Mesaj tarihi: Şubat 27 ülkemizin akıl mantık dışı vergileri yüzünden ne yapacağını şaşırdı insanlar, normaldir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27 (düzenlendi) On 26/02/2025 at 8:44 PM, stardust said: Borusan Oto ona bağlı şirketlerden sadece biri, son kullacıya satış aşamasında işler nasıl yürüyor muhtemelen haberi bile yoktur. Borusan Avcılar’dan istediğin aracı ayarlatırım ben ama bildiğim kadarıyla bozkırda yaşıyorsun. Ordan nasıl yaparız satışı hiç bilmiyorum. Gelir alırım ben arabayı istanbullshit'ten. Veya zaten ayarlandıktan sonra buraya da gelir o problem değil. Sen ayarlat ben sana gösterecem bozkırı (arabanın bagajına atıp Ankara'ya getirecem seni ) kaptanın seyir defterine ek: ben sıradayım bu arada. Ama satıcı kadın net bir şekilde söyleyemese de araçların yeterli sayıda gelmediğini ima etti. Araç 2.30e Active Tourer. Ellerinden öper kaptancım Şubat 27 allreadydead tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27 1 hour ago, allreadydead said: Araç 2.30e Active Tourer. Tamam yarın soracağım olay nedir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27 24 minutes ago, stardust said: Tamam yarın soracağım olay nedir. Bu araç ön kaputun altında 3.20deki 170 beygirlik motor, arka aksın üzerinde 156 beygirlik elektrik motoru olan, aslında çok çirkin bir ön ızgara ve yumurta şekline sahip (MPV) bir araç. Ama öyle 2 numarası varki, bu aracı olağanüstü yapıyor; 1. 0-100 5.5 saniye. Bunu yapıyor ama akıllı gidersen ve pili doldurmaya üşenmezse 3-4 lt/100 km tüketerek gezebiliyorsun.Yani 326 beygirlik bir BMW gibi BMW. Hızlanması harika, içi güzel (dışı meh.. hatta dışı bence çirkine daha yakın), tüketimi düşük, günlük işe git-gel için muhteşem bir araç, uzun yolda da ailenin her eşyasını yükle harika bir uzun yol aracı. 2. bunların hepsini 2.140.000 TL'ye yapıyor. olayı bu. Çooooooook isteyip, 2 tane mx-5'den sektikten sonra (boyasız tramersiz aracın bi tanesinde sol tarafı komple boyalı çıktı expertizde. Diğerinde güya 3 lokal boya vardı, o da ağır hasarlı çıktı..) bu gerçekten rüya gibi geldi.. Mono and stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27 2 saat önce, allreadydead said: istanbullshit @allreadydead çok ayıp, istabula hürmet lütfen Bari bizi düşün abi ya, söyleme böyle şeyler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27 57 minutes ago, Hugh Bullet said: @allreadydead çok ayıp, istabula hürmet lütfen Bari bizi düşün abi ya, söyleme böyle şeyler. abi, trafiği, yerleşimi, insanlarıyla tamamen bullshit modunda bir şehir. Maalesef giderek daha kötü oluyor.. O yüzden herkes gördüğünü bildiğini söylemekte bir sakınca görmüyorum Hugh Bullet, SEP and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28 istanbul tam araba dusmani bir sehir. olumcul trafik+yokus=normalden hizli yipranan arabalar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28 16 saat önce, allreadydead said: abi, trafiği, yerleşimi, insanlarıyla tamamen bullshit modunda bir şehir. Maalesef giderek daha kötü oluyor.. O yüzden herkes gördüğünü bildiğini söylemekte bir sakınca görmüyorum Doğru cok doğru, diyecek bir şey yok, cocukluğumuzdaki hatta gencliğimizdeki istanbul rahmetli, olmuş. Her zaman tekrarladigim bir laf vardir. Eskiden birisi istanbulda kabalik, eşeklik yaptiginda, " Höst!! buradan başka istanbu yok kendine dikkat et" derdik. allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28 22 hours ago, stardust said: Tamam yarın soracağım olay nedir. @allreadydead haber saldım, konuyu araştırıp geri dönüş yapacağız dediler ama mevzu derin heralde geri dönüş olmadı allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28 for a fistful of bmw sdsdsdsds Hugh Bullet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28 52 dakika önce, infestor said: for a fistful of bmw sdsdsdsds all For a Few BMWs More Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 1 abla sanayideki itten cakaldan biktigi icin palio'yu yakiyor: https://x.com/siyahsancakx/status/1895632937980481645 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 1 16 hours ago, stardust said: @allreadydead haber saldım, konuyu araştırıp geri dönüş yapacağız dediler ama mevzu derin heralde geri dönüş olmadı Teşekkür ederim kaptan.. artık bekleyeceğiz. Bir de motoru değiştireyim demiştim, şubat başında en fazla 380k olmalıydı dediğimiz ama 399k dan lansmanı yapılan motor (Honda NX500), şubat ayında önce 420k sonra 485k olmuş ikinci geçirme sanırım vergilendirmedeki değişimden ama buna daha Mart ve Nisan ayında 2025 modeller gelince fiyat artışı olacağını düşünürsek, onu da alamıyorum gibi duruyor.... Adventure Istanbul kanalının videosu: https://youtu.be/f5Lk63yl6I4?si=alIRV6oAwvxBwn6L Başka bir arkadaşın fiyatları karşılaştırdığı videosu https://youtu.be/YdKWFQ4g2x0?si=f6ZwOBi-Kav8wqkh Aynısını otomobile de yaparlar yakında.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 3 On 3/1/2025 at 03:54, infestor said: abla sanayideki itten cakaldan biktigi icin palio'yu yakiyor: https://x.com/siyahsancakx/status/1895632937980481645 Craaaaazy!!! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 07:46 Havalar anlamsız şekilde aşırı ısındığı ve kış lastikleri 20 derece sıcakta jöle kıvamına geldiği için yaz lastiklerine geçmem gerekti, mecbur yakınlardaki bi lastikçiye gittim. Eleman değiştirdi lastikleri, aracı aldım ama bi gariplik var. Dedim şu basınçları bi kontrol edeyim. Normalde aracın lastik basıncı hafif yükte 33 psi. Lastikçideki eleman önlere 38, arkalara 42,5 psi hava basmış. Tamam, her arabaya uygun basıncı bilmek zorunda değilsin (ki kapı içinde yazıyor zaten, bakman 2 saniye alır) ama 42,5 psi nedir. Sonra neden virajda tutunamıyorum, neden fren mesafesi arttı... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 08:00 On 3/1/2025 at 11:54 AM, infestor said: abla sanayideki itten cakaldan biktigi icin palio'yu yakiyor: https://x.com/siyahsancakx/status/1895632937980481645 Annemin evinin arkasındaki arsada yandı bu araç. Nazillide düzgün usta var da abla tersine düşmüş. Bizim akrabalar var tofaş fiat ustası. Onlara götüreydi iyiydi. Yoksa araba tamircisiyim diye gezen çok tip var Nazilli otosanayide. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 08:22 34 minutes ago, SEP said: Havalar anlamsız şekilde aşırı ısındığı ve kış lastikleri 20 derece sıcakta jöle kıvamına geldiği için yaz lastiklerine geçmem gerekti, mecbur yakınlardaki bi lastikçiye gittim. Eleman değiştirdi lastikleri, aracı aldım ama bi gariplik var. Dedim şu basınçları bi kontrol edeyim. Normalde aracın lastik basıncı hafif yükte 33 psi. Lastikçideki eleman önlere 38, arkalara 42,5 psi hava basmış. Tamam, her arabaya uygun basıncı bilmek zorunda değilsin (ki kapı içinde yazıyor zaten, bakman 2 saniye alır) ama 42,5 psi nedir. Sonra neden virajda tutunamıyorum, neden fren mesafesi arttı... lastikçilerin genel huyudur o, doğru basanını görmedim. 40psi altında basanı lastikçiden saymıyorlar heralde. ben de lastikçiden her geldiğimde ilk iş gider havaları indiririm. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 08:28 Düzgün lastikçilerde olmuyor o pek. Ankaradaki lastikçim 32 den fazla basmıyordu ki spec içindeydi. Şimdi kendim de aynen 32 den fazla basmıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 08:49 Ben benzinlikte kendim basıyorum ama Ties daha önce onlar düzgün yapmıyor vs diyordu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 16:03 (düzenlendi) @TiesTorN ile bayağı konuştuk ama yazamadım buraya. 01 Ağustos'ta daha 1 yaşına gelmemiş (Kasım 2024'te 1 yaşında oldu) donanım olarak dolu, 8800 km'de Brooklyn Gri (ilk sahibi 3 yıl garantili PPF kaplamış) G21 LCI1 330i xDrive Touring M Paket aldık. Bu ekonomide alınır mı, alınmaz mı derken, "alınmış alınmıştır" diyerek gaza geldik eşimle. Esasında hiç radarımda olan bir araç değildi. Yollarda da çok az bulunduğundan dikkatimi hiç çekmemişti. Hep hayalim bir station wagondu ve o araba A4 Allroad'du. Fakat 2020'den beri kasa değişmedi ve iç dizaynı çok eski kaldı. Eşimle aldığımız araçları uzun süre kullanıyoruz. Golfümüz 10 yaşındaydı. G20 kasa da 2020'den beri aynı kasa fakat BMW'nin yaptığı makyaj (LCI) neredeyse yeni kasa bir araç yaratır gibi olmuş. G20 ve G20 LCI arasında iç konsol kısmı ve dış ön taraf çok farklı. O nedenle A4 yerine aklımız bu arabaya kaydı. O ara yeni A5 tanıtıldı (eski ismiyle A4). Fakat ülkeye ne zaman gelir, ne kadara gelir belli olmadığından ve arabanın yaşı ile km'sini göz önüne alarak bu arabada karar kıldık. Arabanın iç-dış dizaynı benim tam istediğim "sweet spot" durumunda. Ne aşırı modern ne de eski kalmış. Ön farların dizaynı, shadow paket ile gelen siyah ön ızgaralar, siyah jantlar, siyah üst raylar çok hoşumuza gitti. Kimisi yekpare büyük yeni ekranı beğenmiyor ama biz beğendik. Büyük ve modern duruyor. Yeni Mercedesler falan bana içi pavyon gibi geliyor ya da önünde kadran vs. olmayan araçları sevemiyorum. Ağustos ortasında 2015 Golf 1.4 TSi Highline Manuel - 67.000 km'deki aracımızı da Sahibinden.com'da yayınladıktan 3 gün sonra 890.000 TL'ye sattık. İlan fiyatı 920.000 TL'ydi, zaten tam istediğim fiyata gitti. Araç oldukça dolu. Uzun yıllar kullanma amacımız olduğu için güncel teknolojilerin (Connected Drive dışında, o da Borusan'ın hatası, arabada sistem var ama aktif etmiyorlar. Sadece 2024 Mart sonrası sattıkları araçlarda sistem aktif.) hepsini destekliyor. Adaptif M süspansiyon, otonom sürüş, 360 kamera, hafızalı koltuk (bu çok önemli benim için, eşim kullandıktan sonra arabaya giremiyordum, şimdi 1. anahtara benim profilimi, 2. anahtara ise onun profilini tanımladık. Kim kendi anahtarıyla arabayı açarsa, koltuk o ayarı kendiliğinden yapıyor ve sürücü profilini ve ayarlarını otomatik açıyor). Arka bagaj camının bagajdan bağımsız açılabiliyor olması, Harman Kardon ses sistemi, açılabilir panoramik cam tavan, son 50m'yi kaydedip geri gitme asistanı, adaptif hız sabitleme, koltuk ısıtma, kablosuz CarPlay ve Android Auto vs. vs. Araç 2.0 motor, 245 hp. 0-100 hızlanması 6 saniye. Yanlamak veya makas atmak için almadık tabii, bildiğiniz gibi aile arabası olarak kullanıyoruz ama otobanda vs. sol şeritte kıçıma yapışanlara cevap verebilmek güzel bir his. Güçsüz ama gururlu Golf'ümle hep boynu bükük kalıyorduk. Arabada adaptif M süspansiyon olması aşırı büyük bir artı. Normal M süspansiyon aşırı sert. Bu donanım sayesinde arabayı "Comfort" moda alınca gayet yumuşak, "Sport" moda alınca süspansiyonları sert yapabiliyorum. Sport modda hızlanması ve gaz tepkileri Golf'ten sonra ilk başta korkutucuydu ama şimdi alıştım, ama Sport modda neredeyse hiç kullanmıyorum. Comfort mode'da gayet yeterli ara hızlanmalarda. Konfora negatif etki eden iki şey var: O da 19 inç jantlar ve ince yanak runflat lastikler. Daha önce bu kadar ince yanaklı bir lastik ve runflat kullanmamıştım. Park ederken falan biraz tedirginim hala çünkü bir iki kere hafif sürttüm jantı. Jant siyah olunca da direk belli ediyor. Yakıt tüketimi korktuğum kadar fazla değil. İlk sahibi biraz basmış, aldığımda fabrika çıkışından itibaren ortalama 13.5 L/100 km'ydi, şu an 11.5'lere indi. Sakin kullanımda 8-8.5 litreleri görüyorum, normal karma kullanımda ise 9.5 litre. Tabii ki arabadaki her şey mükemmel değil. Deri Vernasca Cognac M Sport koltuklar var arabada. İlk olarak çok deri seven bir insan değilim fakat gerçek deri kullanıldığından yazın çok terletmedi, fakat arabayı sıfır alsaydım deri almazdım. Bu çok önemli bir eksi değil fakat esas eksi M Sport koltuklar. Sektörde "Recaro" diye tabir edilen koltuk tarzı. Dışarıdan baktığınızda görünüşü çok güzel evet ama rahat değil. Ben bel kısmından gol yer miyim diye düşünüyorum ama bel kısmındaki böbrek hizasındaki sol-sağ çıkıntılar elektrikli sistem ile geniş veya dar ayarlanabiliyor. Geniş ayarladığımda rahatım. Gol yediğim kısım, koltuğun alt minder kısmı. Orada da bacakları tutsun diye (sanki her gün pistteyiz amk) çıkıntılar var ve buna elektrik desteği koymamışlar. Kıçım ve belim geniş. Koltuğa oturduğumda baldırım bu çıkıntıların üzerine geliyor. Arabayı almadan önce emin olmak için bu koltuklara sahip sıfır 4 serisine binip koltuğu denemiştim ama bayiide en fazla 5-10 dakika oturduğum için bir şey hissetmemiştim. Uzun yolda başladı araba, baldırıma çivi gibi baskı uygulamaya. İlk başta 1 saat sonra rahatsız ediyordu, fakat bu süre sürekli kullandıkça 30 dakikalık kullanımlarda bile rahatsız etmeye başladı. İnternetten 3-4 farklı minder sipariş ettim. Kimisi Amazon.com'dan, kimisi Türkiye'den, fakat hiçbiri sorunu çözmedi. Beli ve kıçı daha dar olan abim veya arkadaşlarım kullanıyor arabayı, onlar rahat. Eşim rahat, ben değilim. Artık sinirim bozulmaya başladı ve "acaba arabayı satsak mı?" noktasına kadar geldim. Fakat arabayı da çok seviyorum, satmak istemiyorum. Satsam almak isteyeceğim, beni heyecanlandıran başka bir araba da yok. 3-4 ay sabrettim, belki alışırım diye ama alışamadım. Bu sürede Ties ile bayağı konuştuk, sağ olsun yardımcı olmaya çalıştı o da. İnternette bayağı araştırma yaptım. Koltuklarda rahat olan da var, benim gibi rahat olmayan da. Tamamen kumar, %50-50. Kıç/beli çok geniş olmayan birisi bile benim yaşadığım aynı şeyleri yaşamış mesela. En yakın arkadaşımda G20 LCI (sedan) var. Onlarda normal "Sport" koltuk var. Onu kullanıyorum, rahatım. Benim "M Sport"u kullanıyorum, rahat değilim. Yetkili servise gittik, dedim bu kadar para verdik, biraz daha vereyim, koltukları değiştireyim. Dedim ben bu normal "Sport" koltuklardan istiyorum, sipariş geçelim. Bakalım, bir şase kodundan diyerek sisteme baktılar ve koltukların uyumlu olmadığını söylediler. Fakat koltuklar uyumlu çünkü sıfır alsaydım arabayı normal "Sport" koltuk ile sipariş verebiliyordum. Derdimi anlatamadım tabii. Karşımdaki kişi direkt sistemden parça koduna baktığı için, araba hangi koltukla üretildiyse onu uyumlu gösteriyor. Sonra dedim, tamam, koltukları arkadaşımın arabası üzerinden sipariş verelim ve siz takın yetkili serviste. Ona da hayır dediler. Garanti dışı kalır ve biz takmayız, uyumlu değil diyorlar hâlâ. Neyse, forumları araştırırken 2015 yılında Kosta Rika'da M4 kullanıcısı biri birebir benimle aynı şeyleri yaşamış. En sonunda döşemecide sorunu çözmüş. Fotoğrafları yükleyeceğim, yazmak da zor ama o kıçtaki çıkıntı dediğim yerlerin çivi gibi bana batmasının sebebi, içinde demir olması ve bu demirin etrafında çok sert bir plastik gibi süngerle kaplı olması. Koltuğun alt kısmındaki sağ-sol çıkıntılar bu nedenle aşırı sert. Recaro muhabbetine sert olması ve kendini salmaması gerekiyor biliyorum ama rahatsızlık veren kısmı bu. Bu M4 kullanıcısı abimiz, kestirmiş demirleri ve sorunun çözüldüğünü IMG_3614_4.heicsöylemiş. Adam forumda aktifti hala yazdım ona detaylı bilgi için, sağ olsun ne yaşadıysa anlattı. İzmir'de düzgün bir döşemeci buldum. Adam, daha önce bu tarz demir kesme işlemini yaptığını fakat BMW'ye yapmadığını söyledi. Benim en büyük korkum deriye zarar gelmesiydi ama ustamız açıkladı, sağ olsun deri ile işimiz yokmuş meğerse. Koltuğu söktükten sonra deri, bildiğiniz koltuk kılıfı gibi koltuk süngerine giydirilip aşağıdan metal klipslerle sabitleniyor. Ustamız bir buçuk saat içinde işlemi tamamladı. Sorun sonunda çözüldü. Orijinallik takıntısı olan biriyim ve bu tarz işlemleri yaptırmayı hiç sevmem ama arabayı satmak istemediğimden ve çok sevdiğimden yaptırdım ve içim rahat, çok şükür. Arabayı aldıktan sonra da internette araştırmaya devam ettim. Nedense böyle bir huyum var, TV alsam da aldıktan sonra bile araştırmaya devam ediyorum, ne alakaysa. Neyse, VAG grubunda olan bu sonradan kodlama ile özellik açma muhabbetine denk geldim. Yapan yerler var, 3500-5000 TL istiyorlar. Fakat serviste araç güncelleme alırsa, kodlama sıfırlanıyor ve tekrar para vermek gerekiyor. Kodlamada kastım, gizli özellik açma. Esasında arabanın işletim sisteminde olan ama fabrika çıkışı bazı kapatılan özelliklerin tekrar açılması. Benim aracım 330i olduğu için 320i'lerde sonradan açılan çoğu şey fabrika çıkışlı açık. Mesela 320i'lerde Sport ve Sport Individual var, bende Sport, Spor+ ve Spor Individual var. Spor göstergeler (ekranda turbo basıncı, tork, beygir ve yağ sıcaklığının gösterilmesi) açık geldi mesela bende. Benim gözüme kestirdiğim özellik, "şerit değiştirme asistanı". Araba bunu yapabilmek için gerekli olan donanımlara sahip ama yazılımsal olarak açık değil. ENET kablo aldım. Kodlama için program gerekliydi, onun için BimmerUtility aldım 109$'a. Kodlamayı öğrendim. Zaten sıfırdan kod yazılmıyor, dediğim gibi araçta olan özelliği açıyorsunuz. Sadece neyi açtığınızı bilmek gerekiyor, onun için internette "cheat sheet"ler mevcut. Şerit değiştirme asistanını da bu sayede aktif ettim. Aynı özellik Tesla'lar için Tesla'nın uygulama mağazasında 110.000 TL'ye mi ne satılıyormuş. Bunun yanında çok da önemli olmayan birkaç şeyi daha aktif ettim, güzel oldu. Comfort+ sürüş modu kapalıydı onu açtım. Araba kodlama ile çeki demiri takılı sanıyor ve kamera sisteminde yeni bir seçenek geldi direk bagaj kısmını kuş bakışı gösteriyor ve milimetrik park için güzel bir özellik. Harman Kardon ses sisteminin önceden tanımlı EQ ayarları yoktu. kodlama ile Bower & Wilkins ses profillerini aktif hale getirdim. Aklıma gelmeyen bir kaç şey daha var. Oha baya uzun olmuş. Neyse herkes istediği sevdiği arabaya kavuşur inşallah Cuma günü saat 16:04 Atrin tarafından düzenlendi wazzap, JardeL, TiesTorN and 4 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 17:10 @Atrin güzel günlerde kullanın. Yetkili servislerin bu "salağa yatma" veya gerçekten salak olma durumları çok can sıkıcı. Sürekli "biz onu bilmeyiz, biz ona karışmayız, burda öyle yazmıyor, öylesini sıfır alsaydın kardeşim" türü bakış açıları var. VW'de de sonradan takılabilir aksesuar kataloğu gösteriyolar ama gidip sorunca "Yok öyle bişey" diyorlar. Neyse, en azından sorun bi şekilde çözülmüş. Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 17:10 8 saat önce, SkyWarrior said: Düzgün lastikçilerde olmuyor o pek. Ankaradaki lastikçim 32 den fazla basmıyordu ki spec içindeydi. Şimdi kendim de aynen 32 den fazla basmıyorum. Bagajda elektrikli (aku ile calisan) pompa var. PSI ayarlamasi yapip basiyorum. Kis aylarinda her zaman ongorulenden 1PSI fazlasini. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 17:17 İlk defa bir DHW postunu özetlettirdim: Ağustos 2024'te BMW G21 LCI1 330i xDrive Touring M Paket aldınız. Başlangıçta radarınızda olmayan bu araç, A4 Allroad yerine tercih edildi çünkü A4’ün tasarımı eski kalmıştı ve BMW’nin yeni makyajı çok hoşunuza gitmişti. Araba donanım olarak oldukça zengin; adaptif M süspansiyon, 360 kamera, Harman Kardon ses sistemi, kablosuz CarPlay gibi birçok özelliğe sahip. 245 HP gücünde ve 0-100 km'yi 6 saniyede alıyor. Ancak, M Sport koltukları sizin için rahat değil. Özellikle bacak altı kısmındaki çıkıntılar rahatsızlık yaratıyor ve uzun süreli kullanımda bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz. Koltukları değiştirmek için servise başvurmuşsunuz ama uyumsuzluk yüzünden çözüm bulamamışsınız. En sonunda bir döşemeci yardımıyla koltuk sorununu çözmüşsünüz. Yakıt tüketimi başlangıçta biraz yüksek olsa da şu an daha makul seviyelere inmiş. Ayrıca, araçta gizli özellikler açarak bazı kişisel ayarlar yapmışsınız. Sonuç olarak, araç çok hoşunuza gitmiş ama koltuklar nedeniyle biraz sıkıntı yaşamışsınız. Aracı seviyor ve satmayı düşünmüyorsunuz. Atrin, allreadydead, Mr.Smith and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 17:57 39 minutes ago, CandleGarden said: İlk defa bir DHW postunu özetlettirdim: Ağustos 2024'te BMW G21 LCI1 330i xDrive Touring M Paket aldınız. Başlangıçta radarınızda olmayan bu araç, A4 Allroad yerine tercih edildi çünkü A4’ün tasarımı eski kalmıştı ve BMW’nin yeni makyajı çok hoşunuza gitmişti. Araba donanım olarak oldukça zengin; adaptif M süspansiyon, 360 kamera, Harman Kardon ses sistemi, kablosuz CarPlay gibi birçok özelliğe sahip. 245 HP gücünde ve 0-100 km'yi 6 saniyede alıyor. Ancak, M Sport koltukları sizin için rahat değil. Özellikle bacak altı kısmındaki çıkıntılar rahatsızlık yaratıyor ve uzun süreli kullanımda bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz. Koltukları değiştirmek için servise başvurmuşsunuz ama uyumsuzluk yüzünden çözüm bulamamışsınız. En sonunda bir döşemeci yardımıyla koltuk sorununu çözmüşsünüz. Yakıt tüketimi başlangıçta biraz yüksek olsa da şu an daha makul seviyelere inmiş. Ayrıca, araçta gizli özellikler açarak bazı kişisel ayarlar yapmışsınız. Sonuç olarak, araç çok hoşunuza gitmiş ama koltuklar nedeniyle biraz sıkıntı yaşamışsınız. Aracı seviyor ve satmayı düşünmüyorsunuz. Herhalde benim de yazdigim en uzun yazi oldu. Agustosta araba aldim deyip gecseydim boyle olmazdi icimi dokesim varmis hocam affiniza siginiyorum Mr.Smith, Mono, snc-tr and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 18:15 (düzenlendi) @Atrin guzel gunlerde kullan 🚘 yazdiklarini okuyunca anladim ki arabalara "spor" diye konulan herseyden tiksiniyorum buyuk cant, sert suspansiyon, maxi cosi koltuk, karbonfiber gorunumlu ic mekan kaplamasi, difuzor vb. Cuma günü saat 18:16 infestor tarafından düzenlendi Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş