Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Würth enjektör temizleyicinin hangisi almalı? CR-DİZEL YAKIT SİS. VE ENJEKTÖR TEM. - 300ML mi? https://shop.wurth.com.tr/dizel-enjektor-temizleyici-300ml yoksa CR DİZEL ENJEKTÖR TEMİZLEYİCİ 150ML mi? https://shop.wurth.com.tr/dizel-enjektor-temizleyici-150ml Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 300 cc'lik olanı alın ve gg gibi sitelerden alın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Ben n11.com ' dan almıştım ancak daha ziyade kendi sitesinden alınması taraftarıyım aslında. tamam belki uygun alınabiliyor ama bana gelen 2 kutuda da darbeliydi. Hadi onu geçtim ürünün kendi orijinal ambalajı mevcut değil. Kutu üzerinde bakılırsa son kullanma tarihine bakın yazıyor ama ambalaj olmadığından tarih falan göremedim. Belki adamın elinde geçmiş tarihli bir ürün var, kimyasal sonuçta araca zarar verme riskide olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Benim aldığım tüplerin tamamında son kullanma tarihi vardı. Ambalajdan kastı tüpün kendisi. Würth'ün de farklı bir şekilde göndereceğini sanmıyorum, onlar da muhtemelen sadece tüp gönderecekler. Würth'ün ürünlerinin ayrı bir ambalajı olmuyor, aslında bu tür ürünlerin (yakıt katkıları, oto cila-şampuan vb tüm oto kimyasalları) hiç birinin ayrı bir ambalajı olmuyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Ayrı ambalajdan kasıt, ürünün dışında ki streç kaplama falanda olabilir o niyetten sölemiştim. Bi ihtimal onun üzerinde yazan falandır diye söylemek istedim aslında. Kutunun herhangi bir yerinden son kullanma tarihi yok çünkü. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Dediğim gibi bu tür ürünler genelde ambalajsız olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 27.11.16 tamam da 10M ne acaba? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Bu 271116 üretim parti kodu yerine de geçebiliyor bildiğim kadarıyla, 10M de bu parti koduna ek bir tanımlama olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Kesin içinde mazot var. ÖTV de koyuyor adamlar fiyata Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 n11.com'dan 300 ml olanından 2 tane aldım. Kargo dahil 49,98 tl'ye geldi. Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 On 8/18/2015 at 15:25, Hamso said: Kesin içinde mazot var. ÖTV de koyuyor adamlar fiyata İçeriğinde kerosen var... (petrol) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Faydasını alırsın muhakkak aracında biraz tıkanıklık vs varsa canlanır kesin Yakıt olarakta fabrika değerlerine daha uygun sonuçlar alırsın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Ben kargo hep bedava diye km si gelince aliyorum. 5000km oldu. Suan elimde kutu, yeni geldi. Depoyu doldurunca katacağım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 Aracımın şanzuman yağı ne durumda bunu öğrenmek istiyorum. Bunu kontrol edebilen bir makine vs var mı? Yağ seviye çubuğunda seviye optimumda. Ancak yağlayıcı özelligi ile ilgili nasil bir sonuca ulasabilirim.Yoksa emin olamayacaksam değişim mi yapayım?Yada şöyle bir ürün kullanıp yoluma devam mı edeyim? Bu arada aracımın kullanma klavuzunda şöyle bir tabir var otomatik şanzuman yağı için: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2015 On 8/18/2015 at 14:01, Griffon said: 27.11.16 tamam da 10M ne acaba?2 yıl öncesinin 10. Ayı olabilir.27.10.14 üretim gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Gecen gun XC90 kullandim, aracin ici disi sahane yalniz 2.0lt 225hp - 470Nm torku olan motor sanki az gelmis gibi... Artik sanzimanla mi alakali motorla mi anlamiyorum o kadarini da cansiz geldi bana... Yalniz ici disi sagi solu onu arkasi dehset olmus aracin... Bu arada arac 2750kg* ki X5 2100kg , Q7 2070kg filan gozukuyor yalan degilse... Bu kadar fark olmasi normal gelmedi, digerleri bir dumen mi yapiyor acaba verilerde... *Teknik verilere baktim aracin agirligi 2130kg ama 8 vitesli Geartronic otomatik sanzimanli aracin agirligi 2750kg olarak gozukuyor... Manueli yok zaten... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 @@JardeL Biri Alüminyum diğeri çelik... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 2007 focusumda debriyaj değişirken ön amortisörlerin yağ kaçırdığını gördük. önceki aracım tarihi eser kmsi kaç yüzbin olduğu belli olmayan suzuki swiftte amortisörler hala canavar gibiydi. focus 75000 de. amörtisörler pert. arkadan bilye sesi geliyor(muş). yani bu araba 200k kmyi görmeden heryeri değişecek sanırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 On 8/28/2015 at 22:21, JardeL said: Gecen gun XC90 kullandim, aracin ici disi sahane yalniz 2.0lt 225hp - 470Nm torku olan motor sanki az gelmis gibi... Artik sanzimanla mi alakali motorla mi anlamiyorum o kadarini da cansiz geldi bana... Yalniz ici disi sagi solu onu arkasi dehset olmus aracin... Bu arada arac 2750kg* ki X5 2100kg , Q7 2070kg filan gozukuyor yalan degilse... Bu kadar fark olmasi normal gelmedi, digerleri bir dumen mi yapiyor acaba verilerde... *Teknik verilere baktim aracin agirligi 2130kg ama 8 vitesli Geartronic otomatik sanzimanli aracin agirligi 2750kg olarak gozukuyor... Manueli yok zaten... 2130 kilo nerde yazıyor ki? Otomatik viteste fark 600 KG olmaz yahu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Yanlış yazılmıştır. 2750KG o araba için çok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 On 9/2/2015 at 21:17, Mr.Smith said: 2007 focusumda debriyaj değişirken ön amortisörlerin yağ kaçırdığını gördük. önceki aracım tarihi eser kmsi kaç yüzbin olduğu belli olmayan suzuki swiftte amortisörler hala canavar gibiydi. focus 75000 de. amörtisörler pert. arkadan bilye sesi geliyor(muş). yani bu araba 200k kmyi görmeden heryeri değişecek sanırım. Hocam sanırım Ford'larda ön takım hep zayıf. Ben Taunus zamanından 4-5 sene öncesine kadar pek çok Ford kullandım (Taunus, 2 farklı Focus I, 2 farklı Focus II, Fiesta), çoğunda ön takım problemiyle karşılaştım. Hatta Fiesta Ankara'da şehir içinde kullanıldığı halde aks kırmıştı! Üstlelik ben araçlarımı her zaman yumuşak ve sakınarak kullanırım, kesinlikle kırıcı kullanmam. 2008'den beri sağlam değil denen Fransız araçları kullanıyorum, ön takımla ilgili hiç bir sorun yaşamadım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Suradan bakinca Gross Vehicle Weight 2750KG gozukuyor; http://www.volvocars.com/uk/buy/sales/car-comparison-tool ... Gross dedigi max. agirlik sanirim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 4 gün boyunca 2015 kaşkay dci manuel kullandım. berbat bir araba. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 İç hacmi berbat. 120km de savrulması berbat. Yol tutuş güven vermiyor genel olarak. Motor yeterince güçlü onda bir sıkıntı yok. Ancak ön taraf yeterince basmıyor olsa gerek benim astra ile zorlanmadan kalkış yaptığım gölbaşı yokuşunda zorla kalktı yerinden araç. İç hacim kesinlikle boyutlarını yansıtır değil. Bir bavulla bagaj doluyor resmen. Halbuki ben zottiri pejo 301 in bagajına yığıyordum 3 tane kocaman bavulu. Bu arada arabayla 2500KM yol yaptım (Ankara-Mardin ve şehir içi kullanımları) tecrübelerim bunlar üzerinedir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş