Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Selamlar, Upgrade'den dolayı 2.5 aylık tertemiz kartımı satışa çıkarttım. 19.04.2018'de Vatan'dan almıştım, daha toz bile yok üzerinde. Oldukça sessiz ve serin çalışıyor kart. Performansı da hiç fena değil. 3DMark puanım: https://www.3dmark.com/fs/15581026 MSI'ya kayıtlı, toplam 3 sene garantisi var. Şu an 2150TL civarında Vatan'da ama ben aldığım fiyat üzerinden ikinci el fiyatı belirledim. Fırsatçılığa gerek yok yani Turuncu foruma 1800TL olarak koydum ilanı, CHW dostlarına 1700TL diyelim. Belki ufak birşeyler daha yaparız kim bilir Ankara'dayım, isteyene elden teslim, istediğim fiyatta pazarlık yapılmazsa da kargo benden olsun... @Najaz Helal parayla alındı, alan hayrını görür Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Helal parayla alınan kartlar Doom'da %25 daha fazla FPS veriyor. İblislere karşı mücadelede en doğru seçim! MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Kart satılmıştır... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş