi calisanlarina 28 maas ikramiye verdi", verir tabi keriz gibi bu fiyatlara arac alirsaniz... 

Hayir bir de nasil bir psikolojiyse "oo Kamiq'e 1.65 milyon TL istenen yerde A3'e 2.4 milyon TL normal aaagbi" deniyor... Saka gibi ya bu otomotiv piyasasi... 

O arabaların fiyatlarının yarısından fazlası vergi çünkü. 2.700.000 satılan B veya C (heh.. C varsa tabii) arabanının yaklaşık 1.600.000 TL'si ÖTV KDV bilmemne. O And Oto'nun ikramiyeleri değil de, bazı zat'ların 3 tane 747 ile amerika kıtasına gitmesinin sponsoru oluyoruz... :icon_crash:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, allreadydead said:

Öyle olmadı, gazı kökleyince araba önce tam güç elektrik motoru ile sonra benzinli motorun devreye girmesiyle roket gibi fırladı. Gazdan ayağımı çektiğimde 180'i görmüştü.. Ben içinde şu şekilde kaldım;

Biliyorum, bazen burada Audi, BMW suruculeride yanimda bana hava atmaya ugrasiyorlar SUV gorunce ama maalesef 2.5 litre combustible motorla elektrik motoru beraber calisinca dikiz aynasinda dumur olmus yuzlerini gormek bayagi hos oluyor. :zuh:

allreadydead beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
6 6

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok