Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 (düzenlendi) az önce bir adet beyaz olanından aldım. Distribütör garantili diyor ve normal fiyatı da 449 TL ama mobilden alırsanız kampanya var 169 TL ye düşüyor. Denildiği gibi orjinalse dünya üzerinde bu fiyata bulunabileceğini sanmıyorum. Not: mikrofon olmayan modeli satışta. edit, linki unutmuşum: https://urun.n11.com/kulaklik/bang-olufsen-form-2-kablolu-kulaklik-P215769577 Ekim 31, 2017 Coppermine tarafından düzenlendi MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Haber için teşekkürler. Ben de aldım bakalım bir tane, indirim kuponum da vardı 154 TL'ye geldi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Nasıl bir cihazdır bu kalite olarak ? Çok ihtiyaç olmamakla birlikte evde özellikle geceleri falan müzik/film bazende gitarı bağlayıp rahatsızlık vermeden kullanmak istediğim bir kafaüstü alayım diyorum ama ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 @Deathknight Kulaklığın Amazon yorumları gayet iyi. Yalnız bunlar on-ear tipinde. Over-the-ear tipindeki, yani kulağı tamamen saran kulaklıklar gibi ses yalıtımı sağlamaz ve bir miktar sesi illa ki dışa verir. O açıdan senin için doğru seçim olmayabilir, özellikle müziği yüksek seste dinliyorsan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 http://teknolojituru.com/2017/10/04/inceleme-gercek-bir-iskence-abidesi-bo-form-2i-inceleme/ burada ufak yada dar kafalı olanlar kullansın, kafası büyük olanlar rahatsız olacaktır demiş test eden kişi. Buna da dikkat etmek gerekli. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 1 saat önce, Coppermine said: http://teknolojituru.com/2017/10/04/inceleme-gercek-bir-iskence-abidesi-bo-form-2i-inceleme/ burada ufak yada dar kafalı olanlar kullansın, kafası büyük olanlar rahatsız olacaktır demiş test eden kişi. Buna da dikkat etmek gerekli. Soyadı "Verdi" olan birinin yorumlarına güvenmemi kimse beklemesin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Ben koca kafa olarak hiç düşünmeyeyim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Neyse es geçelim bunu ama fırsat olarak gerçekten çok iyi gözüküyormuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Dünyanın en rahatsız kulaklıklarından birine benziyor. Ucuz mal alacak kadar zengin olmayın, Black Friday geliyor. Sennheiser HD 598 alın, ömür boyu kullanın. ResetButton beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Kulaklık bugün geldi. Orijinal olduğundan tam emin olamadım, zira retail üründen farklı bir ambalajla geldi. Ben de iade talebi girdim, yarın geri gönderiyorum kulaklığı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 (düzenlendi) Bunlar benim kafama ve kulaklarıma ufak gelir. Valla Bluetooth kulaklık alın rahat edin. İnanılmaz güzel. Kasım 2, 2017 Erwin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 (düzenlendi) bende ambalajından şüphelendim ama turuncu forumdan biri BO’ya sormuş orjinal demişler, bende bunun üzerine açtım kullanıyorum, o kadar anlamam ama bu hafiflikte böyle bir ses bana şahane geldi. Ben memnun kaldım baya. Kasım 2, 2017 Coppermine tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 (düzenlendi) @Coppermine hocam kulaklığın ambalajını dikkatle incelediniz mi? Orada "County of Origin: Japan" diye bir ibare var. Country yerine County yazmışlar. Bu şekilde tipografik hatalara pek rastlanmaz böyle firmaların ambalajlarında. Ürün muhtemelen çakma. Ekleme: Evet ürün %100 çakma. Şurada 21 USD'ye satılan kulaklığın aynısı: http://headphone.china-direct-buy.com/v/4/product_detail/12896805/BANG_OLUFSEN_PLAY_FORM_2_SUPER_LIGHTWEIGHT_STEREO_HEADPHONES_YELLOW.html Kasım 3, 2017 Najaz tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Kampanya bu arada mobil indirim olmaktan çıkmış tüm genelde aynı fiyata çekmişler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 evet o çin sitesini ben bulup paylaşmıştım turuncu forumda. Ama ondan sonra da birisi o paylaştığım yazışmayı iletmiş. Mesajlaştığı kişi gerçekten de B&O istanbul mağaza müdürü, linkedin profilinde de yazıyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Az önce n11'de satış yapan mağazadan aradılar. Ürünün kutusunu açtıysanız iade almıyoruz falan dediler. Çakma ürünü müşteriye iteleme yöntemi Adamlar kumpası iyi kurmuş valla. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Bu kadar çirkin bi ürünü almak için sıraya girilmesi baya enteresanmış.. SpeedFreak beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 enteresan ben çirkin bulmadım, sesinden de memnun kaldım hatta. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Arkadaşlar az önce Bang Olufsen TR distribütörünü aradım, http://stores.bang-olufsen.com/turkey/bang-olufsen-nisantasi-showroom telefonu burada var sizde arayabilirsiniz. Ürünün orjinal olduğunu fakat eski bir model olduğunu B&O nun 1985 den beri bu kulaklıkları ürettiğini ve artık başka bir ürün ürettiği için bu modelin üretilmediğini, kendilerinin de stok temizliği için toplu olarak çıkışının yaptıklarını, kesinlikle orjinal olduğu ve kendileri tarafından garantili olduğunu söylediler. Ürün orjinaldir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Aynen bende geçen bakıyordum ama emin olamadığım için belki eksik bilgi girilmiş olabilir diye düşünmüştüm. Sanırım yeni model : Bang & Olufsen Form 2i diye geçiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 (düzenlendi) En rahatsiz sekilde nasil yapariz diye dusunup bu tasarimi ortaya koymuslar bence.. Kasım 3, 2017 Squall tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Bu işte, Türkiye dağıtıcısının da parçası olduğu bir bit yeniği seziyorum. Konuyla ilgili B&O merkezine de mesaj yazdım, bakalım nasıl bir yanıt dönecekler. İndirimsiz satış fiyatı 450 TL olan bir ürün bu kadar basit ve ucuz bir ambalajla son kullanıcıya satılamaz. B&O gibi markalar ürün sunumuna, ambalajına çok dikkat eden firmalardır. Ürünün ambalajı bisküvi ambalajından hallice, içinde hiçbir koruma-köpük vs. yok ve kutunun üzerinde de yazım hatası var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Ya o herifte işin içindedir, ya da atıyorum 50 tane gerçek olan vardır, üzeri 500-1000 tane çakmadır. Üzerinde yazım hatası olan B&O olmaz bencede. Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş