Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 11:13 (düzenlendi) Hocam senin ilacın sarı sürüş gözlüğü; millete sovmekle ömür biter sövgüyü hakedenler bitmez. Cumartesi günü saat 11:14 Peregrine tarafından düzenlendi anlam bozukluğu giderildi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 21:36 (düzenlendi) 11 saat önce, infestor said: o bu değil de ağalar şu LED far mevzusu nedir ya...abi yeni alınmış arabaların bile ya pozisyon ayarları bozuk ya da fabrikadan mı böyle çıkıyorlar bilmiyorum. önden gelen zaten retinamı yakıyor, arkadan gelen de kabinin içine nur yağmış gibi yapıyor hmnsnskym millet diyor sadece tesla'larda var bu ayarsızlık. alakası yok. marka/model farketmeksizin hepsinde var. (sonradan takılan apaçi stayla LEDleri hiç söylemiyorum bile) Astigmat var mı? Cumartesi günü saat 21:37 CandleGarden tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 06:23 Sonradan takılanlar insan gibi LED far falan değil. Onların hepsini durdurup dövesim geliyor. Kendiliğinden kararan aynayı nimet haline getiriyorlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 17:22 (düzenlendi) 1965 Shelby GT 350 debuts On 1/25/2025 at 16:36, CandleGarden said: hele bide arkadaki yuksek picupsa sanki ciplak gozle gunese bakmis gibi. 2 dakika önce, Hugh Bullet said: 1965 Shelby GT 350 debuts hele bide arkadaki yuksek picupsa sanki ciplak gozle gunese bakmis gibi. Pazartesi günü saat 17:25 Hugh Bullet tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce 1920 Mazda car company founded Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 38 dakika önce 3 hours ago, Hugh Bullet said: 1920 Mazda car company founded 2023 - yillarca basiretsizligi yuzunden komik satis rakamlari olan mazda turkiye'den cekildi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 dakika önce 27 dakika önce, infestor said: 2023 - yillarca basiretsizligi yuzunden komik satis rakamlari olan mazda turkiye'den cekildi Bilmiyordum Türkiyeden cekilğini. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş