Mesaj tarihi: Ekim 7 14 hours ago, Whooosh said: Sanırım akü kapasite oranı 70A ve altı bir değer giriliyse start/stop devre dışı kalıyor. akünün iç direnci belli bir seviyenin üstüne çıktığında start/stop sistemini devre dışı bırakıyor araçlar. 2-3 sene sonra devredışı kalır yine. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7 1913 Moving assembly line debuts at Ford factory Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9 1988 Rotary engine inventor Felix Wankel dies Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9 58 minutes ago, Hugh Bullet said: 1988 Rotary engine inventor Felix Wankel dies sağlam naziydi feliks emmi. (soldaki gözlüklü) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9 12 dakika önce, infestor said: sağlam naziydi feliks emmi. (soldaki gözlüklü) 13 dakika önce, infestor said: sağlam naziydi feliks emmi. (soldaki gözlüklü) Hımmmmmmmm, bilmiyordum 3 dakika önce, Hugh Bullet said: Hımmmmmmmm, bilmiyordum Yes, Felix Wankel was a member of the Nazi Party and held high-ranking positions in the organization during World War II: Membership Wankel was a member of the Nazi Party and was admitted to the SS in 1940. He was an Obersturmbannführer, which is roughly equivalent to a lieutenant colonel. Position Wankel was a professor at the Technical University of Berlin from 1943 until the end of the war. Support Wankel received support from the German Aviation Ministry and private corporations during World War II Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 14 70.000 - 80.000 euroya A3 satiliyor ulkede ... Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 14 Bana sorarsanız satılıyor olması değil alınıyor olması şaşırtıcı olan. SEP, iceice, wazzap and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 18 1933 R. Buckminster Fuller tries to patent his Dymaxion Car Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4 TiesTorN and Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5 On 11/3/2024 at 19:25, infestor said: Benim arabada bazi menu secenekleri araba giderken kullanilmiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7 50‑Plus Years of Hollywood’s Coolest Movie Cars Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 12:18 BYD fiyatlari acikladi ama bu fiyatlarla Turkiye'de iddia ettikleri gibi "game changer" filan olabilirler mi bilemedim... [ https://x.com/hbolkan/status/1857390450380042298 ] ... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 13:29 1 hour ago, JardeL said: BYD fiyatlari acikladi ama bu fiyatlarla Turkiye'de iddia ettikleri gibi "game changer" filan olabilirler mi bilemedim... [ https://x.com/hbolkan/status/1857390450380042298 ] ... Gidip başka marka alır en azından vergisini verdim derim bu fiyatlara BYD almak yerine. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 15:33 1965 Craig Breedlove sets new land‑speed record Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş