Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 15 hours ago, SEP said: Benzin filtresini her yıl değiştiririm (yılda en fazla 10 bin km yapıyorumdur) kısaca paranı çöpe atıyorsun her yıl... SEP and infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 53 minutes ago, TiesTorN said: kısaca paranı çöpe atıyorsun her yıl... Evet, her yıl 40 lirayı atıyorum çöpe. Para çok... Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 50 minutes ago, SEP said: Evet, her yıl 40 lirayı atıyorum çöpe. Para çok... 40 liraya benzin filtresi mi olur iyiymiş. benim arabanınki 300 tl gibi bişey. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 18 hours ago, SEP said: Benzin filtresini her yıl değiştiririm (yılda en fazla 10 bin km yapıyorumdur), kötü benzin istasyonlarını belli ettirmesi dışında bir zararını görmedim şimdiye kadar. Aynı markanın tanımadığım bir istasyonundan benzin alırsam arabada motor arızası ışığı yanıyor hemen. Benzinin bitmesine yakın bir zamanda, hep gittiğim ve bildiğim bir istasyondan benzin alınca düzeliyor. Bu, özellikle yazın çok sık başıma geliyor. hangi araba bu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2019 (düzenlendi) 2 hours ago, TiesTorN said: 40 liraya benzin filtresi mi olur iyiymiş. benim arabanınki 300 tl gibi bişey. 2011 Fabia için hep alışveriş yaptığım yetkili satıcıdan bu yıl Mayıs ayında VW grubunun kendi etiket bastırıp ürettirdiği benzin filtresini 43 liraya almıştım (çoğu VW, Seat ve Audi'lerin ortak parçası zaten). Bosch filtreler 65-70 lira, Mann filtreler de 75-80 lira civarıydı o dönem. Şimdi fiyatlar uçmuş tabii. 52 minutes ago, infestor said: hangi araba bu? 2011 Skoda Fabia 1.2 HTP. Baz model, dümdüz teneke ve plastikten. EDIT: Şimdi baktım da indirimden hala 85 liraya Mann filtre bulunuyor: https://www.aloparca.com/yedek-parca/MANN/yakit-filitresi/WK69-2/80044208 Aralık 28, 2019 SEP tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Selamlar; İstanbul Avrupa yakasında iyi bir oto elektirikçisi bilen var mı? Dün far değiştirmek için gittiğim eleman arabanın tüm elektirik sistemlerini rezil etti, sinyallerim çalışmıyor.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 aracimdaki infotainment unitesinin yazilim surumu artik cok eski kaliyor (arac 2017 model ama yazilim surumu 2015'ten kalma). android auto artik baglanmiyor. gittim guncelleme icin fiyat sordum. hayvanlar 550 lira para cekti! ulan cogu infotainment kendi OTA guncelleme aliyor bedavaya. ne pis firmaymissin sen opel. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş