Mesaj tarihi: Şubat 20 TOGG kutsal bir arac arkadaslar aman dikkat. Paylasimlarimiza dikkat edelim. 🫠 Bir teğmenin "Togg" ile ilgili eleştirel paylaşım yaptığı gerekçesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerinden ihraç edildiği ortaya çıktı. Konya 3. İdare Mahkemesi, teğmenle ilgili ihraç kararını iptal etti. https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/toggu-elestiren-tegmen-tskden-ihrac-edildi-karar-yargidan-dondu-2301878 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20 muz cumhuriyetinde sıradan bir gün... On 2/18/2025 at 9:54 PM, Hugh Bullet said: @TiesTorN hocam şöyle arkadan one doğru siyah bir kuşak çektirseydin gerçek bir KARTAL olurdu diyorum. orjinalciyim ben uğraşmam öyle işlerle araçlarımın hepsi yabancıların bone stock diye tabir ettikleri durumda. tofaş deyince insanın aklına apaçi şöförler geliyo ama hiç alakam yoktur. dede gibi sakin sürüyorum. 3k deviri geçtiğimi pek hatırlamıyorum. Hugh Bullet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 20 (düzenlendi) 47 dakika önce, TiesTorN said: muz cumhuriyetinde sıradan bir gün... orjinalciyim ben uğraşmam öyle işlerle araçlarımın hepsi yabancıların bone stock diye tabir ettikleri durumda. tofaş deyince insanın aklına apaçi şöförler geliyo ama hiç alakam yoktur. dede gibi sakin sürüyorum. 3k deviri geçtiğimi pek hatırlamıyorum. Bone stock car demek istedin herhalde. 3K iyidir, motorun omrunu uzatir. 1.5 ile 3K arasinda kalirsan motorun omrunu uzatir. muz cumhuriyeti ne işdir hocam? Şubat 20 Hugh Bullet tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22 hazir hava iyiyken arabayi yikadim. tum forum ahalisiyle de paylasma ihtiyaci duydum SEP, Mono, wazzap and 3 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 07:09 jant lastik kombinasyonu pek olmamış gibi o arabanın cüssesine jant fazla ufak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 08:33 205/60R16 stock lastikler. 18" secenegi de vardi ama hem para vermek istemedim hem de komforumdan ödün verecek degilim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 09:37 1 hour ago, infestor said: 205/60R16 stock lastikler. 18" secenegi de vardi ama hem para vermek istemedim hem de komforumdan ödün verecek degilim jant büyütmek öyle düşündüğün kadar bozmuyor konforu. cüzi bir fark Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 07:09 (düzenlendi) Beyaz araba kadar temizliğini de pisliğini de az belli eden renk yok. Temizlettiğine değmiyor resmen. Arabanın içi tozlanmasa, şirket aracı olmasına ve yıkatmak için cebimden para çıkmamasına rağmen yıl boyu hiç yıkatmam herhalde. Pazartesi günü saat 07:09 Definitive tarafından düzenlendi TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 11:36 On 22.02.2025 at 17:22, infestor said: hazir hava iyiyken arabayi yikadim. tum forum ahalisiyle de paylasma ihtiyaci duydum Memleket neresi? Yani sizin değil de bu medeniyetin memleketi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 14:40 7 hours ago, Definitive said: Beyaz araba kadar temizliğini de pisliğini de az belli eden renk yok. Temizlettiğine değmiyor resmen. Arabanın içi tozlanmasa, şirket aracı olmasına ve yıkatmak için cebimden para çıkmamasına rağmen yıl boyu hiç yıkatmam herhalde. €2.500 fark istiyordu aç mazda beyaz disindaki renklere. beş para vermem. zaten her allaan gunu yagmur yagdigi icin cok fazla yikayamiyorum istesem bile 🥲 2 hours ago, achfighter said: Memleket neresi? Yani sizin değil de bu medeniyetin memleketi. 🇩🇰 yagis olmasa trakya gibi zaten. ruzgarli ve duzluk achfighter beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 14:41 1 minute ago, infestor said: €2.500 fark istiyordu aç mazda beyaz disindaki renklere. beş para vermem. zaten her allaan gunu yagmur yagdigi icin cok fazla yikayamiyorum istesem bile 🥲 Burada olsa renk farkı €2.500 üstüne de €7.500 ÖTV (ABV RTE) artışı yapıştırırlardı. Haline şükret yani özetle! TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 14:46 ediyorum tabii. asiri fazla ediyorum hem de. sukur mabedi kurdum bi koseye. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 15:59 1 saat önce, infestor said: Beyaz araba kadar temizliğini de pisliğini de az belli eden renk yok. @infestor demiski " beyaz araba kadar temizliğini de pisliğini de az belli eden renk yok." bu onur gri veya kurşuni renkteki abarbaya aittir. Pisliğini en cok belli eden araba şerefi siyah renkli arabalarındır. ( bu benim acizane fikrim) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 19:32 Arkadaşlar bi arabaya heves ettim ama Borusan'dan birini bulamazsak kursağımda kalacak. Araçlar geliyor, sıra yazılmış ama satıcı kız açıkca dedi ki, bayiilere inmeyebilir Borusan kendi tanıdıklarına dağıtır arabaları. 12 senelik işten ayrılma tazminatımı BMW ile taçlandırmam lazım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 07:00 11 hours ago, allreadydead said: Arkadaşlar bi arabaya heves ettim ama Borusan'dan birini bulamazsak kursağımda kalacak. Araçlar geliyor, sıra yazılmış ama satıcı kız açıkca dedi ki, bayiilere inmeyebilir Borusan kendi tanıdıklarına dağıtır arabaları. 12 senelik işten ayrılma tazminatımı BMW ile taçlandırmam lazım Bu işi bizim forumda çözse çözse @stardustçözer. Ya babası yada kayınbabasının güçlü bağlantıları vardı yanlış hatırlamıyorsam. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 09:34 Borusan'a kafam girsin. Garanti uzatma satın aldım. Aralık ayından beri şirkete fatura kesmelerini bekliyorum. en sonunda kişisel fatura kesti mallar şimdi onu iptal ettirip şirkete fatura kesmelerini sağlamaya çalışıyorum 2.5 aydır. Peregrine and SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 11:57 (düzenlendi) 16 saat önce, allreadydead said: Arkadaşlar bi arabaya heves ettim ama Borusan'dan birini bulamazsak kursağımda kalacak. Araçlar geliyor, sıra yazılmış ama satıcı kız açıkca dedi ki, bayiilere inmeyebilir Borusan kendi tanıdıklarına dağıtır arabaları. 12 senelik işten ayrılma tazminatımı BMW ile taçlandırmam lazım 230e xDrive Active Tourer mi ix1 mi : ] ?.. Salı günü saat 11:57 JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 18:39 6 hours ago, JardeL said: 230e xDrive Active Tourer mi ix1 mi : ] ?.. 230e @stardust gaptan el at Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 14:31 19 hours ago, allreadydead said: 230e @stardust gaptan el at olredi'cim olay şu ki bizim Erkan abi borusan'ın CEO'su oldu. ben kendim bir araç için onu karıştırmadan fiyat aldım, sonra ona haber saldım. adamlar madem holdingin genel müdürüyle ahbapsınız diyerek fiyat arttırdılar. forumca toplanıp 50'li 100'lü falan filo alım yapacaksanız ararım da, kendim için bile tek araba için ceo aramaya çekiniyorum açıkçası. Hugh Bullet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 14:57 Hayatin gerceklerinden cok uzakta kalmisim megerse. Borusan 40 yildir BMW, Mini distribütörlüğünü yürütüyormus daha yeni ogrendim. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 16:41 2 hours ago, stardust said: olredi'cim olay şu ki bizim Erkan abi borusan'ın CEO'su oldu. ben kendim bir araç için onu karıştırmadan fiyat aldım, sonra ona haber saldım. adamlar madem holdingin genel müdürüyle ahbapsınız diyerek fiyat arttırdılar. forumca toplanıp 50'li 100'lü falan filo alım yapacaksanız ararım da, kendim için bile tek araba için ceo aramaya çekiniyorum açıkçası. Erkan abin ve saz ekibi kafasına göre eşe dosta arabayı dağıtıyor gaptancım. Ha, diğer markalar da yapıyor ama en azından üçünü beşini dağıtıp, kalanını bayiilere gönderiyorlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 17:44 1 hour ago, allreadydead said: Erkan abin ve saz ekibi kafasına göre eşe dosta arabayı dağıtıyor gaptancım. Ha, diğer markalar da yapıyor ama en azından üçünü beşini dağıtıp, kalanını bayiilere gönderiyorlar Borusan Oto ona bağlı şirketlerden sadece biri, son kullacıya satış aşamasında işler nasıl yürüyor muhtemelen haberi bile yoktur. Borusan Avcılar’dan istediğin aracı ayarlatırım ben ama bildiğim kadarıyla bozkırda yaşıyorsun. Ordan nasıl yaparız satışı hiç bilmiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 18:09 25 dakika önce, stardust said: Borusan Oto ona bağlı şirketlerden sadece biri, son kullacıya satış aşamasında işler nasıl yürüyor muhtemelen haberi bile yoktur. Borusan Avcılar’dan istediğin aracı ayarlatırım ben ama bildiğim kadarıyla bozkırda yaşıyorsun. Ordan nasıl yaparız satışı hiç bilmiyorum. Gloves are off !! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 18:27 42 minutes ago, stardust said: Borusan Avcılar’dan istediğin aracı ayarlatırım ben Oldu bu iş. SS aldım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 07:44 BMW son zamanlarda cok garip isler yapiyor ya... iX1'i %10'luk dilime sokarak sadece kendi calisanlarina satti... 6 ay mi 1 yil mi satamama sarti koydu... 230e ile ilgili de soyle bir durum var, araclari yine el altindan veriyorlar... Ama bazi bayilerde renkten dolayi satilmayan arac varmis, isim yazdiranlari ariyorlar sirayla alir misiniz diye... 230e'yi de normalde kimse almaz da :] iste vergi dilimi dusuk diye millet sardi (liste fiyati %60lik dilimde ama indirimle %30luk - %40lik dilime sokuyorlar)... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş