Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Sony vaio laptop tamiri yapabilecek, ya da herhangi bir laptop diyelim, iyi bir servis bilen var mı acaba? Daha önce hiç yaptırmadığım için bilgim yok açıkçası. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Naptın yaktın mı makineyi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 benim şahsen laptopla işim olmaz da, bir tanıdık soruyor o yüzden Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Kadıköy'de EXA'nın karşısındaki SIFIR HATA firmasına gidebilirsiniz, burasu şubesidir merkezi eksen bilgisayarın orada sokağın bitişinde solda, yaklaşık 8 sene olacak sıkıntısız iş yapıyorum tavsiye ederim. TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 (düzenlendi) 9 saat önce, mehmetclk said: Kadıköy'de EXA'nın karşısındaki SIFIR HATA firmasına gidebilirsiniz, burasu şubesidir merkezi eksen bilgisayarın orada sokağın bitişinde solda, yaklaşık 8 sene olacak sıkıntısız iş yapıyorum tavsiye ederim. Ben de burayı tavsiye ederim. Şubat 7, 2018 KillerKenny tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 (düzenlendi) 22 hours ago, TiesTorN said: benim şahsen laptopla işim olmaz da, bir tanıdık soruyor o yüzden Nasıl ya? İş için ya da üniversitede felan da mı laptop kullanmadın? Ben laptopsuz bir hayat düşünemiyorum. Şubat 7, 2018 rammstein tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 iş için iş yeri laptop veriyor zaten. amerikada bir kere laptop gerekmişti 1 haftalığına, onda da best buy'dan alıp, 1 hafta kullanıp sonra iade etmiştim beğenmedim diye kişisel laptopum yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş