Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 On 20.03.2022 at 19:56, Altan Yoklar said: 2 kişiye ps5 yerine xbox alın dedim ne indirelim diye sorduklarında ne diyeceğimi bilemedim. Serious Sam 4 Just Cause 4 Subnautica Gears of war 4 Bunları önerdim ama subnauticayı hiç oynamadım sadece duymuşluğum var , GOW da xbox'ın olmazsa olmazı sanırım ondan önerdim. Dayanamıyorum söylemem lazım maalesef en kötü oyunları önermişsin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 2 saat önce, Squall said: Dayanamıyorum söylemem lazım maalesef en kötü oyunları önermişsin. 😲 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 4 saat önce, Altan Yoklar said: 😲 Altancığım, şu senin PS5'i kutulayıp yollasana bana. Madem kulllanmıyorsun, bir işe yarasın alet Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 1 dakika önce, Najaz said: Altancığım, şu senin PS5'i kutulayıp yollasana bana. Madem kulllanmıyorsun, bir işe yarasın alet Ne oynayacaksın ps5'te? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Just now, Altan Yoklar said: Ne oynayacaksın ps5'te? Allah nasib ederse, Ghost of Tuşima ile Horizon Forbidden West. Altan Yoklar and Omfs beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Ok bir bakayım onlara, HFW alamam da belki Şuşima'nın Hayaletini ikinci el bulurum. Bu arada Horizon Zero Dawn var daha oynamadım. Ona başlayayım bari. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Game Pass'e rakip. Link Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Fiyatlar ne kadar guzel oyle. Bir de anlamadigim bir kisim var. xbox ta forza 5 ciktiginda mesela hemen game pass sayesinde oynayabildik. Sony studyolarinin oyunlari da boyle olabilecek mi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Psplus extra'nın senelik ücreti psplus'tan %50 fazla. Getirisini tam olarak incelemek lazım. Psplus üyelerine bir yenilik yok avuçlarını yalasın demişler anlaşılan Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 30, 2022 11 hours ago, Atrin said: Fiyatlar ne kadar guzel oyle. Bir de anlamadigim bir kisim var. xbox ta forza 5 ciktiginda mesela hemen game pass sayesinde oynayabildik. Sony studyolarinin oyunlari da boyle olabilecek mi ? Oyunları, çıktıkları gün bu sisteme sokma planları yokmuş. PS CEO'su Jim Ryan, bunun oyun kalitelerini düşüreceğini söylemiş. Quote [In terms of] putting our own games into this service, or any of our services, upon their release... as you well know, this is not a road that we've gone down in the past. And it's not a road that we're going to go down with this new service. We feel if we were to do that with the games that we make at PlayStation Studios, that virtuous cycle will be broken. The level of investment that we need to make in our studios would not be possible, and we think the knock-on effect on the quality of the games that we make would not be something that gamers want. https://www.gamesindustry.biz/articles/2022-03-28-playstations-jim-ryan-our-games-could-suffer-if-we-put-them-straight-into-ps-plus Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 şimdi eski "PS Plus" sistemi üyesiyiz, ucuz ucuz almıştık. benim merak ettiğim az bir fark daha ödeyerek bunu "PlayStation Plus Extra" sistemine upgrade etme imkanımız olacak mı ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Arkadaşım başlığına yazdık, orada konuşsanıza Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 4 hours ago, wazzap said: Arkadaşım başlığına yazdık, orada konuşsanıza nereye yazdın montezuma link ver link... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 7 hours ago, stardust said: nereye yazdın montezuma link ver link... https://www.cursedhardware.com/topic/4585-playstation-muhabbetleri/?do=findComment&comment=131563 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 A101, PS5 satmaya baslamis; Digital Surum - 14.999 TL Normal Surum - 14.499 TL Digital niye daha pahali onu anlamadim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 A101 fiyatı yanlış yazmış olmasın? Gerçi şimdiye kadar düzeltirlerdi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 On 11/30/2021 at 14:44, JardeL said: 2023'e kadar almistim 1-2 sene evvel ama kurlar boyleyken, yillik uyelik neredeyse 160TL / $12'a inmisken almamak enayilik olurdu... Sunu PS Plus Essential'dan Deluxe'e yukselttim, 545TL odedim... Fiyati neye gore hesapliyor bilemedim ama dogrudan Deluxe almak yerine Essential alip yukseltmek daha ucuza geliyor sanirim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 (düzenlendi) xbox kontrülcü fiyatları neden bu kadar artmış. Neredeyse geçen seneki series s konsol fiyatına satılıyor. 8.nesil fiyatları daha makul o yüzden almayı düşünüyorum series s cihazda kullanacağım. Fiyatlar düşer mi ? Alabileceğim düzgün satıcı da bulamadım. Ağustos 20, 2022 Omfs tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 4 minutes ago, Omfs said: xbox kontrülcü fiyatları neden bu kadar artmış. Neredeyse geçen seneki series s konsol fiyatına satılıyor. 8.nesil fiyatları daha makul o yüzden almayı düşünüyorum series s cihazda kullanacağım. Fiyatlar düşer mi ? sony'de de artış var. pek düşeceğini sanmıyorum. konsolu olabildiğince en ucuza satıp aksesuarlardan asıl parayı kazanmaya çalışıyorlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 4 minutes ago, Omfs said: xbox kontrülcü fiyatları neden bu kadar artmış. Neredeyse geçen seneki series s konsol fiyatına satılıyor. 8.nesil fiyatları daha makul o yüzden almayı düşünüyorum series s cihazda kullanacağım. Fiyatlar düşer mi ? Seçime kadar hiçbir şeyin fiyatı düşmez bizde, muhtemelen daha da yükselir. Yeterince uyguna bulabiliyosanız alın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 Amazon Globalde'de satan yok. Bence üretim kısmında bir sıkıntı var. Düzgün satıcı bulamıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Bekledim ve denk getirdim sonunda. İhtiyacı olan kaçırmasın. Yakınınız adına alabilirsiniz öğrenci/öğretmen belgesi istiyor. Anında kontrol edip onayladı. https://www.pt.com.tr/microsoft-xbox-kablosuz-oyun-kumandasi-siyah-9-nesil-qat-00002 SEP and Idefix beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2022 Kökünü kurutmuşlar. 🤷♂️ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 3, 2022 On 25.08.2022 at 22:38, Peregrine said: Kökünü kurutmuşlar. 🤷♂️ Tekrar stokta. https://www.pt.com.tr/microsoft-xbox-kablosuz-oyun-kumandasi-siyah-9-nesil-qat-00002 Peregrine and Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş