Mesaj tarihi: Salı günü saat 21:30 4 hours ago, Whooosh said: Adam da dedi ki valla kardeş ben de frene basmadım, benim araç da kendi kendine durdu ooooo m. Night shyamalayan twisti olmuş tam 🤣 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 13:41 Cinliler elektriklide digerlerine diz cokturmeye basladi... Dune kadar burnundan kil aldirmayan VW, ID4'u liste fiyatinin da altina 1.580.000 TL'ye satmaya basladi... Simdi sira ID7'ye geldi onun da full versiyonunu (884km'ye kadar menzil, 210kW, 286PS) %60 OTV dilimine sokup 2.796.000 TL liste fiyati ile getirmisler... Sektorde ayakta durmak isteyen Cinlilere ayak uyduracak mecburen... Dun de Honda ve Nissan'in ortak bir cati altinda birlesme icin gorusmelere basladigi haberi cikti... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 17:03 Lucid Cok guzel, teknolojileri cok ilerde bir araba. Su siralar problem fiyatinda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 18:48 1 hour ago, Hugh Bullet said: Lucid Cok guzel, teknolojileri cok ilerde bir araba. Su siralar problem fiyatinda. Lucid vb. Amerikan üreticilerinin çoğundan bi bok olmaz. Ancak çok yüksek fiyata lüks segmentte veya lüks taklidi yapan segmentte müşteriye araç ittirirler. Başka bişey değil Batarya maliyetlerinden dolayı Tesla da voku yiyebilir ileride Hugh Bullet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş