Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 (düzenlendi) 47 dakika önce, atp said: Ben şu an denedim çalışıyor bende. Türkcell hat üzerinden. bende çalışmıyor. bende de turkcell var. kafamda deli sorular Nisan 27, 2018 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Evde superonline fiber var, dün android tablete yüklü windscribe uygulamasından baglanabilmistim. Şimdi turkcell ile denedim gene baglanabildi. Bu arada telefonumda android. Siz acaba ios apple üzerinden mi kullanıyorsunuz? Bir fark yaratacağını zannetmiyorum ama .. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 evet ios üzerinde. ancak çalışmıyor turkcell hattım ile. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Ben vodafonedan bağlanıyorum genelde hep Romanya üzerinden alıyor. Geçenlerde bi İsviçrede vardı boşluk, bi kaç gün öncede Batı Amerika buldu. Romanya üzerinden bağlandığımda internet daha dandikleşiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 eve geldim. superonline fiber ile de bağlanmıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Benim VDSL(TT) ve android(vodafone) bağlantılarımda sorun kalmadı. Eskisi gibi sorunsuz bağlanabiliyorum yine. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 3 saat önce, jackjoker said: eve geldim. superonline fiber ile de bağlanmıyor. Şimdi tekrar deniyorum , bağlanıyor şu anda da . Arttık sizinle ne alıp veremediği var bilemiyorum ama .. Bir şekilde çalışıyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 (düzenlendi) inf@kasa:~$ windscribe port Usage: windscribe port <port> Default port: 443 Available ports: 443 80 53 1194 54783 inf@kasa:~$ windscribe protocol Usage: windscribe protocol <protocol> Default protocol: udp Available protocols: UDP STEALTH TCP superonline kullanicisi olarak her baglandigimda degisik kombo (port ve protocol) denemem gerekiyor. server location da dahil olmak uzere (en iyi baglanti olarak sundugu romanya hic baglanmazken, isvicre cosabiliyor mesela) Nisan 27, 2018 infestor tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Bende de ios ta turkcell uzerinde ve wifi olarak superonline uzerinde baglanmiyor superonline uzerinden pc de chrome eklentisi calisiyor ama.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 1 saat önce, CaRaBeeN said: Bende de ios ta turkcell uzerinde ve wifi olarak superonline uzerinde baglanmiyor superonline uzerinden pc de chrome eklentisi calisiyor ama.. aynı durumdayız. engellemişler. ancak chrome eklentisinde bağlanıyor olması ilginç. yakında o da bağlanmaz. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Rusya 'da Google Cloud, Digital ocean vs de yasaklanmış. Dolayısı ile oralara vpn server kurma yolu da kapanabilir. Russia bans Google Cloud, Amazon, Azure, Digital Ocean, Online.net, Hetzner, OVH, others https://www.lowendtalk.com/discussion/142577/russia-bans-google-cloud-amazon-azure-digital-ocean-online-net-hetzner-ovh-others Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Ooo bizimkiler hemen aynı şeyleri devreye sokar Gerçi Rusya'da bunların alternatifleri zaten vardır Rus bazlı şirketler için. Fakat bizimkiler burada benzer bir şey yapsa sıkıntı olur. Çünkü bir çok şirket bu hizmetleri kullanıyor ve alternatifi yok. Bu arada ben NordVPN kullanmaya devam ediyorum. NordVPN support ile konuştum, obfuscated server özelliği açıkken bir kaç özel serverda rahatlıkla bağlanıp gayet iyi hızlarda VPN çözümü sunuyorlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 (düzenlendi) VPN engelleme=port bloke etme seklinde mi oluyor acaba? baska bisey aklima gelmiyor su anda cunku Nisan 30, 2018 infestor tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Bu da yalan oldu... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Nasıl yalan oldu? Evden haftasonu bağlandım? Turkcell'den telefonla bağlanıyorum. Bir mirror olmazsa diğerine mutlaka bağlanıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Bende de sorun yok. Zaman zaman farklı sistemlerde bağlantı sorunları olabiliyor ama şu an sıkıntı yok benim cephede. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Biraz önce bağlandım. Herhalde dün gece sunucularda bir sorun falan vardı. Şimdi sıkıntı yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 (düzenlendi) selamlar, bende haftasonu ios üzerinde evde kablonetten wifi ile bağlanayım dedim, bağlanıyor ama muazzam derecede yavaş bağlanıyor. sonra bir ara hızlandı sorun yoktu daha sonra tekrar yavaşladı, hatta bağlanmadı. Öyleki speedtest bile yapamadım o derece yani. Mayıs 28, 2018 srk tarafından düzenlendi infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 @srk benimki de oyle. freemium oldugu icin mi bilemiyorum artik Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Bu sorun birkaç yerde daha dile getirildi farklı platformlarda. iOS updatelerden kaynaklanıyor ama bir sonraki (windscribe veya iOS) yamada gideriyorlar. Aynı problem windows güvenlik yamalarında da olabiliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 ben hala turkcell ile bağlantı kuramıyorum iphone telefonum ile. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 superonline baglantim var...su anda sadece GB serverina baglaniyor. digerlerine de baglaniyor ama asiri yavas. gittigi yere kadar artik Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 NordVPN bir süredir tamamen yalan oldu. Ne güzel refund alacaktım, şimdi yine şansımı deneyeceğim ama zannetmiyorum. Hiçbir şekilde girmiyor, obfuscatedmış, GB'miş Ned'miş farketmiyor. Herşey bloklanmış gözüküyor maalesef. Halbuki güzel bir VPN'di ama en iyi VPN, işe yarayan VPN'dir sonuçta. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 On 03/06/2018 at 0:36 PM, infestor said: superonline baglantim var...su anda sadece GB serverina baglaniyor. digerlerine de baglaniyor ama asiri yavas. gittigi yere kadar artik 2 aydir NL serverina baglaniyorum. digerleri mafis Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Birkaç haftadır windscribe'ta sorun var sanırım. Uygulamasını kullanmak bir yana web sitelerine erişim bile sıkıntılı. Benzer bir surum gözlemleyen oldu mu? Yoksa benden veya bulunduğum yerden mi kaynaklı anlamaya çalışıyorum. Android'de strongswan ile sorunsuz kullanıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş