Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Hep Nova'ı kullandığımdan en populer bu zannediyordum ama Google Play'de Apus çok daha fazla kullanıcıya sahip mesela. Bunun ne avantajı var Nova'a göre? Hangi launcher 'ı kullanıyorusnuz? Neden? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Andorid One rulazzzz Dandirik General Mobile 5 Plus'ımın üstündeki stock launcher'ı kullanıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Şunu kullanıyorum: Rootles Pixel Launcher Sade, sorunsuz, akıcı. Google Pixel telefonlardaki saf Pixel Launcher'a en yakın deneyimi sunuyor. Özelleştirme seçenekleri kısıtlı tabii. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 (düzenlendi) Genelde ayrıca launcher kullanmayıp telefonun kendinde (Xperia) olanı kullanırım ama bu ara MS Launcher'ı kullanıyorum. Şimdilik fenal değil gibi. Ekim 9, 2017 Lightning McQueen tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Stock launcher tabiki. Gerçi telefonlar güçlendi artık launcherlar daha az işlemci tüketiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Nova aslında ,ios plus gibi. Hem sade hem de istediğin her özellik eklenebiliyor. Yeni telefon alınca bunu yükleyip ayarlarımı geri getiriyorum , gayet güzel oluyor. Apus 'un milyonlarca kullanıcısı görünüyor ama hiç kullanan yok ortada. Bir çakallık mı çeviriyorlar kullanıcı sayısını fazla gösteren. Microsoft launcher ı bir denemiştim . Fena değildi. Onun esas işe yaraması için Cortana'nın çalışması gerekiyor. Türkiye'de daha aktif değil uygulaması. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Google now launcher kullanıyorum... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Xiaomi 'nin MIUI 'i sürekli duyuyorum. Ne özelliği var bu launcher'ın? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 1 saat önce, ResetButton said: Xiaomi 'nin MIUI 'i sürekli duyuyorum. Ne özelliği var bu launcher'ın? Custom launcher diğerleri gibi, arayüzü güzel değil. Uygulama ikonlarını birleştiriyor benim sevmediğim bir tarz, lakin akıcı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Pixel Launcher kullanıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 15 hours ago, lawnmower said: Pixel Launcher kullanıyorum. O nerden indiriliyor? Microsoft launcher beta aşamasını bitirmiş final hale gelmiş. Yalnız bir tutarsızlık var , folder oluştururken sorun çıkıyor. Microsoft servislerinin hepsi Türkiye'de çalışmadığından işlevselliği azalıyor. Nova en iyisi şimdilik benim için. Tam istediğim gibi yaptım ayarlarını. Google servisleri de benzersiz. Özellikle Google Now çok faydalı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 O nerden indiriliyor? Microsoft launcher beta aşamasını bitirmiş final hale gelmiş. Yalnız bir tutarsızlık var , folder oluştururken sorun çıkıyor. Microsoft servislerinin hepsi Türkiye'de çalışmadığından işlevselliği azalıyor. Nova en iyisi şimdilik benim için. Tam istediğim gibi yaptım ayarlarını. Google servisleri de benzersiz. Özellikle Google Now çok faydalı. Normalde halka açık değil (gizli buluşmalar gibi, seçilmişlere özel). APKMirror sitesinden APK olarak indirilip kuruluyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 3 minutes ago, lawnmower said: 7 minutes ago, ResetButton said: O nerden indiriliyor? Microsoft launcher beta aşamasını bitirmiş final hale gelmiş. Yalnız bir tutarsızlık var , folder oluştururken sorun çıkıyor. Microsoft servislerinin hepsi Türkiye'de çalışmadığından işlevselliği azalıyor. Nova en iyisi şimdilik benim için. Tam istediğim gibi yaptım ayarlarını. Google servisleri de benzersiz. Özellikle Google Now çok faydalı. Normalde halka açık değil (gizli buluşmalar gibi, seçilmişlere özel). APKMirror sitesinden APK olarak indirilip kuruluyor. Ben Google Play üzerinden indirmiştim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Pixel Launcher'ın yenisine (Pixel 2 ile gelen versiyon) geçtim ben dün itibariyle. Yine APK olarak indirdim tabi. Fena değil, arama çubuğunu en alta indirmişler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Microsoft , windows phone'dan vazgeçtikten sonra ağırlığını android 'e verecekmiş. Bu launcher ve cortana gibi uygulamalar yüklendiğinde bir tür Microsoft phone elde edilecek. Aslında yeni windows update ile android arasıda bağlantı kurdu ama cortana Türkiye'de çalışmadığından işe yaramıyor. Microsoft böyle konularda bir tuhaftır . Yeni bir ürün, yazılım duyururlar ama sanki stajerler boş zamanlarında yapıyor gibi bir havası vardır. Hiçbir zaman btün ağırlığını koymaz MS . MS launcher sürekli güncelleme alıyor , beta süreci bitince bir denenir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 9 saat önce, ResetButton said: Microsoft , windows phone'dan vazgeçtikten sonra ağırlığını android 'e verecekmiş. Bu launcher ve cortana gibi uygulamalar yüklendiğinde bir tür Microsoft phone elde edilecek. Aslında yeni windows update ile android arasıda bağlantı kurdu ama cortana Türkiye'de çalışmadığından işe yaramıyor. Microsoft böyle konularda bir tuhaftır . Yeni bir ürün, yazılım duyururlar ama sanki stajerler boş zamanlarında yapıyor gibi bir havası vardır. Hiçbir zaman btün ağırlığını koymaz MS . MS launcher sürekli güncelleme alıyor , beta süreci bitince bir denenir. Stok launcher kullanıyordum dün bir bakayım dedim Microsoftun launcherını kurdum fena değil arayüz windows ile uyumlu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Deal: Nova Launcher Prime on sale for $0.99 (was $4.99) https://www.androidauthority.com/nova-launcher-winter-sale-824073/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Microsoft Launcher 'ı bir denedim, Nova'a göre özellikleri geriydi. Yalnız ağırlık vermeye başladılar , sürekli yeni özellkilerle güncelleme alıyor. Nokia telefonlar da Microsoft Launcher ile gelecekmiş. Takip etmekte fayda var. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.launcher&hl=en Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 4 saat önce, ResetButton said: Microsoft Launcher 'ı bir denedim, Nova'a göre özellikleri geriydi. Yalnız ağırlık vermeye başladılar , sürekli yeni özellkilerle güncelleme alıyor. Nokia telefonlar da Microsoft Launcher ile gelecekmiş. Takip etmekte fayda var. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.launcher&hl=en Launcher harika ama arada bir bug oluyor, şuan S launcher kullanıyorum. Bakalım Nova ağır evet. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Microsoft LAuncher 'a en son cortana desteği de eklendi. microsoft sık güncelleme gönderiyor. Şu anda Nova'ya tercih ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş