Otomobil Hakkında Her şey
6 6

Bu konuda 4.132 mesaj var

On 26/02/2025 at 8:44 PM, stardust said:

Borusan Oto ona bağlı şirketlerden sadece biri, son kullacıya satış aşamasında işler nasıl yürüyor muhtemelen haberi bile yoktur.

Borusan Avcılar’dan istediğin aracı ayarlatırım ben ama bildiğim kadarıyla bozkırda yaşıyorsun. Ordan nasıl yaparız satışı hiç bilmiyorum. 

Gelir alırım ben arabayı istanbullshit'ten. Veya zaten ayarlandıktan sonra buraya da gelir o problem değil. 

Sen ayarlat ben sana gösterecem bozkırı :D (arabanın bagajına atıp Ankara'ya getirecem seni :D )

kaptanın seyir defterine ek: ben sıradayım bu arada. Ama satıcı kadın net bir şekilde söyleyemese de araçların yeterli sayıda gelmediğini ima etti. Araç 2.30e Active Tourer. Ellerinden öper kaptancım :D 

allreadydead tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
24 minutes ago, stardust said:

Tamam yarın soracağım olay nedir.

Bu araç ön kaputun altında 3.20deki 170 beygirlik motor, arka aksın üzerinde 156 beygirlik elektrik motoru olan, aslında çok çirkin bir ön ızgara ve yumurta şekline sahip (MPV) bir araç.

Ama öyle 2 numarası varki, bu aracı olağanüstü yapıyor;

1. 0-100 5.5 saniye. Bunu yapıyor ama akıllı gidersen ve pili doldurmaya üşenmezse 3-4 lt/100 km tüketerek gezebiliyorsun.Yani 326 beygirlik bir BMW gibi BMW. Hızlanması harika, içi güzel (dışı meh.. hatta dışı bence çirkine daha yakın), tüketimi düşük, günlük işe git-gel için muhteşem bir araç, uzun yolda da ailenin her eşyasını yükle harika bir uzun yol aracı. 

2. bunların hepsini 2.140.000 TL'ye yapıyor.

olayı bu. Çooooooook isteyip, 2 tane mx-5'den sektikten sonra (boyasız tramersiz aracın bi tanesinde sol tarafı komple boyalı çıktı expertizde. Diğerinde güya 3 lokal boya vardı, o da ağır hasarlı çıktı..) bu gerçekten rüya gibi geldi..

stardust and Mono beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
57 minutes ago, Hugh Bullet said:

@allreadydead çok ayıp, istabula hürmet lütfen :icon_naughty: Bari bizi düşün abi ya, söyleme böyle şeyler.

:lol:

abi, trafiği, yerleşimi, insanlarıyla tamamen bullshit modunda bir şehir. Maalesef giderek daha kötü oluyor.. O yüzden herkes gördüğünü bildiğini söylemekte bir sakınca görmüyorum :) 

SEP and wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
6 6

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok