Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Görünen o ki Apple ve Google'dan sonra Steam de deli dumrul vergisine tabii oluyor. Habere göre şimdilik bir artış görünmüyor ancak her an steam fiyatlarında bir artış gerçekleşebilir gibi... http://www.hurriyet.com.tr/steame-kdv-zammi-soku-40748666 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Şu sayfadaki tabloya göre 15 Şubat 2018 tarihinden itibaren %18 vergi fiyatlara Dahil olarak görülüyor. Ben henüz ciddi bir fiyat değişikliği görmedim ama mutlaka bazı fiyatlar değişecektir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 valla yorum yapacak kelime bulamıyorum artık, aklınızdan geçen küfürleri boşluklara doldurun ........... .......... ...................... ....... .................. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 (düzenlendi) @TiesTorN biraz daha nokta ekle bana yetmedi yarıda kesildi küfürüm Şubat 22, 2018 Atrin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 (düzenlendi) . Şubat 22, 2018 wazzap tarafından düzenlendi Konu sapıtacak demiştim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 1 hour ago, wazzap said: Hüloğ sever değilim de o kadar ülkeye vergi verip de bize vermemesi anormal değil mi zaten? Konu yine sapıtacak ama yazamadan edemedim. alım gücü seviyemiz diğer ülkelere yaklaştığı gün haklı olabilirsin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 (düzenlendi) . Şubat 22, 2018 wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Devletin benden aldığı verginin hizmet olarak bana geri dönüşü 0'a yakın olduğundan %18KDV ödemek yerine %18 ucuza oyun almayı tercih ederim şahsen. SEP, TiesTorN, rammstein and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 (düzenlendi) @sCoRPion_tr +sonsuz. Verginin geri dönüşü olsa insanlar bu kadar şikayetçi olmaz. Şubat 22, 2018 rammstein tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Ben hep 60 TL' lik oyun aldığım için beni etkilemiyor. TatanQa, Atrin and ZvAnA beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş