Mesaj tarihi: Cuma günü saat 18:26 Hayırlı olsun @Atrin. Araç güzel. Siz de bayi-servis çalışanı olsanız bu koltuk riskine girmezsiniz emin olun. Ben de araç sahibi olsam yeni araçta böyle işlere girmem doğrusu. Bu arada 10 yaşındaki manuel arabayı düşük km olsa da iyi fiyata satmışsınız. Bu piyasada bravo. Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 18:43 @Atrin hayırlı olsun, tekerine taş değmesin. SW sever biri olarak ben de arabaya bayıldım. Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 19:49 Güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullan @Atrin SW tadı başka gerçekten Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 20:51 2 hours ago, infestor said: yazdiklarini okuyunca anladim ki arabalara "spor" diye konulan herseyden tiksiniyorum buyuk cant, sert suspansiyon, maxi cosi koltuk Bu da spor sayılır aslında... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 21:36 41 dakika önce, SEP said: Bu da spor sayılır aslında... Evet, gercekten spor azmi salladim oglani bunun icinde, ellerim nasir olduydu. Uyumuyordu namssuz, caresizlikten ne yapacagimizi bilemiyorduk. Bayagi adale yapmistim. SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 15:13 Bugün de gidip teyit ettik, 2.30e active tourer işi olmuş durumda 17si haftası gelecek, paranın kalanını verip, aracı teslim alacağız. Skyscraper gray / içi mocha deri. Zaten başka opsiyonu yok Mono, Atrin, wazzap and 4 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 19 saat önce 2009 Toyota sells 1 millionth hybrid in U.S. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş