Mesaj tarihi: Mayıs 19 Cyberpunk 2077'yi bitirdikten sonra buna basladim ama bu sefer PS4 Pro'da... Soyleyecegim ilk sey; oyunun 4 sene evvel cikmis olduguna inanasi gelmiyor insanin... Grafikler inanilir gibi degil... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10 Longbow'u da aldim, bayiliyorum ok/yay isine... Skyrim'de de ayni sekilde oynamistim... Daha Act 1'i bitirmedim, yan gorevleri filan yapiyorum... Normal zorlukta oynadigim icin de kasmiyor hic... Samurayliktan cikip assassine dondum resmen ama olsun, daha zevkli... Amcamiza da ispinyoladilar mevzuyu zaten, seninki samuray gibi davranmiyor diye... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11 22 saat önce, JardeL said: Longbow'u da aldim, bayiliyorum ok/yay isine... Skyrim'de de ayni sekilde oynamistim... Daha Act 1'i bitirmedim, yan gorevleri filan yapiyorum... Normal zorlukta oynadigim icin de kasmiyor hic... Samurayliktan cikip assassine dondum resmen ama olsun, daha zevkli... Amcamiza da ispinyoladilar mevzuyu zaten, seninki samuray gibi davranmiyor diye... Bu oyun zor gibi görünsede oynamasını öğrendikten sonra god mode gibi olur o yüzden hard da oynamanı tavsiye ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 18 Epic indiriminden aldım ancak geri verdim, grafikleri baya eskimiş, bir de sarmadı. Ragnarök çıkacak yarın ona bakarım artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş