Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 (düzenlendi) Bir arkadaşım iMac satıyormuş, benden rica etti forumlara vs. koymam için. Cihazın özellikleri şöyle: https://everymac.com/systems/apple/imac/specs/imac-core-i5-2.3-21-inch-aluminum-mid-2017-specs.html Cihazın fotosu elime geldi. Fiyat araştırması yapıldı uyarılar üzerine ve 4200 TL'de şu an için karar kılındı. Çok az kullanılmış bir cihaz. Nakit sıkıntısından dolayı satılıyor. Mayıs 28, 2018 ObiWan tarafından düzenlendi fiyat güncellemesi, foto ekleme Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 @Najaz'a üzülerek katılmak zorundayım, bu modelin 2018 versiyonu 4600 TL ve 100 TL chippin para iadesi var, hatta chippin'e ilk defa üye olduysan 20 TL ve çevir kazan uygulaması vasıtasıyla en az 21 TL indirim de var ürünü alırken. Link Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Valla ben onun yalancısıyım fakat 7000 TL'ye alınmış gibi bir ifade var. Demekki ya bana aktardığı bir modelde sıkıntı var ya da sallıyor. Neyse bir ara gidip bakacağım, fotolarını falan çeker, ilanı güncellerim gelişmelere göre. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 @ObiWan kaç gün oldu fiyat bekliyoruz. Nerde bu devlet! Nerde insanlık!!! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 @Najaz, almak istiyorsan alsana direkt 1tıkla2kazan'dan, bu fiyatları zor görürüz bir süre sonra. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 @pentaman Hocam ben temiz kullanılmış 2. el ürünü ölü fiyata 1tıkla5kazan şeklinde almak istiyorum pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Fotoları ekledim, fiyatı düzelttim. Yanlış anlaşılmaları gidermek amacıyla yeni başlık mı açayım yoksa aradaki muhabbeti mi silelim bilemedim? Şu an sanki 4200 TL de çokmuş gibi bir algı olmasın başlığa yeni bakan birisi için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 On 25.05.2018 at 17:18, pentaman said: @Najaz, almak istiyorsan alsana direkt 1tıkla2kazan'dan, bu fiyatları zor görürüz bir süre sonra. Öngörü böyle bir şey ObiWan and pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Gülümsedim bu başlığı tekrar görünce. Mac'in akıbetini ben de bilmiyorum ama kesin gitmiştir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş