Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 1500 TL. İlan vermeyeyim diyordum ama hadi artık son bir defa diğer yere açmadan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 (düzenlendi) Oooh mis parçalar, mis fiyat. Sandybridge vs. eski sistemi olup da terfi etmek isteyenler kaçırmasın bence. Benzer sistemim olmasa valla alasım geldi Eylül 14, 2017 ZvAnA tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 DDR4 2400 ile calisir mi?.. Bir de standart sogutucusu yok degil mi bunun?.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Çalışır, soğutucusu yok. Ayrıca almak gerekiyor. Soğutucu ilanı da var ayrıca. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 (düzenlendi) Anakartin aksesuar eksigi vs. yoksa alayim ben bunlari o zaman... Bana IBAN'inizi yollayin ben yarin gondereyim ucreti, parayi gonderdikten sonra mesaj atip kargo bilgilerini gonderirim... Eylül 14, 2017 JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Eve gidince bir bakayım, haberleşiriz ona göre, kutuyu falan bir kontrol edeyim. VRM soğutucusunun sıvı soğutma tapalarını bir yere koymuştum, onlara bir bakmam lazım, bilgi veririm. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Anakart tamamdır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Şöyle yapabiliriz, bu anakart ve işlemci kullanılıyor şu an, hafta sonu ben bunları söküp paketleyeyim, gönderim işlemlerini de Pazartesi halledelim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Tolga abi, 4790K'lı sistemi de RAM'ler olmadan 1000 liraya bırakırsan onları da ben alırım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 3 saat önce, T800 said: Şöyle yapabiliriz, bu anakart ve işlemci kullanılıyor şu an, hafta sonu ben bunları söküp paketleyeyim, gönderim işlemlerini de Pazartesi halledelim. Olur sikinti degil, acelem yok... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş