Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 11 dakika önce, ZvAnA said: Bunun çözümü yağsız contact cleaner(Devre temizleyici). Kolonya, tiner miner demişsiniz napıyorsununuz oğliiim... Eğer düşük sıcaklık ayarı ya da soğuk üfleme özelliği yoksa hiçbir cihazı saç kurutma makinası ile kurutmayın. Selülozik tiner elektronik devrelerin tüm temizliğinde kullanılır. Normal tinerden bahsetmedim. rammstein and TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 bu arada, ultrasonik temizleyicide hangi kimyasalı kullandığımı yazmamışım. motor temizleyici kullandım en ağır yağları ve kirleri sökebilen bir kimyasaldır kendisi. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 Ben de heves ettim; yarın membran klavyemi por-çöz ile temizleyeceğim. Olmadı lavabo açıcı da dökerim biraz. CandleGarden beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 2 hours ago, Peregrine said: Ben de heves ettim; yarın membran klavyemi por-çöz ile temizleyeceğim. Olmadı lavabo açıcı da dökerim biraz. onları döktükten sonra ortada klavye kalırsa haber et... Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 17 minutes ago, TiesTorN said: onları döktükten sonra ortada klavye kalırsa haber et... ironi içeren mesaja, ciddi cevap vermenden dolayı suratına kezzap atasım geldi. Squall and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 1 hour ago, stardust said: ironi içeren mesaja, ciddi cevap vermenden dolayı suratına kezzap atasım geldi. benim ciddi olduğuma nerden kanaat getirdin acaba Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 babama bi klavye almam lazım, kendim de membran denen dana işkembesi ne kıvama gelmiş bir deneyimlemiş olurum. kriter: 400 tl altında olacak. adaylar: Kingston Hyperx Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi logi ve razer sevmediğim için hyperX'e daha bir sıcağım. razer zaten low profil onu sevmez heralde, g213'ü de pek bir övmüş halk ama bilemedim... ne dersiniz ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 25 dakika önce, stardust said: kriter: 400 tl altında olacak. LP geçen gün sıfır kutusunda Blackwidow X Chroma satmış 600 TL'ye. Vay ben nerelere gidem? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 biz üvey evladız ya burda, getirip bizim foruma yazmaz... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 LP'nin burada hesabı var mı ki? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2021 11 minutes ago, Peregrine said: LP'nin burada hesabı var mı ki? var Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Kingston Hyperx Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi - Bu klavyeyi yeni aldım öneririm güzel. Bölgesel ışık atama yok. Kablo koruması ve işlemesi güzel. Razer da bölgesel ışık atama var. Kablo kısmı uyduruk. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 Razer Cynosa V2 kullanıyorum ve çok memnunum. Aşırı rahat, yormayan, sessiz ve malzemesiyle güzel bir klavye. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 2 klavye lazımdı, ilk olarak bunu aldım, fena değil, ışıklandırma ayarları basit, yazılımı falan yok. membran konusunda pek yorum yapmaya gerek yok, ben sevmiyorum. komedyen bir lavuğun dediği gibi vosvos kaplumbağa da gideceğiniz yere götürüyor, ferrari de. önemli olan varacağınız yer ise iş görür, ama nasıl gittiğiniz de önemliyse benim çok tavsiye edebileceğim bir klavye değil. razer ya da logitech'in de bundan çok farklı olacağını sanmam yazma hissi olarak. ama sonuçta sessiz, yumuşak, parasını hakeden, derli toplu bir klavye olmuş. bu fiyat seviyesinin daha da altına indiğiniz andaki markaların hepsi çöp. en nihayetinde babam memnun kaldı, önemli olan da oydu. hep benim eskilerimi kullanıyor adam bi kez de sıfır bir ürün ona almış olayım Najaz, Peregrine, RFID and 2 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 21 hours ago, Najaz said: LP geçen gün sıfır kutusunda Blackwidow X Chroma satmış 600 TL'ye. Vay ben nerelere gidem? itopya da sattı 600e ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 6, 2021 2 saat önce, allreadydead said: itopya da sattı 600e ? İtopya'nın CHW'de hesabı var mı? Peregrine and TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 4 hours ago, Najaz said: İtopya'nın CHW'de hesabı var mı? yok TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 2. klavye'yi kullanacak kişi laptop klavyesi gibi istiyorum diyor, slim klavye lazım. benim anladığım bir şey değil öyle ince tuşlu klavyeler, ne önerirsiniz ? RGB, ışık falan istenmiyor, kablosuz olması isteniyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 20 hours ago, Najaz said: İtopya'nın CHW'de hesabı var mı? Najaz'ın her yerde hesabı var ama ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 6 hours ago, stardust said: 2. klavye'yi kullanacak kişi laptop klavyesi gibi istiyorum diyor, slim klavye lazım. benim anladığım bir şey değil öyle ince tuşlu klavyeler, ne önerirsiniz ? RGB, ışık falan istenmiyor, kablosuz olması isteniyor. Şu: https://www.microsoft.com/tr-tr/accessories/products/keyboards/microsoft-designer-compact-keyboard?activetab=overview%3aprimaryr2 Olmadı şundan: https://www.logitech.com/tr-tr/products/keyboards/k380-multi-device.920-010067.html (Logi falan ama kalitesi fena değil, leğen tadı gelmiyor pek) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Logitech olanı ben de beğendim ve önerdim, alacağım kişi finanas sektöründe IT'ci (ama donanımdan anlamıyor ), o yüzden numpad şart dedi. kriterleri yazmadım tabi. hepsi olması lazım. Türkçe Q Wireless Numpad Slim tuşlar Şimdi ben 2 tane buldum, ikisinde de birer handikap var seçemedik henüz, ben ona corsair K60 al geç diyorum ama kablolu istemiyor. https://www.amazon.com.tr/dp/B07FRCL9PD/ref=asc_df_B07FRCL9PD1618538580000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07FRCL9PD&linkCode=asn bu benim en beğendiğim oldu. ama fonksiyon tuşlarını multimedya tuşu yapmışlar, misal alt+F4 yapacaksın FN+ALT+F4 basmak gerekiyormuş ve reverseble değilmiş bu olay. uyuz eder insanı. bunun dışında herşeyiyle ve fiyatıyla gayet iyi. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-microsoft-qsz-00012-bluetooth-klavye-fiyati,590906896.html sonra bunu buldum, yahu bunda da o arkadaki yükseltici küçük ayaklar yok, tabak gibi dümdüz duruyormuş, bu da sinir eder insanı. bi tane daha klavye var ama o 1400 lira saçmalık seviyesinde, niye o kadar pahalı anlamadım ama bütün kriterleri karşılıyor. bu ikisinden birini seçelim dedim, düşünsün bakalım. başka öneri varsa açığım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Faresini çöpe atarsak şu fena değil gibi: https://www.hepsiburada.com/dell-km636-kablosuz-klavye-ve-mouse-seti-p-HBV00000QGYMS Tuşlar slim, TR Q, nümerik set var, kablosuz, FN fonksiyonları da ikincil. Ayrıca büyük Enter tuşu isteği varsa o da mevcut. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Bu radarımdan kaçmış, evet bu bütün kriterleri sağlıyor, iş görür gibi gözüküyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Klavyelerde büyük enter tuşu benim için olmazsa olmaz. Yeni klavyelerde genelde küçük yatay oluyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2021 Şunu yedek klavye olarak kullanıyorum yıllardır ve bütün kriterleri sağlıyor. https://www.amazon.com/LOG920001771-LOGITECH-INC-Wireless-Keyboard/dp/B002MUYP3E Logitech K340 Eski bir model olduğu için sıfırı bulunur mu bilmiyorum ama cidden tavsiye ederim. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş