Bir sonraki aracinizda arayacaginiz ozellikler...
0

Bu konuda 31 mesaj var

On 11/10/2017 at 13:03, Tesla said:

Isıtmalı - soğutmalı koltuklar

Adaptif Xenon (ya da bixenon; farklarını bilmiyorum) far

Bi-xenon ile xenon farkini surada anlatmislar; [ https://www.quora.com/What-is-the-difference-between-Xenon-and-Bi-Xenon-HID-Headlights ] ... 

Bi-xenonda tek ampul oldugu icin "uzunlari LED yapmak" gibi bir secenek yok, ben belki o ampulu LED yaparsak daha parlak olur diye dusundum ama onunla ilgili de duzgun kaynak bulamadim... 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm evet yukarıda belirtişmiş ben de listeye alayım:

otomatik bagak kapağı da iyi olur, ayakla aç (ki dışarıdan çok komik oluyor genelde kimse yokken yapmayı tercih ediyorum), sonra düğmeye bas kapansın, hatta arabadan uzaklaşınca nasıl kapıları kitliyorsa, bagaj kapağını da indirsin

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

[başka bişey ararken denk geldim başlığa. hortlatayım bari :lol: ]

tek isteğim geri görüş kamerası abi hqdefault.jpg

2023 model 0 araba aldık, baz donanım diye kamera koymamış naalet mazda. çoğu tırıvırı işime yaramayan şeyleri koymuş ama:

• katlanır yan ayna (taşrada yaşıyorum. devre dışı bıraktım. kışın zaten bozuluyor)
  • şerit takip (kendi şeridimi kendim takip edebiliyorum allaama şükürler olsun. buna muhtaç değilim. yol kenarında araç park etmiş. sola geçiyorum direksiyonu titretiyor salak. direkt devre dışı)
  • adaptif cruise control (düz vites arabada saçmalık. devre dışı)
  • kör nokta uyarı (buna lafım yok)
  • toştoş ısıtma (arabanın tek işe yarar ve tek kodaman özelliği :mrgreen:)
  • otomatik tabela okuma (çoğu zaman yanlış okuyor. giriş rampasında 50 km/h yazıyor bu salak otoyolda giderken bu benim için geçerli sanıyor)
  • otomatik uzun far (olmasa da olurdu. ama fena çalışmıyor)
  • yağmur sensörü (bu da olmasa olur. ama şikayetim yok)

bu nasıl bir aklın ürünüdür aklım almıyor. illa üst paket satmak için geri görüş kamerası koymamışlar. sadece arka tarafta olsa da  en azından park sensörü var [yazar burada şükür eder]

infestor tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 12/7/2024 at 15:46, infestor said:

[başka bişey ararken denk geldim başlığa. hortlatayım bari :lol: ]

tek isteğim geri görüş kamerası abi hqdefault.jpg

2023 model 0 araba aldık, baz donanım diye kamera koymamış naalet mazda. çoğu tırıvırı işime yaramayan şeyleri koymuş ama:

• katlanır yan ayna (taşrada yaşıyorum. devre dışı bıraktım. kışın zaten bozuluyor)
  • şerit takip (kendi şeridimi kendim takip edebiliyorum allaama şükürler olsun. buna muhtaç değilim. yol kenarında araç park etmiş. sola geçiyorum direksiyonu titretiyor salak. direkt devre dışı)
  • adaptif cruise control (düz vites arabada saçmalık. devre dışı)
  • kör nokta uyarı (buna lafım yok)
  • toştoş ısıtma (arabanın tek işe yarar ve tek kodaman özelliği :mrgreen:)
  • otomatik tabela okuma (çoğu zaman yanlış okuyor. giriş rampasında 50 km/h yazıyor bu salak otoyolda giderken bu benim için geçerli sanıyor)
  • otomatik uzun far (olmasa da olurdu. ama fena çalışmıyor)
  • yağmur sensörü (bu da olmasa olur. ama şikayetim yok)

bu nasıl bir aklın ürünüdür aklım almıyor. illa üst paket satmak için geri görüş kamerası koymamışlar. sadece arka tarafta olsa da  en azından park sensörü var [yazar burada şükür eder]

kör nokta uyarı

otomatik uzun far

adaptive cruise control (eger bu radar kontrollu, hız/mesafe yarlamasıysa cok iyi bir sey bende var ve dizlerim dua ediyor uzun yolda.)

şerit takip - cok gıcık bir sey. Hic kullanmıyorum

katlanır yan ayna - dün bir panayıra gittk, dar yerlerde pak edince bayagı işe yaradı  

"bu nasıl bir aklın ürünüdür aklım almıyor. illa üst paket satmak için geri görüş kamerası koymamışlar. sadece arka tarafta olsa da  en azından park sensörü var " -  geri görüş kamerası benim 2015 model arabada bile var.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok