Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 1 hour ago, Najaz said: Last of Us 2 haricinde bende var hepsi kutulu olarak. Gönderebilirim sana Altuğ sana borçluyum zaten. senden almam pahalıya gelir ps: saat başı şu aleti alabileceğim mi bakalım, boşuna heveslenmiyorum inşallah. psn plus mı alıp denesem 3 aylık 100 lira bişey değil sanki. ama misal last of us remastered, konsolu satsam bile kutulu oyun koleksiyonumda kalsın istediğim bir oyun, psn plus ile nasıl olacak bu işler... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 yaşadığım hayalkırıklığının boyutlarını birazdan tarif etmeye çalışacağım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 @stardust yakalayabildin mi bir tane amazon'dan? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 25, 2020 10 minutes ago, Najaz said: @stardust yakalayabildin mi bir tane amazon'dan? belki 10 kez, amazon'un sattığı 8299 lira'lık fiyattan sepete ekledim. her şey de hazırdı, adres, kredi kartı numarasını kaydetmem normalde onu bile kaydetmiştim ama yok. ileyleyince hep sepetten yok oldu. yani biliyorsun beni böyle fırsatları kaçırmam, F5 tuşunu çürütmeye başladım 6'ya 5 kala, yakaladım da aslında ama, bir pislik döndü mutlaka, ben alamadıysam normal bir kullanıcı hiç alamamıştır. ya böyle çok komik 10-20 stok açıldı ya da turuncu forumdaki komplocu kardeşlerin demesiyle botlara aldırttılar. insani olarak almak mümkün değildi. belki bir şekilde biri iptal olur, kredi kartından döner falan diye yine de üşenmeden yarım saat boyunca refresh yaptım ama sonuç üzücü. müşteri temsilcisine bağladım durumu anlattım, özür falan diledi ama ne stok bilgisi verebiliyor, ne tarih ne de başka bir şey. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 (düzenlendi) @stardust DH de yazdığına göre Amazon'da bugün saat 18.00'de 50 tane stokla yeniden satılacakmış. Belki ikinci şans işe yarar. Aralık 26, 2020 Thustu tarafından düzenlendi stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 amazon.de ile fr'ye bakıyorsunuz değil mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 1 hour ago, Thustu said: @stardust DH de yazdığına göre Amazon'da bugün saat 18.00'de 50 tane stokla yeniden satılacakmış. Belki ikinci şans işe yarar. Sağol, yine 1 saat f5'e basarak geçecek desene 38 minutes ago, wazzap said: amazon.de ile fr'ye bakıyorsunuz değil mi? Ben dışarıdan alacağım sonra yine, bu aldığımı Türkiye faturalı/garantili diye satarım dışarıdan alabilirsem. Ocak ayının ilk yarısını tamamen boş planlamışlar bana, oylanacak bir şey lazım evde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 50 tane stok nedir ya, şaka mı bu... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Şu ekran sadece 15 saniye durdu stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Yurtdışından alabilecek bir sürü arkadaşınız yok mu? Neden yurtiçinden almaya çalışıyorsunuz? Sırf bu çakallara alet olmamak için almazdım buradan. Kuzeni bekliyorum gelecek bir ara ona getirteceğim zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 2. Dualsens'i hediye etti, bu da amazon'un büyüklüğünden... 21 minutes ago, Altan Yoklar said: Yurtdışından alabilecek bir sürü arkadaşınız yok mu? Neden yurtiçinden almaya çalışıyorsunuz? Sırf bu çakallara alet olmamak için almazdım buradan. Kuzeni bekliyorum gelecek bir ara ona getirteceğim zaten. reseller'dan almadım ki, sonuçta TR resmi fiyatı, faturalı garantili, benim önümdeki 3 hafta tamamen boş, evdeyim ondan aldım. yurtdışından aldırma imkanım var, yurtdışından uygun fiyata aldırırsam ya onu sıfır diye, ya da bu aldığımı TR garantili diye -hangisi daha çok para ederse- satarım. JardeL, wazzap, Najaz and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 @stardust Güle güle kullan; DH'deki ölücülerden birine gitmemesi güzel oldu Oyunları kargolayabilirim istersen önümüzdeki hafta. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 Hayırlısı olsun stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 teşekkürler, ben Altuğ da aldı sandım ama almamış. ben dünden tecrübeli olduğum için herşey hazırdı, stoğu görüp siparişi kesinleştirmem toplamda tam 5 saniye sürdü. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 @Altan Yoklar belki daha yüksek fiyattan aldın sandıysan şunu da koyayım, çakallardan değil, amazon'un kendisinden aldım, 2. dualsens'i de hediye etti üstüne. yine de fiyat mantıklı mı ? değil. korona olmasa ve 3 hafta boşluğum olsa, eşim evde oturtmayıp tatile gidelim diyecekti, çok daha fazla para gidecekti. o yüzden benim açımdan bu şartlar altında kabul edilebilir. muhtemelen 4-5 oyun oynayıp, hevesimi alıp satarım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 (düzenlendi) İçimdeki garip sesler yurtiçinden iğne alma diyor-ne işe yarayacaksa? Ek: Çakallar derken 12 bine satan gittigidiyorculardan bahsetmiyorum. Vergi falan ne bileyim işin suyu çıktı ... Fiyat iyi , zaten yanında ya oyun oluyor ya da 2.kol. Neyse fakirlerin oyun evrenine tekrar hoş geldiniz. Ps3 vardı di mi sizde. Aralık 26, 2020 Altan Yoklar tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2020 aynen ps3 ile xbox 360 vardı. sadece exclusive'leri görmek için aldım, duruyorlar öyle kutuda. Vaktinde satsaydım aslında para da etmezler şimdi. 7 minutes ago, Altan Yoklar said: Neyse fakirlerin oyun evrenine tekrar hoş geldiniz. , zavallı pis fakir peasant konsolcular ne çileler çekiyor bir deneyimlemek istedim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 @stardust ikinci şans işe yaramış hayırlı olsun. Eh artık haber verici komisyonumu da alırım. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 2 minutes ago, Thustu said: @stardust ikinci şans işe yaramış hayırlı olsun. Eh artık haber verici komisyonumu da alırım. olur, steam'den ya da başka bir yerden indirimli ufak bir oyun alabilirim Thustu beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Amazon o fiyata ikinci kolu nasil verdi ben onu cozemedim iki kol + ps5 8300 e cok iyi fiyat. Dualsense 900-1100 tl arasi satiliyor stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 59 minutes ago, Atrin said: Amazon o fiyata ikinci kolu nasil verdi ben onu cozemedim iki kol + ps5 8300 e cok iyi fiyat. Dualsense 900-1100 tl arasi satiliyor yazılı bir açıklama yok, kargo takibi fotoğrafında gözüküyor. gelsin görelim bakalım umarım yanlış fotoğraf koyduk demezler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 . Nasıl bir hype peşindeyiz? Neyin gazı bu , nasıl bir estetik yoksunluğu?https://www.amazon.com/Vertical-Cooling-KIWISMART-Controller-Controllers/dp/B08LN265RX Sony ps6'yı lütfen tofaş şahin gibi yap . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 48 minutes ago, Altan Yoklar said: PS4 Pro için böyle bişey yapsalarmış ya zamanında. PS5 sessiz sakin çalışıyor zaten, ne gerek var ek soğutmaya... God of War'u açınca insan kendini Sabiha Gökçen'de gibi hissediyor. 1 hour ago, stardust said: yazılı bir açıklama yok, kargo takibi fotoğrafında gözüküyor. gelsin görelim bakalım umarım yanlış fotoğraf koyduk demezler. Yazılı olarak özellikle belirtilmediyse 2. kol çıkmayabilir. Amazon'un kendi sattığı bazı ürünlerde bile böyle hatalı şeyler oluyor. Aslında iyi olan bir ürünün puanı tek yıldız olunca merak edip bakmıştım. İnsanlar görsele bakıp almış, öyle çıkmayınca da yapıştırmış 1 yıldızı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Olabilir evet, büyük bir beklenti içine girmedim ben de o yüzden. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 @stardust hahaha teşekkürler. Abuk subuk al-satçılardan ziyade gerçekten kullanacak birinin satın almış olması yeterli benim için. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş