Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 14:14 TOGG kutsal bir arac arkadaslar aman dikkat. Paylasimlarimiza dikkat edelim. 🫠 Bir teğmenin "Togg" ile ilgili eleştirel paylaşım yaptığı gerekçesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerinden ihraç edildiği ortaya çıktı. Konya 3. İdare Mahkemesi, teğmenle ilgili ihraç kararını iptal etti. https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/toggu-elestiren-tegmen-tskden-ihrac-edildi-karar-yargidan-dondu-2301878 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 15:13 muz cumhuriyetinde sıradan bir gün... On 2/18/2025 at 9:54 PM, Hugh Bullet said: @TiesTorN hocam şöyle arkadan one doğru siyah bir kuşak çektirseydin gerçek bir KARTAL olurdu diyorum. orjinalciyim ben uğraşmam öyle işlerle araçlarımın hepsi yabancıların bone stock diye tabir ettikleri durumda. tofaş deyince insanın aklına apaçi şöförler geliyo ama hiç alakam yoktur. dede gibi sakin sürüyorum. 3k deviri geçtiğimi pek hatırlamıyorum. Hugh Bullet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 16:00 (düzenlendi) 47 dakika önce, TiesTorN said: muz cumhuriyetinde sıradan bir gün... orjinalciyim ben uğraşmam öyle işlerle araçlarımın hepsi yabancıların bone stock diye tabir ettikleri durumda. tofaş deyince insanın aklına apaçi şöförler geliyo ama hiç alakam yoktur. dede gibi sakin sürüyorum. 3k deviri geçtiğimi pek hatırlamıyorum. Bone stock car demek istedin herhalde. 3K iyidir, motorun omrunu uzatir. 1.5 ile 3K arasinda kalirsan motorun omrunu uzatir. muz cumhuriyeti ne işdir hocam? Perşembe günü saat 16:01 Hugh Bullet tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş